Pred kamerou chrumkavý a v zákulisí podrazák. Verstappen hovorí o falošnom Russellovi | Magazín F1 - F1online.sk

To ja nespochybnuji, a myslim si take, ze George to prehnal. Ale jak pises, nic nevime.

Jenze tahle silna vyjadreni nejsou moc dobra. Uz nezijeme ve svete, kde kdyz clovek bydlel na vesnici, tak za cely svuj zivot nikoho nepotkal.

A i kdyz v hodnoceni te pentle s @Evap nesouhlasim, tak urcite souhlasim s tim, ze Max se ve vyjadrenich ma krotit a ze jeho popularita mu dava obrovskou moc. A bez ohledu na to, zda si to uvedomuje, nebo ne, je to odpovednost.

A pokud kritizuji Wolfa, za prizivovani nenavisti, nevhodnymi vyjadrenimi, tak u Maxe se mi to taky nelibi.

2 Likes

Toto Wolf má sklamal. Bol dobrým psychológom. Lewis vedel vybičovat k nadľudským výkonom, ale má aj temné stránky. Ukázal, že aj Lewis, o ktorom tvrdil, že je rodinný priateľ, je iba jazdec, ktorého kedykoľvek nahradí iným.

Idem ti aspon ja odpisat ked uz ta maju vsetci na haku, aby si sa necitil tak smutne ako tvoje komentáre, a zase Ahoj :handshake:

2 Likes

Zopakujem to znova, Russell to vytiahol hned v interview po Q kde tvrdil ze to, ze ho Verstappen spomalil, mohlo zapricinit ze nevyhral Q on. Nikde sa netvaril ze sa nic nestalo. Druha vec je to ze by ma neprekvapilo keby aj Mercedes na nejo tlacil po tom ako sinich zavolali komisari aby si siel za tou penalizaciou.

To jses hodnej, pozdravuj vasi modrou komunitu jahudecko :heart:

Video se ti libi, to je hlavni.

Pozdravím ano dakujem. Ps: video som ani nezapol :smiling_face_with_three_hearts::joy:

1 Like

To je mi jasne, v kazdom teame urcite maju piloti kazanie, ze maju nahlasovat vsetko co vidia, tam idu nejake kamaratstva ci jednota GPDA bokom. Vyzeralo to vsak, ze to v rozhovore zlahcoval.

Kazdopadne, len oni vedia, co sa za dverami dialo. Na jednej strane by ma Russell s takym chovanim ako opisuje Verstappen neprekvapil, na druhej strane viem, ze Verstappen si chybu neprizna a takmer vzdy povie “dobre, ked sa nepaci, budem to robit hentak a hentak.” Deltu vsak ocividne porusil, adekvatnost trestu uz si musi zhodnotit kazdy sam. Islo to aj 3mi miestami na starte, islo to aj napomenutim asi, neviem aky je tam stanoveny trest, ani neviem, ci uz niekoho za to niekedy trestali a co je podstatnejsie, ani by som nedal ruku do ohna za to, ze ta delta sa porusuje castejsie ked si pilot chysta kolo, len sa to prehliada ak nedojde k nejakemu incidentu

1 Like

Hamilton je odchazejici pilot. Wolf do neho investoval hodne. George vzdy trosku upozadoval. Neni od veci, kdyz se ted soustredi na George. Notabene jezdi docela slusne. Pokud se tedy nepotka s Maxem.

1 Like

Ale jasne ze zapol, sledujes vsechno co postuju, jinak bys furt neotravoval :fist_left: ale chapu, mam svy kvality.

Treba skontrolovať či Verstappen ešte žije. To čo si načrtol neveští nič dobrého.

Jednoznacne, Russella sa neoplati kritizovat :neutral_face:

Mládež, kto vie, aké pseudonym používa Kiks?

Pekne to zhodnotili v eisking to russellove divadielko v Q 🫢

1 Like

Bolo by zvláštne, ak by sa v Tvojom okolí okrem rodiny nenašiel nikto, kto to s Tebou myslí dobre, lebo to je za mňa definícia kamaráta.

1 Like

Snáď raz nájdeš kamarátov, ktorí s tebou budú radi tráviť čas práve preto, že si taký alebo onaký a budete sa navzájom vedieť na seba spoľahnúť a nezištne si pomôcť, keď je treba. Netreba ich veľa, ale je to po rodine to najviac, čo v živote môžeš mať. :slight_smile:

5 Likes

Russel mohol vidiet Verstappena uz z dialky

Ono je potřeba se podívat na tu situaci o 20 sekund dřív, aby to bylo jasné. On ho taky viděl, i jeho závodní inženýr ho upozorňoval, že před ním jede Verstappen, byl vzdálený na velkou dálku a mírnou rychlostí se přibližoval k Verstappenovi, v momentě se blížil, začal enormně zrychlovat a kvedlat volantem do stran, aby ukázal, jak jakože na poslední chvíli zabránil kolizi a jaké úsilí musel vynaložit, aby se vyhnul, hezky podvraťácky to pan Russell nafingoval, no karma mu to hned v první zatáčce vrátila

1 Like

To nebyla karma. To byl Max. :grin: Karma byla, ze nakonec skoncil ctvrtej a to jeste mohl byt rad za Norise.

3 Likes

To teatralne tocenie volantom. :joy: :joy: :joy:

Klaun jako ty :grinning:

1 Like