Něco k F1 bys neměl?
Sachista s lobotomom to uz nedava, tak si ta zavolali na pomoc?
Najskor im polajkuj vsetky prispevky v tomto vlakne a az potom sa vyjadri, nech dodrzujes modus operandi.
Hell je king fora o F1 takze je to relevantne.
Chyběl jsem ti?
Hlavne ze uz situSitus.
Ještě jsem posledních pár dní na dovče, tak pomalu
No to jsem si všiml, že si tu beze mě ani neprdneš😄
Nevím proč pořád dáváš za příklad Evap. S tou jsem se jednou “bavil” o F1 jako o týmovém sportu a dozvěděl jsem se akorát, že to musela týden rozdýchávat, protože sem si dovolit nemít F1 tolik za individuální sport.
Už to mi celkem stačilo. Pro mě Evap není žádný vzorem a jestli ignoruje, tak at ignoruje. Je mi to fuk. Bude to podobný případ jako Bretnix.
A fakta o banech jsou jasná, nedostal jsem žádný, ty jenom tady 5 nebo 6 banů. K tomu taky neni co dál dodávat.
Jj. Uz som nevedel, ci nahodou necestujes za mnou mi dat tu slubenu kopacku na hlavu, ked si tu nebol. Konecne mozem kludne spavat.
Chudák Jos to zase nezvládá, tak vypisuje už úplný sra-čky. Nevím, proč mu Helmutko s ježkem nepomůžou - do kazajky a na psychinu, tím by mu pomohli nejvíc
Oh, to jsem nechtěl ti způsobit takové trauma Ta kopačka byla když se mi vnutíš domu přeci, ale je fajn vědět že máš bobky
Tak to máš, jak s ratlíkem - štěka okolo, protože se bojí
To je taky vacsinovy nazor na fore, nie moj. Navyse s nou nikdy nikto nemal konflikt, az ste prisli vy dvaja alebo traja. Asi to o niecom svedci.
Ako vravim, preco by admin banoval uzitocneho idiota a svoje “zlate vajce”? Ty si tu hlavny Honziho support, Michal mu uz nestiha.
Nie 4 alebo 7?
som rad, ze si vedies dennicek o mojom prdeni.
Veru tak, nechcel by som ist sediet za to, ze som v sebaobrane ublizil starsiemu cloveku, z toho som mal bobky.
Uz ani ta pamat nie je to co byvala, co?
Aha , tak ještě mi teda vysvětli proč vybanoval admin tebe tolikrát, dotáhni tu teorii dokonce prosím, jsem zdvědavej co z tebe vypadne. Pojď.
Sebeobrana když někomu vlítneš do baráku?
To se ti prokáže dost těžko. Drž se dál, prde
A já myslel, že tu blbost jen hrál, ale on je fakt tak hloupej a zase se střelil sám
No vedl jsem pozorování o vypadávání bodlin u ježků, jenže ten místní nemá už žádný potom, co mu několikrát bouchl dekl
On se to ted snaží otočit, admin asi banuje nekonfliktní uživatele jako je Jos a nás nebanuje protože porušujeme vše. Logical. Ale počkáme si na jeho verzi.