Podľa Palmera môže Norris hovoriť o šťastí: Mohol strácať 61 bodov | Magazín F1 - F1online.sk

Hosi az se vecer vratim chci videt @Jos_Is_Back v uzkych tak makejte :wink: ano navadim vas verejne k nasili.

Už jen čekám, až napíše Dejv nebo Ježek at nekrmíme trolla…oh wait. :thinking: :smiley:

2 Likes

Však Dejv je troll sám o sobě a ježek tu krmí trolla sám od sebe, škoda, že se toho nedožil Forman, by byl vybornej film jako hoří má panenko

2 Likes

Jako jo no, tady to Hoří slušně. :fire: :upside_down_face:

2 Likes

Čím dál větší žumpa tady. Úplně stejně jako v minulosti na jiným CZ portále o F1 než tam zrušili diskuze úplně. Jen tak dál Vy všichni dlaždiči.

7 Likes

Cenim :+1::hedgehog:

…ehm. :thinking:

3 Likes

Ty si taky cenníš každýho, kdo napíše, jak tu někdo rozebírá forum, ale sám tu píše urážky :roll_eyes:

2 Likes

Však ten řeší jen nás 3 realně. Takže zbytečný s ním…

2 Likes

Ježek šel rybařit a místo toho, aby něco chytil, tak se nechal chytit do vlastní sítě :smile:

2 Likes

:scream_cat: :smirk_cat:

4 Likes

Chlapce zlaty spocitaj mi za posledny tyzden kolko prispevkov som sem dal a vlastne si mi to s kamosom tvojim beciacim aj potvrdil - cokolvek sem napisem, ty mas z toho erekciu a v milisekunde musis reagovat

jos by sa tiez mohol niekedy ukludnit s volbou slov ale to je josova zodpovednost

Takisto ako je Vasa volba kazdy den tu smrdiet a z vlakien pre vsetkych si tu robit svoje vlastne sukromne chaty

Ale berte si ma do huby, chapem, ze slovensko chuti lepsie jak cesko :hedgehog::hedgehog:

Pekny den

2 Likes

Jos je ku kazdemu taky ako si zasluzi. Ale Honzikovi praska cievka, ked ho Jos fakuje. :joy:

Nemaju co ine zufalci robit. Za tieto mrtve 3 tyzdne bez F1 tu boli dennodenne a len hladali s kym sa budu hadat. Jos raz za cas nahodil a do minuty boli obaja na haciku a mali spolocnu zabavku na par hodin. :clown_face:

…jojo a ty jsi tu vlastně nebyl za poslední měsíc.

2 Likes

Co máš furt s tím Slovenskem a Českem? Nechtěl by ses s tím už uklidnit?

To je vtipný, že tu píšeš o tom, že tu někdo smrdí každej den, když ty tu jsi každej den, třeba nepřispíváš, ale neustále tu lajkuješ urážky, hlavně ty od Jose. Furt tě to pokrytectví nepřešlo?
Jinak sám víš, že Jos tu roz-dr-bá většinu diskuzí, ale ty si nikdy neměl koule mu nic říct, naopak mu to ještě lajkuješ a pak mi ještě vypisovat zprávy, že já jsem narcis, už se prober

2 Likes

Tri roky ta sama pohadka - jezek neco nenapsal josovi

To uz je tu taky folklor na fore

Nic nebavis ma, o f1 klasicky nic, len riesit ostatnych

Cusik

1 Like

Zítra to zase začíná, konečně, už se těším :smiley:

2 Likes

Objektivně Hell tady toho k F1 napíše hodně, tisíckrát víc než ty. Takže brečíš sice hezky, ale na cizím hrobě…

2 Likes

Holúbok bol som tu, ale pozri si počet príspevkov a z toho bola veľká časť k VC Maďarska.

Btw nebol som tu každý deň aktívne, ja bez fóra dokážem žiť, narozdiel od vás, ktorý chodíte z jedného na druhé a všade robíte bordel a ste za odpad, lebo bez online hádok nevydržíte ani týždeň. :clown_face:

Hlavně klid, F1 se vrací :sunglasses:

2 Likes