Nechapem tvoj problem. Kazdy si moze pisat co chce, ty si tiez minimalne desatkrat spomenul, ako podla teba Piastri nema na Norrisa a nikto to neriesil.
Mimo to by ma zaujimalo, kde inde som riesil Russellove vyjadrenie, ze by titul ziskal aj s Red Bullom a Mclarenom. Kde si napocital tri komentare?
Tak Alonso by letos vyhrál titul s Red Bullem, McL i Ferrari, takže je zbytečný řešit tohle tlachani Russella nebo Maxe o McL
A já bych vyhrál v jakém autě?
Autobus?
Vsak ja ti to ani nezakazujem, len zpochybnujem, ci to ma zmysel.
Podstata tvojho komentaru je predsa to, ze Verstappen je majster a Russell saso, aky konkretny obal tomu das mi nepride az tak podstatne. Verim, ze pomerne rychlo dohladas, kde si to uz pisal. Ale konkretne to mas tu:
Kamosko, keby som veci mal komenovat tvojim sposobom, rovno ti mozem povedat, ze mal iba stastie, ze sa mu 5 pretekari pred nim rozsekali. Ja to nepotrebujem porovnavat. Ale ty sa zamysli kolko jazdcov dokaze vyhrat z P17? A este na vode, nie je pravdepodobne ze by to dokazal opat a opat a furt, ale uz len to ze to dokazal dosvedcuje jeho jazdecke umenie, aj ked ho nemas rad nezmeni sa to.
S Bobíkem nemůžeš vést normální diskuzi na toto téma s nějakým pokusem o vzájemném pochopení. Mu vadí už jenom fakt, že Verstappen vůbec existuje a jakýkoliv úspěch, vítězství v závodě nebo dokonce titul, tak je jenom štěstí nebo podvod samozřejmě. Takže všechny takové věci mu jeho fobii jenom násobí hlouběji, no a takhle na foru si ulevuje, to si zvykneš
Tak to proste je, nemam s tim nic spolecneho, neumim menit real svymi komenty jako clenove vasi modre skupiny.
Ano presne jak pises, VER mel stesti v Brazilii na pocasi, crashe a RF, je fajn ze se s tim zacinate srovnavat, plus uvodnich osm letosnich wins v aute nelegalniho typu +30s navrch. Holt tezce vybojovany titul s naskokem 70b tri zavody pred koncem
Ale vy jedete dal, jeste sehnat druheho pilota co touzi byt vecne paty, pac vys uz by se vam to zase nelibilo
Jasne uz koncim, nereagujem, nema ani zmysel ho trollit.