Russell bol vzdy slizak
Krasny argument. A samozrejme ze mu je jedno co si o nom myslia ostatni, tak ako vacsine jazdcov. Myslis ze Russella zaujima co si o nom myslia ludia? Samozrejme ze nie. Ja som Verstappenov fanusik ale nebudem sa tvarit ze je bezchybny a odolny voci kritike a hlavne jeho pokrytectvu ktore ukazuje v druhej polke tejto sezony. To na co sa teraz stazoval Verstappen ohladom Russella je uplny bullshit ktory nedava zmysel, a dvojnasobne to nedava zmysel ze to prichadza prave od neho.
Samozrejme. Ved vravim ze to nechápeš… Ok zhodneme sa ze sa nezhodneme mier
Este jedna vec tiez nie vsetko co max povie alebo urobil sa mi vzdy páči… To len tak pre ukončenie tejto témy
Pánové na sebe zřejmě mají žízeň delší dobu, pokud je tedy Max tím “jediným jezdcem, který nesouhlasí s okamžitou změnou pravidel” . Jinak bonzují všichni včetně Maxe, jsou k tomu i ze strany týmů vedení. Sám je taky připravený udělat takřka cokoli kvůli pozici na trati, a tohle je totéž, jen trochu jiným způsobem. Tohle veřejné prohlášení se mi ale zrovna nelíbí, doufám, že se ho nechytí “spravedlivě rozzlobený dav” a neudělá Russellovi peklo na sítích, jak je dnes dost moderní. Max je svým způsobem docela vlivná osobnost, nevím, jestli dostatečně vnímá (nejen on!), že má v tomhle ohledu i vyšší zodpovědnost.
To už sa deje Ale tak to je v dnesnej dobe. Naskor bol terč hejtu Norris, teraz je na rade Russell
No jo, to se dalo čekat. Tahle odvážná anonymní frustrace je zhoubná. Bylo by potřeba lidem, kteří mají určité postavení a vliv občas připomenout, jaké důsledky můžou mít jejich “upřímná prohlášení”, a to zdaleka není jenom o Maxovi. Nakonec příště může být terčem on sám.
Má Wolfovu školu, v Merglu jsou všichni zákeřný a vždycky byli
Mozna ,ze Ham mlcel proto, ze byl stale v Mer … ale tim ,ze odchazi nas muze prekvapit a treba utrousit neco na tema “nalada v Mer” ci neco na Rus … uvidime . Osobne si myslim, ze neni samo sebou to "odevzdani se " Hamiltona … nejak mi to k nemu nesedi … Prece jenom jen prestupuje do jineho tymu , nekonci karieru .
No uvidime…
Že Hamilton mlčí kolem Rosberga bych chápal, tam si zřejmě šli po krku oba a neměli si co vyčítat. A kdyby se Lewis nějak moc rozkecal, tak by zřejmě Nico neměl problém vytáhnout na oplátku i něco na něj.
Popravdě ale u Russela by mne nějaká reakce od Hamiltona nepřekvapila. Tam zřejmě většina politikaření šla od George a Lewise to patrně štvalo, nemyslím si, že by jeho odchod k Ferrari byl jen o výzvě. A tady by přitom nemuselo hrát nějaké “vzájemné odstrašení” tak velkou roli, takže kdoví, zda něco nevyplave.
Když ty pořád omíláš to samé, jak na sebe bonzují vzájemně, ale možná by bylo na místě připustit, že tohle šlo fakt za Russelem… Slyšela jsi například komentář k tomu incidentu v Q od Pepy v debriefingu? On to fakt byl prakticky na 100% cílený pokus o podraz.
Pustil jsem si delší úsek onboard kamery Russela ze záznamu a to je fakt komedie , vřele doporučuji Vyjede na outlap, v klidu se rozjíždí, inženýr mu hlásí situaci včetně toho, že je Max před ním. Přiblíží se k Maxovi, kterého perfektně vidí (dokonce mu právě blikalo dobíjení), najednou prudce zrychlí a řítí se přímo na něj bez nejmenší snahy se vyhnout (což mohl) a zpomalí zakličkováním za ním, načež po dalších dou zatáčkách v klidu oznámí, že to bylo “super dangerous”. Sorry, ale pokud si po tomto ještě nějak více otevřel ústa při následném šetření komisařů, tak to už je fakt za hranou hodně daleko a případný hate na sítích mu patří na 100%.
Srovnávat to s Maxem u té žluté vlajky pro Landa je úplně mimo mísu. Tam šlo od Landa o neokecatelnou chybu, kdy Max na vlajky lehce zpomalil a tak ho Lando najednou stáhl o minimálně 0,6s. Že se v tu chvíli Max ptal, zda Lando také zpomalil byla naprosto logická otázka, kterou by udělal kdokoli, nešlo o žádný podraz (zrovna tak ne od Landa, ten jen udělal chybu a nedá se podezírat, že by Maxe chtěl zneužitím vlajky stáhnout). Běžná situace v závodech, kterou by udělal opravdu kdokoli, ale George v Q3 byl hodně jiný level, to prostě byl podraz
Ale Max opravdu nedodržel deltu, to se potom nemusí vyhlašovat. A jestli to Russell nahrál takhle dobře, tak co má být? To je taky součást hry, zrovna tak, jako třeba Max cíleně pouští hrůzu, aby se ho ostatní obávali předjet, a je za to chápaný a často i chválený. No tak teď padla kosa na kámen, když umí rozdávat, měl by umět i přijmout. Opravdu v tom nevidím bůhvíjaký rozdíl, zrovna tak, jako v jejich stálých “hlášeních”.
Lenze mne sa zda, ze Verstappen sa nestazuje na to, ze to Russell prifarbil na trati a spravil z toho nieco nebezpecnejsie ako to v reale bolo, ani sa nestazuje na to, ze to nahlasil, zaloval, udaval alebo ako tochceme nazvat. Mne sa vidi, ze poukazuje na to, ze pred novinarmi sa tvari, ze sa pomaly nic nestalo a za zatvorenymi dverami narieka a pyta pre Verstappena trest.
Jasne, ze na seba zaluju vsetci, to Verstappenovi ani nemoze vadit. Dnes je to sucast subojov. Po suboji jeden narieka ze ho vytlacili, druhy ze nemal miesto atd…
To je možné, lidi jsou různí a oni se asi rádi nemají. Klidně může mít i pravdu, ale Russellův názor nikde nevidím, třeba kouká na Maxe taky hodně negativně. Nelíbí se mi, že nebyla slyšena druhá strana a místo toho šel do veřejného prostoru takhle vyhrocený čistě osobní názor s hodně třaskavým potenciálem.
Tak zasa, Russell nikdy nepovie co si mysli, bol taky od zaciatku, sterilny ako operacny stol. Jeho verziu si asi nevypocujeme, to by ma prekvapilo. Podla mna Russell maximalne pride s nejakymi PR kecami typu “ked to Max takto citi, nic s tym neurobim, ale mal by sa zamysliet” alebo nieco podobne. Je uplne na opacnej strane ako Verstappen, chce posobit ze ma nadhlad.
Ale my chceme emoooooocie
Ale jo, já mám taky radši emoce . A dokážu i pochopit, že Max je taky jenom člověk a letos toho zažil (a přežil
) taky dost, už může být taky utahaný a trochu netýkavý, to je v pohodě. Taková prohlášení jsou ale pro média pravá požehnání, dokážou je donekonečna přiživovat a doslova štvát lidi naznačeným směrem. A s tím, že by kdokoli měl právo psát někomu nadávky a výhružky na sítě nebudu souhlasit nikdy.
Je to typicky pripad zlodej krici chytte zlodeje, neni na co si stezovat
Je to zly kdyz nemas kamarady, ale…Cartmen mi pripomina pilota vozu c.1
Russell sel podle me za nejakou hranu slusnosti a Max tohle netoleruje. Problem Maxe je, ze se nedokaze kontrolovat. Mimo jine to vidime i tady na foru, jak dokaze vypenit i jinak pomerne klidny clovek, pri stretu s other side. A zatimco my to muzeme odfiltrovat, Max nemuze. A Max bude asi trosku nekde jinde.
Max to tim vyjadrenim prehnal, ale zase z toho nedelejme nic strasneho. Jen tak pro poradek pripominam pohlavek Russella Bottasovi po jejich havarii v 2021. Moc by me neprekvapilo, pokud by George ziskal nejaky ten titul, ze by ve svych vyjadrenich zacal byt taky ponekud ostrejsi.
Max George nemusi a ten asi nemusi Maxe. Mozna ze George prekrocil hranu, ale to neni jeho vec. Tohle jde za FIA, ta tohle ma odfiltrovat. George se na verejnosti chova dobre a o Maxovi vzdy mluvil dobre, pokud vim. Nema ustepacne poznamky a situaci neeskaluje.
Rozhodne situace ohledne zlutych vlajek je uplne mimo tuhle kauzu, to je nesrovnatelne. To je jak rict ze je stejna siruace “on mi nedal prednost a ja do neho vrazil” a “on me vybrzdil a ja do neho naboural”. Asi kazdy z nas bude tu situaci hodnotit jinak.
Ale Max to kazdopadne hrozne hroti a takhle nahravat plebsu je nebezpecne a nelibi se mi to.
Ono ani Rus to nema lahke - byt “sefom” jazdcov a divat sa (na tych stretnutiach) na mnoho uspesnejsich jazdcov a aj majstrov sveta a vitazov VC a takych zastupovat da zabrat emociam a aj sebahodnoteniu…
Myslim, ze “slon” nedokaze pochopit problemy ktore trapia takeho “jaguara”
Sef by mal byt zrely a aj by mal mat skusenost a vysledky - takzo sa zastupuje a sefuje uspesnejsim
Tak hlavně nevíme, jak přesně probíhalo to slyšení u komisařů…
Osobně si myslím, že to tam George musel přehnat docela hodně. Max má komisaře poměrně na háku i zcela obecně a tuplem to bude platit nyní, kdy už má titul splněný a může se tím spíš ironicky bavit (k čemuž občas sklony má). Takže fakt nevěřím, že by takto vypěnil jen tak, tam to muselo jít fakt někam dost daleko. Ono to bylo vidět i z reakcí ostatních - Leclerc málem vyprskl smíchy a Piastri se ovládal jen mírně lépe, když se Maxe na tiskovce ptali na Russela, evidentně to mezi jezdci zaregistrováno bylo…
Ale zápis z toho nikde nebyl, aspoň jsem nic neviděl, takže musím jasně doznat, že toto je jen spekulace, kterou nemohu nijak doložit.
Možná je to jen dobře - takto se o tom budou lidé pár dní dohadovat a pak to jako řada jiných věcí vyšumí, nebylo to zase něco tak zásadního.
Teda aby nás nakonec nepřekvapil Netflix - zrovna tohle mít natočené by v DtS bylo hodně husté
Dal 4 tituly v rade, všetka česť, aj keď ten prvý bol, aký bol, potom prekročený rozpočet v red bulle, ale chcem povedať, že Max začal veľmi “nahlas” ukazovať čisla prstami a zdôrazňovať ako on nič nemusí. Aby sa mu nestalo, že bude “musieť”
pozerať na niekoľko monopostov pred sebou a premýšľať ako obhájiť pozíciu, z ktorej štartuje. Pamätám F1 už keď pretekal Stewart, Cevert, Peterson … Vždy sa dominancia jedného týmu po pár sezónach vytratila a ja neverím, že Max bude na tom tak, aby bol stále v tom najlepšom aute.