Chystá sa nečakaný prestup? Cunodu vraj môže nahradiť šampión IndyCar | Magazín F1 - F1online.sk

Pisal som niekde, ze ide o nejaky iny motor alebo ze nejako tym porusili pravidla?

To si si len ty domyslel, lebo si bud nepochopil o com som pisal a nepamatal si sa na to ako to v 2021 bolo alebo velmi dobre vies a si len zaryty RB hejter:

Este raz ti to sem skopirujem presne ten odstavec, ktory popisuje to o com pisem v uplne prvom prispevku, na ktory si reagoval:

To agresivnejsie mapovanie motora, ktore Lewis vyuzival v zavere sezony a vdaka ktoremu mal vyrazny vykonnostny naskok nielen nad konkurenciou, ale aj nad Bottasom, pravdepodobne Mercedes testoval na Bottasovi uz v lete, kedy mal Bottas casto problemy s motorom. :slight_smile:

Toto nie je debata o tom, ci som ja fanusik RB a ty nie, ja som len skratka popisal udalosti ako v 2021 boli a ty si to nepobral, lebo sa to tyka Mercedesu, ktory vyuzil dvojku ovela viac ako RB vyuzival Pereza (a vobec to nekritizujem, bol to velmi dobry krok od Mercedesu).

PS: To, ze ty si si “specialne motory” alebo “ohnivy motor” prelozil inak ako to bolo myslene, nie je moj problem. Kazdy, kto sa na 2021 pamata chape, ze tym je myslene agresivnejsie mapovanie na ukor zivotnosti - kedze to spravili len s poslednym Lewisovym motorom v sezone, tak oznacenie “specialny” alebo “ohnivy” motor kazdy s aspon priemernym IQ pochopi. :slight_smile:

1 Like

ano pisal si :slight_smile:

dalej sa uz len vykrucas

No jo, tak si zase udělal ostudu, tak se kroutíš😀

1 Like

Kde presne? Skús odcitovať.

Ty si domotany ano hov no pod lopuchom :rofl: Ty si meistna smotanka, nieco ako ten ‘‘spevak’’ co chodil do talentu kazdy rok, nakoniec mu spravili osobitnu sosku :smiley:
Hlavne ze tu hejtis kolko toho Toto nakecia a teraz sa opieras o jeho vyjadrenia do medii :smiley: Ano Bottas testoval ohnivy motor, ale ani raz nestal na prvom mieste :smiley: zaujimave… a nedokazal za sebou udrzat ani Verstapena, ktory nemal ohnivy motor :smiley:
Aj na dnes chceme nejaku rozpravocku. Skus tu o Maxovi a tretom najlepsom monoposte :smiley:

1 Like

Ok, vygrckal si sa, pofukal si si mindrak, a teraz ta citacia, ze v com nepisem pravdu?

1 Like

V tom, že VB dostával horší motor, než Ham.

2 Likes

BOT mohl maximalne testnout ohnivy mod, ktery mel k dispozici kazdy, ale nicil motory, to vi kazdy krome @Jos_Is_Back cvicitele zelenych sim-panzu.

A prečo by to musel byť zrovna Japonec? Nech si ide do Astonu miesto Trolla, ak ide len o Hondu. Ale je pravda, že kým tam bude Max, tak riskovať poškodiť kariéru ešte aj Hadjarovi by som teda nechcel. Nemali vyhadzovať toho Checa.

Teba citovat ? To by som sa musel pohorsovat verejne :smiley: Len pokracuj, clovek potrebuje niekedy vypnut a ked si precita tvoje komenty, ma pocit ze dokze lietat :smiley:

Výborne, argument opäť žiadny. :clown_face:

Však ty nemáš argument nikdy

1 Like

@Jos_Is_Back vypousti ohnive komety :comet:, to mu staci.

1 Like

Jos so zase zapomněl vzít léky na schizofrenii a uklidnění

2 Likes

Jo, jdu si dat ranni golf session, lepsi nez leky :golf:

Pokial viem, ja som sa venoval tomu co si napisal. A potom prisla od teba duchaplna veta:

Potom som uz jasne ze odbocil od temy a ty napises zase toto ? ?? ?? ? ? ? ??

Ty si frajer… ked ti niekto odpise na to co si pisal, vygrcias sa tu verejne s posmeskami na urovni 10rocneho a potom mas tu drzost este pisat ze ziadne argumenty ? Ty sa uz daj liecit preboha. Jedno vravis, druhe robis… Ty si fakt pacient.

2 Likes

To teda, vidime to vsetci:

Cievka znova praskla?

Pisem, ze cituj co konkretne nie je pravda z toho, co som napisal? Stale si nedal ziadny argument, ziadnu citaciu a nevyvratil si nic z toho, co som napisal.

Tak Jos je prostě de-bil, co si tu léčí komplexy, od něho nic smysluplného nepřijde

3 Likes

Presne tu hned v mojom prvom prispevku som ti napisal, ze jedine tvoje argumenty su to co povedal Toto do medii a ty to teraz tu davas ako dokaz, lebo sa ti to hodi. Inac ked vravel nieco ohladom Hamiltona, tak to boli hned vymysli, ktorymi ho kryj a tu davas Totove vyjadrenia ako dokaz :smiley:
A tvoj koment bol :smiley:

A zase sa ma pytas v com nepisem pravdu :smiley: No a v com pises ty pravdu ??? Jednoznacne argumenty su Bottasove vysledky v zovodoch, kde mal Hamiltonovi kryt chrbat a koncil za Verstapenom… To je argument. Ale ty mas nepriestrlene aliby ‘‘Toto povedal’’ :smiley:

Cize ti to este raz skopirujem, ze som sa venoval tomu co si napisal:

A ty znova pises to iste… a zase a zase… tebe musia vsetci to svoje tvrdenie hned dokazovat ale ty ziadne dokazy a argumenty nemas… jaj sorry
TOTO POVEDAL :joy: :+1: :muscle: :ok_hand: