Pisal som niekde, ze ide o nejaky iny motor alebo ze nejako tym porusili pravidla?
To si si len ty domyslel, lebo si bud nepochopil o com som pisal a nepamatal si sa na to ako to v 2021 bolo alebo velmi dobre vies a si len zaryty RB hejter:
Este raz ti to sem skopirujem presne ten odstavec, ktory popisuje to o com pisem v uplne prvom prispevku, na ktory si reagoval:

Mercedes mal v priebehu roka určité problémy so spoľahlivosťou, aspoň to tvrdili novinárom. Trpel tým hlavne Valtteri Bottas, čo viedlo k špekuláciám, či obhajcovia titulu nevyužívali svojho druhého jazdca na testovanie nových komponentov, alebo ak chcete, na testovanie „ohnivého motora“ pre Lewisa Hamiltona na záver sezóny.
To agresivnejsie mapovanie motora, ktore Lewis vyuzival v zavere sezony a vdaka ktoremu mal vyrazny vykonnostny naskok nielen nad konkurenciou, ale aj nad Bottasom, pravdepodobne Mercedes testoval na Bottasovi uz v lete, kedy mal Bottas casto problemy s motorom.
Toto nie je debata o tom, ci som ja fanusik RB a ty nie, ja som len skratka popisal udalosti ako v 2021 boli a ty si to nepobral, lebo sa to tyka Mercedesu, ktory vyuzil dvojku ovela viac ako RB vyuzival Pereza (a vobec to nekritizujem, bol to velmi dobry krok od Mercedesu).
PS: To, ze ty si si “specialne motory” alebo “ohnivy motor” prelozil inak ako to bolo myslene, nie je moj problem. Kazdy, kto sa na 2021 pamata chape, ze tym je myslene agresivnejsie mapovanie na ukor zivotnosti - kedze to spravili len s poslednym Lewisovym motorom v sezone, tak oznacenie “specialny” alebo “ohnivy” motor kazdy s aspon priemernym IQ pochopi.