S Red Bullom aj McLarenom by som získal titul, vyhlásil Russell | Magazín F1 - F1online.sk

Koľko zo súčasných pilotov by dokázalo napodobniť počin Maxa Verstappena a zvíťaziť v tohtoročnom Red Bulle? Keby ste sa ich na to opýtali, každý z nich by vám povedal, že by to dokázal. Čo však v tohtoročnom McLarene či Ferrari? V McLarene by to, podľa ich vlastných slov, zvládli Max Verstappen i George Russell.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/182349/s-red-bullom-aj-mclarenom-by-som-ziskal-titul-vyhlasil-russell

Mno, když bych to malinko zpolitizoval, tak Russel je ještě větší optimista, než Petr Fiala a to je co říct. :rofl:

Rozhovor s Russellem ma silny realny zaklad, libi se mi to.

Takze v podstate hovori ze jeho team vyrobil na prd auto.

1 Like

Keď povie Max, ktorý vyhral v RB, že by vyhral aj v McLarene tak povieš, že to vôbec nie je pravda. A keď to povie Russell, ktorý nevyhral ani v jednom aute tak povieš že to má silný reálny základ. :smiley:

6 Likes

:shushing_face::joy:
Vies velmi dobre,ze je to od reality hooodne odtrhnute. Teraz,ked je Sir na dne,tak tento metrosexual sa snazi postavit do role vodcu Medveda, lebo citi, ze Vlcik stavia buducnost na mladuckom Talianovi.
Gboy a ChuckN nedokazu vyhrat ani len z PP, tak ake realne zaklady moze mat ten rozhovor.

S cizimi nicky se nebavim.

Bez si pustit Verstappena Brazilian GP a pretoc si to na fazi RF jak stoji v pitlane, tam si totiz vybojoval letosni titul, muzes se kochat :sweat_smile:

Hahaha Russellko :joy: ty určite, tak v zákulisí možno

Naozaj neviem, čím to je, ale Russell je mi často svojimi vyjadreniami nesympatický.

Fandím M a teda aj jeho výkonom, ale niečo mi tam nesedí :man_shrugging:t2:

7 Likes

" dokonca aj Checo skončil párkrát druhý" takže nielen diváci ale už aj piloti majú naňho jasný názor, chudák Čeko, mal skončiť kým by to ešte malo akú-takú dôstojnosť

Vidis a zastavenim v boxe dokazu vyhravat len skutocni majstri volantu vid Miso v Silverstone 98. :muscle:

1 Like

V konecnom dosledku sa pri takychto vyjadreniach mozeme pohybovat iba v rovine spekulacii, ale ked uz je Russell taky sebavedomy, tak by sa mal sustredit na to, aby sa nenechal porazat papierovo slabsimi autami. Hovori o tom, ako maximalizoval vysledok, ale pohlad na fakty ukazuje, ze to nie je pravda. Uz minuly rok sa nechal porazit Mclarenom aj Ferrari a dokonca aj Alonsom na Astone, hoci to vsetko boli superi so slabsou technikou. Tento rok vyrazne zaostava za vsetkymi jazdcami z ostatnych top timov a nie je o vela bodov ani pred Hamiltonom o ktorom kazdy hovori, ze je uplne vyhorety.
V tomto kontexte nechapem, z coho prameni Russellova sebadovera. Ked podobne vyjadrenia robi Verstappena, ktory tento rok realne ten titul aj ziskal, hoci mal od Norrisa slabsie auto, tak je to opodstatnene. Russell by sa v sucasnosti mal skor sustredit na to, aby nejazdil pod moznosti svojho auta, tam este vyrazne zaostava. Ja si napriklad myslim, ze Verstappen by pomerne hladko ziskal titul aj v Mercedese. Red Bull o moc lepsie auto nema, len Verstappen to zakryva svojimi rozdielovymi vykonmi.

5 Likes

Má dokopy 3 víťazstvá, ale reči ako keby mal 3 tituly. Extrémne nesympatický jazdec. Taký slizák falošný, presne ako Max o ňom povedal.

V McLarene by možno titul získal, sezónu mal dobrú, na tom vyjadrení nie je nič zlé. Ale v Red Bulle? Jeho posledné víťazstvo by bolo v Číne a bol by prinajlepšom na P3 v šampionáte. S tým autom nevie jazdiť nikto okrem Maxa. Nech sa opýta Gaslyho s Albonom aké to je a či by tam mal šancu na titul.

Ale chápem, že sa chce opakovať po Maxovi, že keď to povedal Max, tak musí aj on.

6 Likes

Presne, ja ako fanusik Mercedesu som sa uprimne tesil tomu, ze konecne vymenili Bottasa a budeme mat super tim ale zda sa, ze sa zacal viac venovat zakernej politike ako jazdeniu, vidim to tak ze tento chlapec nebude mat vela kamosov :grinning: Tak som zvedavy aspon na Kimiho, snad bude pokornejsi

2 Likes

Hadam o rok to bude lepsie, skoda toho uvodu sezony, divaci chcu vyrovnany boj o titul.

1 Like

Mne se jeho vyjadreni libi. Nic tam neskryva. On nerika ze by si to vyjezdil. On rika, ze by ten titul ziskal. A to u Maxe i George znamena neco jineho.

Max ziska vitezstvi tak, ze dojede do cile jako prvni. :1st_place_medal:

George ho ziska tak, ze dojede do cile jako ctvrt, ale ostatni presvedci, ze on byl prvni. A vubec nepochybuji o tom, ze v tomhle je nejlepsi na rostu. :grin:

A kdyz se koukam na to v jakem stavu je FIA, tak mi prijde, ze ta Georgova cesta v tuto chvili celkem i dava smysl. :grinning:

3 Likes

Prajem Merc uspech - stale opakujem, ze mne je tento team sympaticky, mam rad ich auta :grinning:
Aj odchodom Ham (tomu budem riadne fandit vo Fer) im budem fandit stale a s radostou, ale z jazdcov budem na strane Kimiho

1 Like

Chcel by som vedieť koľko máš ty rokov… Zjavne nie veľa keďže okrem toho, ako diskutuješ, tak ani základy matematiky neovládaš… vzhľadom na to, že má Max náskok 80 bodov, tak mi to nejak nevychádza, že titul získal vďaka RF v Brazílii :smiley:

3 Likes

Jedna veta a tolik bolesti prinesla, Russella taky extra nemusim, ale rekl to tak jak to je, VER letos 12x po sobe ukazal ze na nejlepsi nema, pak stesti v Brazilii a bum, nebyt tech osmi wins z uvodu sezony v dominantnim aute 30s pred zbytkem tak je vime vsichni kde :sneezing_face: