Je tento komentar taky hodnotny, ze ho bolo treba pisat trikrat?
Nikdy jsem nepochopil co je na tom tak sexy fandit nekomu jako SCHU nebo VER, kteri se bez oyebu a ohybani pravidel citi menecenni.
Tak verstappen zacal tuto stupidnu vojnu tak tu ma odpoved, a to som neni vobec zastanca britskej grupy jazdcoov v mlc a mergli
No velmi dobre sa pozera na to, ako Verstappen postupuje polom zo 17. miesta az na 2. A v prvom kole, ako ich tam v tretej zakrute obieha na vonkajsej strane. Masterclass.
Chybami tu rozsiahla analyza Georgovho mentalneho nastavenia od jeho najvacsieho fanusika/fanusicky cakame
George od vstupu do Mercedesu predvadza cele roky lepsie výkony ako sedminásobný.
Kto dnes spochybnuje tieto jeho objektivne kvality je akurat na smiech.
Russell dokazal aky je vyborny a lepsi ako Lewis.
Ano a pozri si kolko pretekov vyhral Alesi s Bergerom v Schumacherovom vitaznom aute v r.1996.
Ani jeden …
To len ukazuje ze auto niekomu sadne a inemu ani nahodou.
Tak myslim, ze vsetkym na tomto fore je jasne, ze by to Barbie dokazala, aj keby utekala vedla zvysnych monopostov, ale netreba z toho robit vedu. Proste sa mu zdalo, ze okrem poradia v sampionate jazdcov za Maxom zaostava aj v honkani ega, tak to chcel trosku napravit, nic viac by som v tom nehladal.
Jezdců, kteří by určitě vyhráli v sousedním autě, máme plný rošt. Bohužel pro ně vtip je v tom vyhrát právě v autě, ve kterém sedí .
Mam pocit, ze prilis vela ludi zobralo Russellove vyjadrenia az prilis vazne na to, ze sa jedna o rozhovor s Daily Mail.
Russel sa asi spolieha na to, že McLaren má pevnejšie predné zavesenia ako Mercedes.
(´23 Singapore)
V tom prípade asi áno.
Russel si je istý, že by drobné chyby ako Norris nerobil.
Russel chyby nerobí. Iba keď je pod tlakom.
Tak příští rok fandíme Kimimu.
A máme tady dalšího tlučhubu který by v cizím autě porazil každého, ale ve vlastním to nedokáže.
Jeden už ten nesmysl tvrdí 18 let a pořád se mu nedaří to dokázat ani s vlastním autem.
Holt Russell cítí konec Alonsa tak bude chtít po něm převzít pozici největšího zoufalce na soupisce.
Určite nieje zlý ale nepovedal by som že je zase až o toľko lepší keď Hamilton bol minulý rok tretí… Russela musí rozdrapiť že Wolf ma radšej Antoneliho
Inak ani odpovedal nemohol. Keď chce bojovať o titul, tak musí mať sebavedomie.
Nevrav, mačiatko.
Russell někdy dokáže chybovat úplně stejně hloupě, jako dříve Montoya, nebo Pastor.
Velmi slabe, celkove ten zavod byl katastrofa, pust si Kimiho v Japonsku 2005 z P17 to win v poslednim kole, to stoji za adoraci. No a pokud bys to chtel jen trochu srovnavat tak ti dopredu reknu ze nemas smysl pro motoristicky sport.
U starších záběrů mě vždycky fascinuje pohled na drážkované pneumatiky. Ani se nechce věřit, že nápor vozů F1 vydržely. A bez žmolků.