Pred kamerou chrumkavý a v zákulisí podrazák. Verstappen hovorí o falošnom Russellovi | Magazín F1 - F1online.sk

Verim , ze Ham bude mit co vypravet az bude z Mer venku … treba se dozvime nejake story uz behem zimni okurkove prestavky .

Vsichni placou , vsichni si stezuji , vsichni “bonzuji” kdyz z toho maji prospech … ale jen nekteri jsou zakerni az vycurani … nu coz… jako v zivote .

Priamociara uprimnost (hoci nie pre kazdeho prijemna) vs. falos, pokrytectvo a hra na chrumkaveho pre verejnost. To je tento incident v skratke. :slight_smile:

Maxa asi ani nenahneval tak ten trest, ale prave ta falos, ktorou mi Russell presne pripomina Hamiltona z 2007. Pred mediami hra na svateho, ale v zakulisi sama spinavost, ktora vyvrcholila v Madarskej Q, kde to zacal on a este z Alonsa spravili toho zleho.

9 Likes

Nevim kolik ma pratel … ale dle F1.sk vim rozhodne o nekolika kdo se nedokazou probudit aniz by si neodplivli a nezanadavali na nej :grin:

Maxsyndrom je pry zakernejsi nez Antitrump ci Antibabis :upside_down_face:

3 Likes

Aha a kdo by to jako mel byt :yawning_face:

To necham na kazdem at si sam odpovi … nejsem zadny soudce a jedine co vidim je virtualni svet, anonymni acc … presto mi to prijde usmevne ten nekonecny, iracionalni hate

1 Like

Moc ti nerozumim, jen vim ze tady chodi lidi kteri se dokazou vtelit do sveho oblibeneho pilota a reagovat na komenty jako by to byli oni kdo v tech autech sedi…

Ale ved o tom to cele je. Ved on nekritizuje to ze sa nanho Russel stazoval ale akym stylom. Pred kamerami tak a ked vypnu kameri tak inak.

5 Likes

Tak kdyby to bylo o tom tak to by byla zabava … Osobne mi spise prijde, ze tady chodi vice lide kydat na pilota , ktereho v lasce nemaji nez vychvalovat pilota oblibence .

Jsou tady taci, co pod kazdym clankem si hned od srdicka zanadavaji jak jim Max zase slapl na kuri oko( a nekdy clanky uplne o necem jinem) na misto, aby prispeli necim duchaplnym … treba odou na sveho jezdce jak pises . a to je skoda nemyslis ?

Je to jak v americe vsichni nadavali na Trumpa . a kdyz se jich zeptali proc ? … tak rekli : proto

Ja inak neviem prist tomu Russelovi na chut.
Napriklad aj pred tyzdnom ked vyhral, mne to pride casto ako kebyze on je jediny kto sa tesi :smiley: ja mam z toho celeho taky pocit, ze tim jezlomeny z odchodu Lewisa a ma nadej v prichode mladehi kimiho.

Mozno sa strasne mylim, ale mne to pride tak z vonku ze Russel nebude nikdy jendotka v Merc

4 Likes

Ja nesnasim Slimaka, ten me kazdy zavod presvedcuje o tom ze to nemam menit, jsem s tim srovnany.

Problem je prave v tech co si mysli ze jsou on a neumi to rozlisit, s tim ti nepomuzu, neumim poradit, lide cizi nazory nezvladaji a resi to osobnimi utoky.

Ruku na srdce, taky zrovna vetsinou neposilas poselstvi lasky a porozumeni ve svych komentech :wink:

Co se tyka toho , ze Maxe nemas rad … OK … chapeme ( ver mi , vsichni to chapeme) , ale co dal? … Koho mas rad ? Co se ti libi na zavodech ? … me zase prijde, ze tady chodi lide jen psat co se jim nelibi ( koho nenavidi - i kdyz osobni zast na nekoho koho osobne neznas a jeste k tomu ve virtualni svete mi prijde na hlavu) . Namisto toho, aby normalne diskutovali a rozebirali, informovali …

Proto vetsina mych pratel ( skutecnych) rika, ze nechape, ze se vubec zapojuji do debat na F1.sk , ze to je porad to same … 3 acc ALO co ze srdce nenavidi Maxe 3 acc pro ktere Max je buh a pak … nic … protoze stejne to vzdy skonci u toho sameho …
Nejde ani rozjet debatu o jinem jezdci, trati,aute … aniz by do toho “neskocil” ANTIMAX a nestocil zase na to :Max je kkt , nemam ho rad … no a je po debate.

a to me mrzi…

1 Like

Celkom sa na tom bavim. Russell to skusil zahrat na pokrytca a tvrdaka a myslel si, ako tym zasadi vyznamny statement. A dopadlo to tak ako vzdy, ked sa Russell snazi hrat na velkeho vyzyvatela. Verstappen odpovedal na trati, upratal Russella uz v prvej zakrute a odvtedy sa mu George ani len na difuzor nemohol pozerat, lebo tam z tej dialky nedovidel. Verstappen skoncil ako sampion a Russell ako saso, ktory by velmi chcel byt sampionom, ale pochopil, ze je iba Russellom.

8 Likes

Tebe mrzi ze nekdo nema rad Verstappena 🫣 to mas tedy ale potom tezky zivot, srdicka to nespravi.

Ja mam rad F1, zavody, motorismus, vsichni to o me vi, prispivam pravidelne ruznymi tematy, zalozil jsem nekolik temat, na nikoho neutocim, s kazdym si rad pokecam, takze u me dobry, nevim proc s tim jdes zrovna za mnou, omlouvam se.

tu nejde o zalovanie to robi aj Noris kazdy ale o to ze Russel vravel ze sanic nestalo a potom ooo on mi zavadzal…harakter

2 Likes

Vyborne Max, opat si ukazal kto je Kral. Russel nemal sancu

1 Like

Tak prakticky toto spravil aj Verstappen v Austine proti Norrisovi. Kazdopadne je vtipne ako to poburilo Verstappena ked niekto mu vratil jeho medicinu :smiley: Snad si of Russella vezme priklad aj Norris a Leclerc do buducej sezony.

1 Like

Zkus si to precist jeste jednou … prosim …

Si ve skrytu duse urcite hodny kluk … jen bud zamerne pretacis co pisu nebo ti pamet vynechava co pises tady na foru vetsinou ty :upside_down_face:

1 Like

Vis, svet neni jen Verstappen, nemel bys to s fandenim prehanet, nakonec stejne vzdycky skoncis u neceho takoveho cos nam tady zase predvedl, dobrou :heart:

… tohle plati i pro tebe :wink: , ale jak jsem uz psal v minulem chatu … budu se tesit na normalni chat od tebe i na jine tema nez Max… verim, ze se nakonec nekde i shodneme :+1:
image

Keby Versteppen vedel koho si pohnevá, niečo takéto nepovie. Teraz sa mu v “new yorskom bestselleri” vysvetlí ako sa veci majú a že prečo je on cockot Rasl dokonalý a s ním si to odserieme aj my.

2 Likes