No když se to vezme celkově, tak já tady mám třeba rozhodně méně příspěvků než ty. Jen s tímhle máš přes 4000 + dalších tvých asi 5-6 zabanovaných účtů. A budeš tu psát něco o hádkách, když je tu vyvoláváš - multibane. Ty jsi fakt vymyškovanej, to neni možný.
Posledny stvrtrok je dostatocna reprezentativna vzorka:
A vacsina mojich prispevkov je pocas GP cez vikendy, pripadne v pondelok po GP. Mimo sezony alebo cez pauzy som tu pomerne menej, narozdiel od vas, co vasa aktivita je 24/7 bez ohladu na to, ci sa jazdi alebo je pauza.
Zas ti praskla cievka?
A co si ty konkrétně napsal k F1 za poslední měsíc? A provonej to s tím, co jsem napsal k F1 já.
Aha, proto si dostal asi 6 banů? Vidíš vůbec co píšeš?
Já tady mám jeden účet od dubna 2022 a mám teda 8200 příspěvků. Za mě v pohodě. Ty s tímhle 4100 a znova opakuju, dalších 5-6 tvých účtů.
Tak kdyby tu nebyl Jos a Ježek, tak by tu klid bylm vtipný, jak oba hlásí, že je někdo závislej na fóru, ale oba tu smrdí každej den od rána do večera a Jos si opakovaně založil účet, protože bez fóra nedokáže žít (nebo bez nás?)
Nepisali ste predtym o 5tich banoch?
Uz sa v tom stracam, kolko ste ich teda napocitali?
Lebo ani ten pocet uctov vam minule nesedel a Honzi mi prisudil aj nick, ktory som tu v diskusii ani v zivote nevidel. Ciste zufalstvo borci.
A hlavně tu máš jeden účet, ne jako Jos, co si tu během půl hodiny založil dva účty
No čistý zoufalství je tu mít 6 účtů a tvrdit, že si tu nikdy jiný účty neměl, to jen dokazuje, že jsi jen prostě ubohej lhář🤗
Mám a měl sem ho i na foru o kterém tady furt Jos píše že jsme ho rozložili. Zajimavý, že tam taky banovali vždy někoho jiného než nás. Ale těmhle zoufalcum to nevysvětlíš.
Jejich největší problém je, že jsme real fandové a že nám to drží už takovou dobu.
Co ja a tym? Mam hogrovi postavit v Brne bustu na jeho pocest alebo co?
Ja si tu nemeram falusy kto toho viac napisal, otazka ohladom kvality a kvantity je takisto na mieste ale nezaujimate ma
Piste si tu co chcete, dalej si ma berte do huby, dalej sami seba mozete sklamat, ze Jezek zase nema k Joskovi nic a fungujte nejak
Co ja mam a vami, povedz mi spinlessko
Přesně tak, a ještě i v Praze, když tam jsi.
Ono jde o to, že tu šermuješ s tím, že k F1 zase nic nepíšu, když 90% mých příspěvků je k F1 a u tebe je 90% o uživatelích, ono by stačilo, kdyby ses začal chovat normálně a nerozdělovat to tu furt na nějaký tábory, ti je 15 nebo co?
Se podívej jak jsi mimo, někomu, kdo tu realně o F1 píše, tak napíšeš že řeší jen ostatní uživatele, přitom to děláš právě ty. Psal ti to i Ferda…
O Hellovi těžko tohle mužeš napsat, protože tu k F1 přispívá hodně.
Sak tu uz ani nic nepisem tak neviem co tu tahas nejake historicke veci, ktore si zjavne stale este neprekusol
Neviem ci mam ist za notarom a apravit cestne prehlasenie ze som fanusik ferrari, mam rad bavit sa o formule a ani ty ani situs, ani ten bez chrbtovej kosti, ani nikto iny ma tu doprdele NEZAUJIMA
Asi hej asi to spravim a capnem to sem, pokial aj potom budete riesit to co riesite, uz vam nepomoze ani panboch
Jj, řekni datum a půjdu tam s tebou, a hned u druhýho příspěvku ti to omlátím o hlavu, protože nebudeš schopnej psát k F1, ale budeš řešit uživatele
Nesud podla seba ostatnych
Pekny den
Ved vy ste uzitocni idioti pre admina. Bez vas by tu nebolo 90% konfliktov a pocas uhorkovej sezony 90% trafficu. To, ze porusujete snad kazde pravidlo fora a ignoruje vas aj niekto tak nekonfliktny ako je Evap, je adminovi jedno, kedze ide najma o kliky.
Takto si sa nad tym nezamyslal, sachista?
Nekecej, ty si vždy někoho na konflikt najdeš