Chystá sa nečakaný prestup? Cunodu vraj môže nahradiť šampión IndyCar | Magazín F1 - F1online.sk

Meno Álex Palou je známe aj fanúšikom, ktorí svet mimo Formuly 1 nesledujú až tak podrobne. Tento španielsky pretekár sa v posledných rokoch stal fenoménom sveta amerických pretekov. Keď z posledných piatich sezón v sérii IndyCar, ktorá sa pýši vyrovnanými podmienkami, získate štyri tituly, mali by ste si právom nárokovať na status najlepšieho pilota mimo F1.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/211200/chysta-sa-necakany-prestup-cunodu-vraj-moze-nahradit-sampion-indycar

Yuki jde do Astonu jako nahradni pilot.

Palou chce asi pocitit na vlastnej kozi ake to je dostavat sekundu a pol na kolo od timoveho kolegu.

2 Likes

Hanba to neni, ked mas oproti kolegovi diely z doby kamennej :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:

1 Like

Stále to nie je level Mercedes, kde dvojka testovala špeciálne motory pre jednotku, a potom dostávala menej výkonné motory alebo level Ferrari, kde bola zmluvne určená dvojka. :shushing_face:

1 Like

Source trust me bro

1 Like

Si dostal v robote kurzy angličtiny?

5 Likes

V momentalnom stave tam mozu dat hockoho, bohuzial :slight_smile: Mozno do konca roka si zajazdi aj Perez :smiley:

Proč tu šíříš takový nesmysly?

Btw, istý Rasmussen teraz na Milwaukee išiel perfektne, odporúčam 14-minútový zostrih na IndyCar YouTube.

kto? co?
to co za blbost pises? ako mohla dvojka testovat motory pre jednotku? to akoze bottas nasadil do svojho auta motor a ked sa ten ukazal dobry tak ho dali lujzovi? :slight_smile: :slight_smile: :slight_smile:

ked raz namontuju motor do monopostu tak je uz s tym monopostom sparovany a nieje ho mozne prehodit do ineho monopostu
a navyse ziadne testovanie mimo predsezonneho a filmovania sa neda robit

niekedy tresnes riadnu kravinu len aby si obhajil to co dnes robi rb pri svojich dvojkach

Ty už si nepamätáš sezónu 2021 a Lewisov ohnivý motor, ktorý Valtteri testoval už od leta? Či si si myslel, že to Lewis je zrazu na konci sezóny taký zázračne rýchly? :sweat_smile:

You don’t say. :man_facepalming:

K tomu asi len toľko:

6 Likes

noze daj k tomu nieco viac :slight_smile:

Pýtal som sa, či si to pamätáš? :slight_smile:

Však Red Bull to posunul na úplne inú úroveň to sa mu bojuje s kolegami a dáva sa mu sukunda na kolo

Ale je tam dobrý argument aj v článku spomenutý, že s novými pravidlami by už nemuselo byť auto robené priamo na Maxa. Čo by bol aj argument, aby si nechali Tsunodu, aj keď zrovna Japonec mi vždy prišiel ako preceňovaný jazdec.

1 Like

Je Cunoda najlepsi Japonec? momentalne asi ano. Je najlepsia mozna volba pre RB? Neviem, mozno nie.

Verstappenovho kolegu nahradi niekto iny… ja nevm, nebolo to tu uz?

To robi stale ked sa poukazuje na Rb. Hned otoci kartu na mercedes a Hamiltona… Ma to trosku v hlave popletene co je dobre, aspon tu neni nuda :smiley:

ano nieco rb fans splietali :slight_smile: