Podľa Palmera môže Norris hovoriť o šťastí: Mohol strácať 61 bodov | Magazín F1 - F1online.sk

Kedy mal Jos Is Back ban? :thinking:

Btw keby tu bol admin objektivny, tak bud tu nema ban nikdy nikto, alebo prvy ban dostane blb, ptm vy traja (michal je mozno tak na hrane), a po vas ja a dalsich par uzivatelov. :grin:

1 Like

X

Fajn, tak at mě zabanuje a nikdo vám tu nebude posílat šachy… :relieved: :laughing:
Jenže já jako hodná ovečka prostě nevím co je ban. Mě má každý rád. Takže smula.

2 Likes

A on se na to ještě zeptá :smile:

2 Likes

8 ledna ban a 9 ledna už tu zas smrděl

A ještě si dá do icku, že je zpátky :exploding_head::smile:

2 Likes

A ještě si tam napíše svoje povolání. Někde na Slovensku cvičí zelený šimpanze. :man_shrugging:
To bych mu dokonce i věřil. Zelení jsou nejspíš z něho. xdd

2 Likes

No nevím, podle mě by ti šimpanzi cvičili jeho :grinning:

2 Likes

Palmer je většinou rozumný a jeden z nejlepšími názory, ale tady myslím že je docela mimo.
Takové teoretizování je na nic protože by se to dalo obrátit a počítat o kolik bodů teď mohl vést Lando nebýt jeho smůly a naopak štěstí nebo okolnostech pro Oscara!
Jasně, Lando udělal několik chyb letos a víc než Oscar, ale přece palmer nemůže napsat že byl Lando pomalejší a speciálně v závodech - naopak tam ukazuje že má většinou o trošičku lepší tempo než Oscar. Kolikrát po smůle nebo jen ze špatné startovní pozice stahoval Oscara a prokazoval lepší rychlost? Jako oni dva jsou velmi vyrovnaní což je skvělé pro diváky F1, takže se tady bavíme o velmi malých detailech a rozdílech.
Když to naopak napíšu z pohledu Landa a jeho “smůly”: Čína - Lando Oscara doháněl ale měl poruchu brzd tak nemohl útočit; Bahrajn - přísná penalizace a kombinace několika soubojů Landa připravila o 2.místo (byl 3.), Miami - kvůli vyhnutí se kolizi s Maxem skončil Lando 2. a ne 1.; slavná Kanada - chyba Landa, ale kdyby nebylo urputného bránění Oscara tak je Lando před Oscarem a ne DNF … jak říkám výčet se dá udělat i na druhou stranu a rozdíl taky bude slušný. :wink:

… a tvrdit že měl Lando lepší strategii v Maďarsku je hloupost, ta strategie fungovala díky Landovým kvalitám a ne mnoho dalších by to zvládli. Prostě zasloužené vítězství.

A například situace po startu v Maďarsku ukazuje ten častý a obvyklý ale nezasloužený hejt na Landa - lando měl supr start (lepší než Oscar), a začal ho předjíždět, v tu chvíli ho Oscar začal vytláčet a vlastně ho skřípnul a lando by musel ubrat. Tudíž místo aby byl lando druhý nebo nejhůř třetí, tak díky bezohlednému vytlačení týmovým kolegou byl pátý … a všichni nakonec tvrdí že Lando “pokazil” start - bullshit!!! To je krásným důkazem jak si mnozí mnohdy ani nevědomky hejtujou Landa …

1 Like

Nehádej se pořád.
Jos je mega šulin s velkým Č, to ví každý.
Ježek je v pohodě a je to můj kámoš.

Měl bys jít ven na Prýgl a najít si holku.
Nechte prostor k diskuzi i ostatním slušným uživatelům.

2 Likes

Ukaž tu tvou novou holku :+1:

2 Likes

To, ze rad trollujes vieme. Ale nerob to aj Honzimu. Potom, co sa mu zrutil sen o kamaratstve s jezkom, si jeho posledna nadej mimo alzakov. :grin:

Ale mozno je to Honziho masterbiznisplan. 30-rocny panic, to sa len tak nevidi. Ked sa identifikuje ako zena, tak je z neho 30-rocna panna, a to ma u niektorych uchylov cenu v milionoch. :joy:

EDIT: Asi si prestrelil a Honzi o tebe pise v minulom cisle. Mas co robit, ak ho nechces stratit. :grin:

Chudak, musel byt velmi citovo naviazny, ze ho to takto vzalo od nejakeho anonyma na nepodstatnom online fore.

Lol, ten je fakt v pohodě :smile:
Však ať je tvůj kámoš jako jsem byl já, ale nějaký hranice existují i tak

A co svatba, kdy bude?

1 Like

“Puff your girlfriend, puff”

xddd

1 Like

Sak daj cele vlakno, jaj ja som sa z tej konverzacie odstranil a nemas nic, len nejake nedoveryhodne screenshoty, trapko hueheuebeueheh

1 Like

Jakože tvoje příspěvky nejsou důvěryhodný? Ok

2 Likes

To jsou kuciii od Green dealu

2 Likes

Pozerám, že aj tebe berú dnes. :fishing_pole_and_fish:

1 Like

Já netrolim. Všechno, co jsem napsal je pravda.
S Honzou jsme se sice pohádali, kvůli určitým věcem, ale dál ho respektuji a furt ho mám rád.

A štve mě, že se furt hádáte. A děláš to hlavně ty. Je to škoda. Tohle je hezké fórum a je tu plno fajn lidí.

3 Likes

1 Like

Jos a Hogr su ale ako ohen a lad

1 Like