Z toho ale podle mě vyplývá, že si teda hater Norrise, Davide.
Ale píšeš, že Verstappen ti neprišiel výrazne lepší pilot od Hamiltona v tej sezóne a Hamilton tých chýb nakopil dosť veľa, tak na základe čoho potom Verstappen nebol lepší podľa teba?
To bola chyba komisárov. Ale za všetky ostatné porušenia bol správne potrestaný, tak ako aj Hamilton.
PS: Baví ma aký ignore dostáva Honzi, hoci sa veľmi snaží votrieť.
Teraz rybarcia alzaci
Tak Verstappen měl rychlejší monopost po víc, než polovinu sezóny, ale i tak musel zakročit Masi, aby měl Verstappen titul, nevím co tam chceš řešit
Jinak jsem si všiml, že po té ostudě co si zase měl, tak se ti odkutálely koule a nemáš na to ani reagovat
Já toho mám víc
Tak ty jsi hater Norrise, McL, Alonsa, AM, Mercedesu atd, to je škoda slov
…a pak jeste trikrat.
Ak Piastri potvrdi svoje kvality tak tych 61 bodov naskoku este do konca sezony naseka.
V posledních závodech se už zvyšuje tlak a je to souboj pouze 1v1.
Piastri to začíná nezvládat.
Ten byl dobrej Puffe, vtipnost ti ještě zůstala
Chyby jeste prijdou, oba bojuji o prvni titul:
Norris je masochista vyhovuje mu kdyz dotahuje ztratu, to se jeste projevi.
Piastri pokud bude o par bodu na cele az do konce tlak na nej bude extremni.
Nejake planovani strategie v boji o titul u obou dost vylucuji, jednoduse s tim nemaji zkusenosti.
Možná kdyby PIA nebojoval jen s NOR, tak má ten náskok větší. Stačí se podívat na Austrálii, kde jel v počínajícím dešti jak bezmozek a tlačil nesmyslně na stájového kolegu. A pak stačí Hungároš kde místo toho aby se soustředil na LEC tak jel jen proti NOR.
Po opakovanej výzve na zmysluplnú a vecnú diskusiu o F1 tu po ňom neostal ani smrad a išiel rýpať do iného vlákna. Aspoň vidieť o čo tu týmto zkurveným levičákom ide.
Ale Honzi už je pekne zúfalý, 7 príspevkov po sebe bez reakcie, volanie o pozornosť nepomáha. Dokonca aj jeho vlastný ho vyfakoval.
To se chlubíš tím, že máš svřenou prdel z toho na mě reagovat v rámci argumentů? Ty jsi dobře vymletej
Hlavně by se mohl aspon chovat slušně a ne uražet a nadavat jak dlaždič…
Však ochránce spravedlnosti ježek ho určitě vyzve, aby se choval slušně a neútočil tu. Každopádně stejný modus operandi - napíše nesmysl, hádá se a začne hned urážet, protože neumí napsat nic co by dávalo smysl nebo bylo slušný, ten je prostě marnej
Ty si zase utekl z kazajky nebo co to je za komedii?
Očividně jo, on přepíše můj příspěvek na něco úplně jinýho a chce tím argumentovat, ten je na tom ještě mentálně hůř, než jsme mysleli