Pred kamerou chrumkavý a v zákulisí podrazák. Verstappen hovorí o falošnom Russellovi | Magazín F1 - F1online.sk

Obecne mu spise vadilo toto:

…The main point what Max said was that Russel is a complete other person infront of a camera and with no camera’s behind. Russel is know in the paddock for his politic games searcing only his private goals, but pretend like deputy for all drivers. …

Jinymi slovy ho nastval spise pristup nez fakt co se stalo … tak to vidim ja.

5 Likes

Tak ono se o Georgeovi traduje, že je velmi, velmi, velmi zdatný zákulisní hráč, který rád tahá za nitky.

Myslím, že to bylo v jedné ze sériích DTS, když byl ještě ve Williamsu. Rozdával úsměvy, všechno super. Pak sednul do auta a začal: “Tenhle nemá v týmu, co dělat. Nechápu jak tady tenhle může být ještě v týmu atp.”. Kdysi jsem ho nazval podrazákem s krásným úsměvem.

V poslední době začal podávat dobré výkony, a když dostane do rukou dobrý vůz, tak je třeba s ním počítat. Je silný jezdecky i politicky.

5 Likes

Ty se ale na jine tema nez VER nebavis, ahoj

Tak Russell to neskryval hned po Q kde tvrdil ze kvoli tomu ze sa musel uhnut Verstappenovi mohol byt rozdiel medzi P1 a P2. Naozaj nechapem na co presne naraza teraz Verstappen.

Len jedna poznámka k tomu, ktorá ale o situácii myslím povie všetko podstatné:

O veľmi veľmi veľmi zdatnom zákulisnom hráčovi v prostredí F1 by sa dalo hovoriť práve vtedy, keď by sa to o ňom netradovalo. :wink:

V prostredí ako F1, kde je politika síce dôležitá, ale predsalen komplementarna k tomu čo sa deje na trati je najlepšie nevyzerať ako politický hráč vôbec a pritom nim byt. Taká osobnosť ale asi bol naposledy možno Lauda? Do F1ky takéto osobnostné typy veľmi nechodia.

@Donnie_Darko Max naráža na to, že učiteľovi sa za chrbtom nezaluje. Nič viac nič menej. Zase neviem ci to tu niekto postrehol, ale F1ka je tak trochu spolok tínedžrov, čo sa emocionálnej inteligencie týka a obaja pani v debate sú skvelé príklady, hoc z opačných pólov. Výnimku v tomto dostáva Nico Hulkenberg. Zase ten už má čochvíľa 38, tak by sa aj patrilo.

2 Likes

Bych řekl, že George je takový jiný. Nikdy mi nepřišel jako teenager chacha chichi, a kravinky, jak ostatní jezdci. Naopak vždy byl takový uvědomělý, takový lehce trochu nadřazený. Je velmi chytrý, zdatný, a ví kudy běží zajíc. Ono, kdy se stal prezidentem GDPA? 2021? Po 2 letech F1.

2 Likes

No praveze myslim ze to Russell nikde tento vikend ani neskryval. Stazoval sa na to uz hned po kvalifikacii v rozhovore a nasledne si stewardi predvolali oboch jazdcov. Takze aspon ja netusim kde by to “za chrbtom” malo v tomto pripade byt. Inak ale uplne suhlasim so zvyskom.

Tiež nemám kamarátov. Nemám rád ľudí, ktorí sa na mňa nalepia iba ak niečo potrebujú. Keď to dostanú, už za tvojim chrbtom roznášajú, že si taký, alebo onaký…

1 Like

Vobec si nepochopil o com Max rozprava? Fakt?

1 Like

Co ho tu ta Kiksina neobhajuje.
Nerad to priznavam ale Maxo ma teraz pravdu. Rusell je pekna sviňa srší mu to z očí. Aj ked Maxo tiež ale ten zas v inej oblasti. Ten blbecek sa mi sprotivil od okamihu ked mal vzajomnu koliziu s Botasom. Ked este Rusell nebol v Mercedese ale uz sa ukazoval aky ma charakter a zacal trieskat Botasovi po prilbe.

5 Likes

Mám pocit, že z úst Hamiltona sa na povrch nedostalo ani nič, z čias pôsobenia s Rosbergom … teda ak Russel ťahal za nitky v MB počas spoločného pôsobenia s Hamiltonom, tak sa to možno dozvieme po konci kariéry, ale počas zimnej prestávky, ako spomínaš, asi nie …

Prumernej charakter nynejsich pilotu. Az Max odejde, tak nam tady zustanou h0vna plny PR sracek. (:

Maxo Džordža vystihol. Džordžo od začiatku pôsobí ako podrazák a falošný človek a pritom ako pretekár patrí k tomu lepšiemu a s trochou šťastia by ten titul aj dokázal vyhrať.
Maxo je Džordžov opak čo si myslí to aj povie a je mu jedno aké to bude mať následky. Džordžo sa len nadýchne a vieme, že to budú samé PR reči. Snáď aspoň v súkromí nie je takýto falošný podrazák. V podstate Džordžo raz môže prevziať žezlo po totovi, už teraz je to jeho mini verzia

1 Like

Trošku je v tom rozdiel, ale nevadí

Georginko, karma je zdarma. A tak, ako Max predpovedal, hneď po štarte si ťa vychutnal. V sobotu si sa prejavil, ako zákerná špina, ktorou už aj zostaneš.

1 Like

Max je super charakter, laskavy, ferovy, radost s nim pretekat. Tiez sa vobec nevyplakava na FIA.

1 Like

Ta teraz doma vyraba voodoo panenku Verstappena a sije do nej z pneumatickej klincovacky, za to co si dovolil Verstappen povedat. Hned za tym pojde pozbierat dokazove materialy, preco je Verstappen ten zakerak co sa pretvaruje :slight_smile: Tuto by sa teraz upisala k smrti, kazdemu oponovat a pisat, aky su vsetci obmedzeni, ked s Verstappenom suhlasia a vobec Russella nepoznaju

7 Likes

Zjavne ani ty ked nevies dat jediny proti argument

Nepochopil ok. nejdem sa tu natahovat, je mi to jedno asi tak isto, ako Maxovi o tom, co si o ňom myslite :joy:

1 Like

ano je konzistentny v tom, ze nedokaze prehravat