Také niečo v našich končinách nemá obdobu. Nova Sport predstavila plány na sezónu 2024 | Magazín F1 - F1online.sk

Já, když jsem před 20 lety nebo kdy to bylo viděl poprvé gladiátora na Hbo, tak jsem asi měsíc brečel.

1 Like

Commodus ti přirostl k srdci, to je pochopitelné :grimacing:

Sa musím smiať na týchto príspevkoch. :smiling_face_with_tear: :+1:

2 Likes

Ani moc ne. :smiley:
Ale asi to byla Phoenixova životní role. Ostatně asi i Russella Crowa. :smiley:

1 Like

Asi jo, + Vesnice.

1 Like

Určite aj Joker. V Napoleonovi bol tiež celkom dobrý a predtým som s ním videl Beau Is Afraid, čo bola celkom haluz. :slightly_smiling_face:

1 Like

Jokera jsem viděl půlku, Napoleona jsem neviděl a ten poslední ani neznám. :smiley:
Já moc na filmy nekoukám. Vidím třeba maximálně 5 za rok? :smiley:

Já hlavně koukám na seriály. Celkem dost.

Zaujímavé. Ja to mám zase presne naopak. Filmy pozerám podľa možnosti pravidelne a seriály iba veľmi málo. :slightly_smiling_face:

Já jsem to celkem vyvážil a mám to teď tak půl napůl. Seriálové kriminálky mám celkem rád :+1:

Asi máš rád jednorázovky a já preferuji dlouhodobé vztahy. :stuck_out_tongue: :smiley:

A to je například?

Asi to bude tým, ale nie som si úplne istý, lebo momentálne mám 17-ročný vzťah. :slightly_smiling_face:

2 Likes

Viděl jsem jich tolik že s názvama jsem v čudu :smile: Třeba Průsmyk 1,2,3

Nedávno jsem viděl Oderbruch, a taky dobrý.

To je krásný. :slight_smile:

1 Like

Máš obsesy na něměcký seriály? :smiley:

No, švédský taky. Mostem to začalo.

2 Likes

Švědskej znám akorát Chalifát. :smiley:

Ono tie názvy filmov sú vždy lepšie originálne, lebo pri slovenských a českých prekladoch názvov filmov sa často nestačím diviť. :slightly_smiling_face:

1 Like
2 Likes