Také niečo v našich končinách nemá obdobu. Nova Sport predstavila plány na sezónu 2024 | Magazín F1 - F1online.sk

Je to tak, no já si je ale nezapamatuju :smile:

Most! (2019) so Zdeňkem Godlou? :upside_down_face:

Já ani nebudu říkat na co teď koukám. :smiley:
Ale je to zábavná oddychovka. :smiley:

Na to jsem si čas nenašel, to je asi pro Puffa :thinking: Ale jako klidně, důležité je aby na to chtěl koukat, to je podstatný :wink:

Baywatch alebo Beverly Hills 90210. Chceš si pripomenúť 90-te roky. :slightly_smiling_face:

Moje žena zase miluje panství Dowton nebo jak se to píše a podobné věci, ta by se na horor, krimi, mysleriozní, scifi nekoukla ani kdyby já nevím co :smile: Každej má to svoje. Jo a sport ji nezajímá vůbec a nikdy, nějaký vlastenectví nebo fandění taky ne, takže důležité je aby měl každý to svoje :smiley: Jsme spolu přes 25 let.

2 Likes

Puff … Ulice :open_mouth:

Na tohle… To neznáte. :slight_smile:

Jsi Zelenáč :stuck_out_tongue_closed_eyes:

1 Like

To bude nejaký CSI NCIS HAWAI 5.0 Horacio LAPD NYPD Tropical Heat. :upside_down_face:

Uhodl jsi. LAPD, vlastně o obyčejných policajtech… žádní agenti ani nic. :smiley:

1 Like

Fakt som sa s tým L.A.P.D. trafil? :grinning:
Lebo ja som dával len tak náhodné slová, čo ma napadli z krimi seriálovej tématiky.

1 Like

Jsi viděl? Nebo jsi to googloval podle jmenovky? :smiley:

Googloval podle obrázku.

Na menovke má Redford, čiže to musí byť Robert Redford. :upside_down_face:

Noooo… Tim Bradford.

Ano, Bradford!

1 Like

Je to 4 série a 10dil. :smiley:

I ty jeden.

Dobrou :slightly_smiling_face:

1 Like

Celkom dobré severské (Dánsko/Nemecko/Nórsko/Švédsko) krimi filmy sú Department Q - The Keeper of Lost Causes (2013), Department Q - The Absent One (2014), Department Q - A Conspiracy of Faith (2016) a Journal 64 (2018). Všetky s tou istou dvojicou hercov vyšetrovateľov.

3 Likes