Podľa Palmera môže Norris hovoriť o šťastí: Mohol strácať 61 bodov | Magazín F1 - F1online.sk

Něco k F1 bys neměl?:thinking:

2 Likes

Sachista s lobotomom to uz nedava, tak si ta zavolali na pomoc?

Najskor im polajkuj vsetky prispevky v tomto vlakne a az potom sa vyjadri, nech dodrzujes modus operandi. :joy:

Hell je king fora o F1 takze je to relevantne.

2 Likes

Chyběl jsem ti? :sunglasses:

2 Likes

Hlavne ze uz situSitus.

1 Like

Ještě jsem posledních pár dní na dovče, tak pomalu :slightly_smiling_face:

2 Likes

No to jsem si všiml, že si tu beze mě ani neprdneš😄

1 Like

Nevím proč pořád dáváš za příklad Evap. S tou jsem se jednou “bavil” o F1 jako o týmovém sportu a dozvěděl jsem se akorát, že to musela týden rozdýchávat, protože sem si dovolit nemít F1 tolik za individuální sport. :upside_down_face: :grinning: Už to mi celkem stačilo. Pro mě Evap není žádný vzorem a jestli ignoruje, tak at ignoruje. Je mi to fuk. Bude to podobný případ jako Bretnix.

A fakta o banech jsou jasná, nedostal jsem žádný, ty jenom tady 5 nebo 6 banů. K tomu taky neni co dál dodávat.

3 Likes

Jj. Uz som nevedel, ci nahodou necestujes za mnou mi dat tu slubenu kopacku na hlavu, ked si tu nebol. Konecne mozem kludne spavat.

1 Like

Chudák Jos to zase nezvládá, tak vypisuje už úplný sra-čky. Nevím, proč mu Helmutko s ježkem nepomůžou - do kazajky a na psychinu, tím by mu pomohli nejvíc

2 Likes

Oh, to jsem nechtěl ti způsobit takové trauma :smiley: Ta kopačka byla když se mi vnutíš domu přeci, ale je fajn vědět že máš bobky :sunglasses:

2 Likes

Tak to máš, jak s ratlíkem - štěka okolo, protože se bojí

2 Likes

To je taky vacsinovy nazor na fore, nie moj. Navyse s nou nikdy nikto nemal konflikt, az ste prisli vy dvaja alebo traja. Asi to o niecom svedci.

Ako vravim, preco by admin banoval uzitocneho idiota a svoje “zlate vajce”? Ty si tu hlavny Honziho support, Michal mu uz nestiha.

Nie 4 alebo 7? :thinking:

1 Like

som rad, ze si vedies dennicek o mojom prdeni.

1 Like

Veru tak, nechcel by som ist sediet za to, ze som v sebaobrane ublizil starsiemu cloveku, z toho som mal bobky. :grin:

Uz ani ta pamat nie je to co byvala, co? :brain:

Aha :thinking:, tak ještě mi teda vysvětli proč vybanoval admin tebe tolikrát, dotáhni tu teorii dokonce prosím, jsem zdvědavej co z tebe vypadne. Pojď. :grinning:

2 Likes

Sebeobrana když někomu vlítneš do baráku? :smile: :smiley: :man_facepalming: To se ti prokáže dost těžko. Drž se dál, prde :stuck_out_tongue_closed_eyes:

2 Likes

A já myslel, že tu blbost jen hrál, ale on je fakt tak hloupej a zase se střelil sám :smile:

2 Likes

No vedl jsem pozorování o vypadávání bodlin u ježků, jenže ten místní nemá už žádný potom, co mu několikrát bouchl dekl

2 Likes

On se to ted snaží otočit, admin asi banuje nekonfliktní uživatele jako je Jos a nás nebanuje protože porušujeme vše. Logical. :smiley: Ale počkáme si na jeho verzi.

2 Likes