Pred kamerou chrumkavý a v zákulisí podrazák. Verstappen hovorí o falošnom Russellovi | Magazín F1 - F1online.sk

Ale ved o tom to cele je. Ved on nekritizuje to ze sa nanho Russel stazoval ale akym stylom. Pred kamerami tak a ked vypnu kameri tak inak.

5 Likes

Tak kdyby to bylo o tom tak to by byla zabava … Osobne mi spise prijde, ze tady chodi vice lide kydat na pilota , ktereho v lasce nemaji nez vychvalovat pilota oblibence .

Jsou tady taci, co pod kazdym clankem si hned od srdicka zanadavaji jak jim Max zase slapl na kuri oko( a nekdy clanky uplne o necem jinem) na misto, aby prispeli necim duchaplnym … treba odou na sveho jezdce jak pises . a to je skoda nemyslis ?

Je to jak v americe vsichni nadavali na Trumpa . a kdyz se jich zeptali proc ? … tak rekli : proto

Ja inak neviem prist tomu Russelovi na chut.
Napriklad aj pred tyzdnom ked vyhral, mne to pride casto ako kebyze on je jediny kto sa tesi :smiley: ja mam z toho celeho taky pocit, ze tim jezlomeny z odchodu Lewisa a ma nadej v prichode mladehi kimiho.

Mozno sa strasne mylim, ale mne to pride tak z vonku ze Russel nebude nikdy jendotka v Merc

4 Likes

Ja nesnasim Slimaka, ten me kazdy zavod presvedcuje o tom ze to nemam menit, jsem s tim srovnany.

Problem je prave v tech co si mysli ze jsou on a neumi to rozlisit, s tim ti nepomuzu, neumim poradit, lide cizi nazory nezvladaji a resi to osobnimi utoky.

Ruku na srdce, taky zrovna vetsinou neposilas poselstvi lasky a porozumeni ve svych komentech :wink:

Co se tyka toho , ze Maxe nemas rad … OK … chapeme ( ver mi , vsichni to chapeme) , ale co dal? … Koho mas rad ? Co se ti libi na zavodech ? … me zase prijde, ze tady chodi lide jen psat co se jim nelibi ( koho nenavidi - i kdyz osobni zast na nekoho koho osobne neznas a jeste k tomu ve virtualni svete mi prijde na hlavu) . Namisto toho, aby normalne diskutovali a rozebirali, informovali …

Proto vetsina mych pratel ( skutecnych) rika, ze nechape, ze se vubec zapojuji do debat na F1.sk , ze to je porad to same … 3 acc ALO co ze srdce nenavidi Maxe 3 acc pro ktere Max je buh a pak … nic … protoze stejne to vzdy skonci u toho sameho …
Nejde ani rozjet debatu o jinem jezdci, trati,aute … aniz by do toho “neskocil” ANTIMAX a nestocil zase na to :Max je kkt , nemam ho rad … no a je po debate.

a to me mrzi…

1 Like

Celkom sa na tom bavim. Russell to skusil zahrat na pokrytca a tvrdaka a myslel si, ako tym zasadi vyznamny statement. A dopadlo to tak ako vzdy, ked sa Russell snazi hrat na velkeho vyzyvatela. Verstappen odpovedal na trati, upratal Russella uz v prvej zakrute a odvtedy sa mu George ani len na difuzor nemohol pozerat, lebo tam z tej dialky nedovidel. Verstappen skoncil ako sampion a Russell ako saso, ktory by velmi chcel byt sampionom, ale pochopil, ze je iba Russellom.

8 Likes

Tebe mrzi ze nekdo nema rad Verstappena 🫣 to mas tedy ale potom tezky zivot, srdicka to nespravi.

Ja mam rad F1, zavody, motorismus, vsichni to o me vi, prispivam pravidelne ruznymi tematy, zalozil jsem nekolik temat, na nikoho neutocim, s kazdym si rad pokecam, takze u me dobry, nevim proc s tim jdes zrovna za mnou, omlouvam se.

tu nejde o zalovanie to robi aj Noris kazdy ale o to ze Russel vravel ze sanic nestalo a potom ooo on mi zavadzal…harakter

2 Likes

Vyborne Max, opat si ukazal kto je Kral. Russel nemal sancu

1 Like

Tak prakticky toto spravil aj Verstappen v Austine proti Norrisovi. Kazdopadne je vtipne ako to poburilo Verstappena ked niekto mu vratil jeho medicinu :smiley: Snad si of Russella vezme priklad aj Norris a Leclerc do buducej sezony.

1 Like

Zkus si to precist jeste jednou … prosim …

Si ve skrytu duse urcite hodny kluk … jen bud zamerne pretacis co pisu nebo ti pamet vynechava co pises tady na foru vetsinou ty :upside_down_face:

1 Like

Vis, svet neni jen Verstappen, nemel bys to s fandenim prehanet, nakonec stejne vzdycky skoncis u neceho takoveho cos nam tady zase predvedl, dobrou :heart:

… tohle plati i pro tebe :wink: , ale jak jsem uz psal v minulem chatu … budu se tesit na normalni chat od tebe i na jine tema nez Max… verim, ze se nakonec nekde i shodneme :+1:
image

Keby Versteppen vedel koho si pohnevá, niečo takéto nepovie. Teraz sa mu v “new yorskom bestselleri” vysvetlí ako sa veci majú a že prečo je on cockot Rasl dokonalý a s ním si to odserieme aj my.

2 Likes

Obecne mu spise vadilo toto:

…The main point what Max said was that Russel is a complete other person infront of a camera and with no camera’s behind. Russel is know in the paddock for his politic games searcing only his private goals, but pretend like deputy for all drivers. …

Jinymi slovy ho nastval spise pristup nez fakt co se stalo … tak to vidim ja.

5 Likes

Tak ono se o Georgeovi traduje, že je velmi, velmi, velmi zdatný zákulisní hráč, který rád tahá za nitky.

Myslím, že to bylo v jedné ze sériích DTS, když byl ještě ve Williamsu. Rozdával úsměvy, všechno super. Pak sednul do auta a začal: “Tenhle nemá v týmu, co dělat. Nechápu jak tady tenhle může být ještě v týmu atp.”. Kdysi jsem ho nazval podrazákem s krásným úsměvem.

V poslední době začal podávat dobré výkony, a když dostane do rukou dobrý vůz, tak je třeba s ním počítat. Je silný jezdecky i politicky.

5 Likes

Ty se ale na jine tema nez VER nebavis, ahoj

Tak Russell to neskryval hned po Q kde tvrdil ze kvoli tomu ze sa musel uhnut Verstappenovi mohol byt rozdiel medzi P1 a P2. Naozaj nechapem na co presne naraza teraz Verstappen.

Len jedna poznámka k tomu, ktorá ale o situácii myslím povie všetko podstatné:

O veľmi veľmi veľmi zdatnom zákulisnom hráčovi v prostredí F1 by sa dalo hovoriť práve vtedy, keď by sa to o ňom netradovalo. :wink:

V prostredí ako F1, kde je politika síce dôležitá, ale predsalen komplementarna k tomu čo sa deje na trati je najlepšie nevyzerať ako politický hráč vôbec a pritom nim byt. Taká osobnosť ale asi bol naposledy možno Lauda? Do F1ky takéto osobnostné typy veľmi nechodia.

@Donnie_Darko Max naráža na to, že učiteľovi sa za chrbtom nezaluje. Nič viac nič menej. Zase neviem ci to tu niekto postrehol, ale F1ka je tak trochu spolok tínedžrov, čo sa emocionálnej inteligencie týka a obaja pani v debate sú skvelé príklady, hoc z opačných pólov. Výnimku v tomto dostáva Nico Hulkenberg. Zase ten už má čochvíľa 38, tak by sa aj patrilo.

2 Likes

Bych řekl, že George je takový jiný. Nikdy mi nepřišel jako teenager chacha chichi, a kravinky, jak ostatní jezdci. Naopak vždy byl takový uvědomělý, takový lehce trochu nadřazený. Je velmi chytrý, zdatný, a ví kudy běží zajíc. Ono, kdy se stal prezidentem GDPA? 2021? Po 2 letech F1.

2 Likes