Podľa Palmera môže Norris hovoriť o šťastí: Mohol strácať 61 bodov | Magazín F1 - F1online.sk

No když se to vezme celkově, tak já tady mám třeba rozhodně méně příspěvků než ty. Jen s tímhle máš přes 4000 + dalších tvých asi 5-6 zabanovaných účtů. A budeš tu psát něco o hádkách, když je tu vyvoláváš - multibane. Ty jsi fakt vymyškovanej, to neni možný.

2 Likes

Posledny stvrtrok je dostatocna reprezentativna vzorka:

A vacsina mojich prispevkov je pocas GP cez vikendy, pripadne v pondelok po GP. Mimo sezony alebo cez pauzy som tu pomerne menej, narozdiel od vas, co vasa aktivita je 24/7 bez ohladu na to, ci sa jazdi alebo je pauza.

Zas ti praskla cievka? :sweat_smile:

A co si ty konkrétně napsal k F1 za poslední měsíc? A provonej to s tím, co jsem napsal k F1 já.

2 Likes

Aha, proto si dostal asi 6 banů? Vidíš vůbec co píšeš? :thinking:
Já tady mám jeden účet od dubna 2022 a mám teda 8200 příspěvků. Za mě v pohodě. Ty s tímhle 4100 a znova opakuju, dalších 5-6 tvých účtů.

2 Likes

Tak kdyby tu nebyl Jos a Ježek, tak by tu klid bylm vtipný, jak oba hlásí, že je někdo závislej na fóru, ale oba tu smrdí každej den od rána do večera a Jos si opakovaně založil účet, protože bez fóra nedokáže žít (nebo bez nás?:thinking:)

1 Like

Nepisali ste predtym o 5tich banoch? :thinking:

Uz sa v tom stracam, kolko ste ich teda napocitali?

Lebo ani ten pocet uctov vam minule nesedel a Honzi mi prisudil aj nick, ktory som tu v diskusii ani v zivote nevidel. Ciste zufalstvo borci. :joy:

A hlavně tu máš jeden účet, ne jako Jos, co si tu během půl hodiny založil dva účty :smile:

2 Likes

No čistý zoufalství je tu mít 6 účtů a tvrdit, že si tu nikdy jiný účty neměl, to jen dokazuje, že jsi jen prostě ubohej lhář🤗

2 Likes

2 Likes

Mám a měl sem ho i na foru o kterém tady furt Jos píše že jsme ho rozložili. Zajimavý, že tam taky banovali vždy někoho jiného než nás. Ale těmhle zoufalcum to nevysvětlíš. :100:
Jejich největší problém je, že jsme real fandové a že nám to drží už takovou dobu. :man_shrugging:

2 Likes

Co ja a tym? Mam hogrovi postavit v Brne bustu na jeho pocest alebo co?

Ja si tu nemeram falusy kto toho viac napisal, otazka ohladom kvality a kvantity je takisto na mieste ale nezaujimate ma

Piste si tu co chcete, dalej si ma berte do huby, dalej sami seba mozete sklamat, ze Jezek zase nema k Joskovi nic a fungujte nejak

Co ja mam a vami, povedz mi spinlessko

Přesně tak, a ještě i v Praze, když tam jsi.
Ono jde o to, že tu šermuješ s tím, že k F1 zase nic nepíšu, když 90% mých příspěvků je k F1 a u tebe je 90% o uživatelích, ono by stačilo, kdyby ses začal chovat normálně a nerozdělovat to tu furt na nějaký tábory, ti je 15 nebo co?

2 Likes

Se podívej jak jsi mimo, někomu, kdo tu realně o F1 píše, tak napíšeš že řeší jen ostatní uživatele, přitom to děláš právě ty. Psal ti to i Ferda…
O Hellovi těžko tohle mužeš napsat, protože tu k F1 přispívá hodně.

2 Likes

Sak tu uz ani nic nepisem tak neviem co tu tahas nejake historicke veci, ktore si zjavne stale este neprekusol

Neviem ci mam ist za notarom a apravit cestne prehlasenie ze som fanusik ferrari, mam rad bavit sa o formule a ani ty ani situs, ani ten bez chrbtovej kosti, ani nikto iny ma tu doprdele NEZAUJIMA

Asi hej asi to spravim a capnem to sem, pokial aj potom budete riesit to co riesite, uz vam nepomoze ani panboch

Jj, řekni datum a půjdu tam s tebou, a hned u druhýho příspěvku ti to omlátím o hlavu, protože nebudeš schopnej psát k F1, ale budeš řešit uživatele

1 Like

Nesud podla seba ostatnych

Pekny den

image

3 Likes

Uz mu postavili presne podla predlohy. :joy:

Ved vy ste uzitocni idioti pre admina. Bez vas by tu nebolo 90% konfliktov a pocas uhorkovej sezony 90% trafficu. To, ze porusujete snad kazde pravidlo fora a ignoruje vas aj niekto tak nekonfliktny ako je Evap, je adminovi jedno, kedze ide najma o kliky.

Takto si sa nad tym nezamyslal, sachista? :sweat_smile:

1 Like

Nekecej, ty si vždy někoho na konflikt najdeš :smile:

2 Likes