Horner pripisuje trest „Russellovej hystérii“, nie zaujatosti komisárov | Magazín F1 - F1online.sk

Po víkende v Katare sa medzi najtajnejšie túžby fanúšikov Formuly 1 zaradil priamy boj o titul medzi Maxom Verstappenom a Georgeom Russellom. Aj keď všetci chceme vidieť férové pretekanie a poctivý šport, to sa nevyhnutne nevylučuje s nenávisťou na život a na smrť. Ich vzájomná prestrelka tento víkend ukázala, že nás možno čaká ešte pikantnejšia rivalita než medzi Verstappenom a Hamiltonom.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/182315/horner-pripisuje-trest-russellovej-hysterii-nie-zaujatosti-komisarov

Kdy ten modry bizzar skonci, fuj.

Naozaj bol tento víkend dosť hysterický. Podľa mňa sa tiež pokúšal hrať rôzne nešportové hry,“

Ono Russellovi nikto nezakazuje taketo hry hrat, len by si mal uvedomit, ze najdolezitejsie je hovorit vykonmi na trati. V tomto ani moc nesedi to porovnanie s Verstappenom v Mexiku. Verstappen sa tiez vie zachovat ako “tvrdak”, ale vzdy to podlozi aj svojimi vykonmi. Russell sa v zakulisii snazi demonstrovat mentalitu draveho sampiona, ale potom ked si ho Verstappen kompletne vychutna a vykonnostneho ho dostane plne pod svoju kontrolu, tak Russell neposobi ako sampion, ale ako saso.
To je tak, ked hlasno zasteka pitbull, tak pred nim mam respekt, ked sa hlasno snazi zastekat male maciatko, tak sa na tom len zabavim.

3 Likes

Naozaj je tento komentar tak hodnotny, ze ho bolo treba pisat dvakrat?

Daj si tam radsej čivavu… maciatko som stekat nepocul… :thinking:

Horner by sa mal tiež zdržať. Jeho hysterie a špinave hry už tiež velmi dobre poznáme.

2 Likes

To by mi tam nesedelo, lebo civavy by som sa aj celkom bal, keby zacala stekat.

1 Like

Potrebuji sehnat nejakou extra silnou lepici pasku ktera drzi jak slak, ma nekdo tip?

Takové stříbrné tkaninové jsou celkem silné.

Max - pitbull, Russell - mačiatko. :grin: Tos zabil. :slightly_smiling_face: :+1: Hláška týdne a bacha na Kiks.

2 Likes

Potrebuji to na plast, takze hladky povrch, mas vyzkousene?

Tym podlozením vykonom myslíš že mal havarovat s Verstappenom? Síce ho Verstappen dal hned v prvej zákrute, ale rychlost Mercedes na víťazstvo nemal aj tak. Takze skôr či neskôr by ho Verstappen predbehotal aj tak.

Nemám zkušenosti s plastem. Ale tady jsou všechny EXTRA STRONG. :smiley:

1 Like

ja by som sa zase asi skor bal stekajuceho maciatka.

4 Likes

Takové lepidlo by se nehodilo?

Vysoce pevné epoxidové lepidlo na opravu kovů magické - Temu Czech Republic

Potrebuji spise tu pasku, pac to pak zas musim od sebe oddelat, ale pri manipulaci to musi pevne drzet.

Co to má přesně držet?

Hladky povrch, plast, tech pasek bude spousta, ja jen jestli nema nekdo neco overenyho.

Spíše mě zajímá tvar. Trubka, kabel, členitý povrch, plech?

Potrebuji natrit par ks plastu, chci je prichytit paskou pro lepsi manipulaci.

Tak nevim jake dve strany jedne mince mysli pan Pavlik, ale George a Max rozhodne na jedne minci nejsou. To bych rekl, ze je treba Hamilton a Max. Pokud ma pan Pavlik rad politikareni v F1, proc ne, pro me za me.

Nemusi mi sedet Maxuv styl, ale proti tomuto stylu se nabizi ten Landuv a do urcte miry ten Charlesuv. To co dela George je spise ojedinele a spise je to blize Fernandovi.

Me chovani George nijak zvlast nepohorsuje, dela to vlastne porad a i se to o nem traduje, ten problem je jednoznacne FIA. Temer kazdy pilot pri kolizi, nebo nejake situaci obvinuje druheho pilota. Ano, neni to ani zdaleka stejne jako co udelal George, ale stejna by mela byt schopnost FIA rozpoznat chovani, ktere je hodno trestu. A to tady urcite nezafungovalo. A nejen podle me.

George bych uplne k ratlikovi neprirovnaval. Na trati to sice neni Max, ale Lando taky ani nahodou. A ze by uplne nemel vykony bych taky netvrdil. Tento rok nekolikrat ukazal, ze na tom neni tak zle. Kvalifiakce ma vynikajici a zavodne se vyrazne zlepsil.