Kedy mal Jos Is Back ban?
Btw keby tu bol admin objektivny, tak bud tu nema ban nikdy nikto, alebo prvy ban dostane blb, ptm vy traja (michal je mozno tak na hrane), a po vas ja a dalsich par uzivatelov.
Kedy mal Jos Is Back ban?
Btw keby tu bol admin objektivny, tak bud tu nema ban nikdy nikto, alebo prvy ban dostane blb, ptm vy traja (michal je mozno tak na hrane), a po vas ja a dalsich par uzivatelov.
X
Fajn, tak at mě zabanuje a nikdo vám tu nebude posílat šachy…
Jenže já jako hodná ovečka prostě nevím co je ban. Mě má každý rád. Takže smula.
A ještě si tam napíše svoje povolání. Někde na Slovensku cvičí zelený šimpanze.
To bych mu dokonce i věřil. Zelení jsou nejspíš z něho. xdd
No nevím, podle mě by ti šimpanzi cvičili jeho
Palmer je většinou rozumný a jeden z nejlepšími názory, ale tady myslím že je docela mimo.
Takové teoretizování je na nic protože by se to dalo obrátit a počítat o kolik bodů teď mohl vést Lando nebýt jeho smůly a naopak štěstí nebo okolnostech pro Oscara!
Jasně, Lando udělal několik chyb letos a víc než Oscar, ale přece palmer nemůže napsat že byl Lando pomalejší a speciálně v závodech - naopak tam ukazuje že má většinou o trošičku lepší tempo než Oscar. Kolikrát po smůle nebo jen ze špatné startovní pozice stahoval Oscara a prokazoval lepší rychlost? Jako oni dva jsou velmi vyrovnaní což je skvělé pro diváky F1, takže se tady bavíme o velmi malých detailech a rozdílech.
Když to naopak napíšu z pohledu Landa a jeho “smůly”: Čína - Lando Oscara doháněl ale měl poruchu brzd tak nemohl útočit; Bahrajn - přísná penalizace a kombinace několika soubojů Landa připravila o 2.místo (byl 3.), Miami - kvůli vyhnutí se kolizi s Maxem skončil Lando 2. a ne 1.; slavná Kanada - chyba Landa, ale kdyby nebylo urputného bránění Oscara tak je Lando před Oscarem a ne DNF … jak říkám výčet se dá udělat i na druhou stranu a rozdíl taky bude slušný.
… a tvrdit že měl Lando lepší strategii v Maďarsku je hloupost, ta strategie fungovala díky Landovým kvalitám a ne mnoho dalších by to zvládli. Prostě zasloužené vítězství.
A například situace po startu v Maďarsku ukazuje ten častý a obvyklý ale nezasloužený hejt na Landa - lando měl supr start (lepší než Oscar), a začal ho předjíždět, v tu chvíli ho Oscar začal vytláčet a vlastně ho skřípnul a lando by musel ubrat. Tudíž místo aby byl lando druhý nebo nejhůř třetí, tak díky bezohlednému vytlačení týmovým kolegou byl pátý … a všichni nakonec tvrdí že Lando “pokazil” start - bullshit!!! To je krásným důkazem jak si mnozí mnohdy ani nevědomky hejtujou Landa …
Nehádej se pořád.
Jos je mega šulin s velkým Č, to ví každý.
Ježek je v pohodě a je to můj kámoš.
Měl bys jít ven na Prýgl a najít si holku.
Nechte prostor k diskuzi i ostatním slušným uživatelům.
Ukaž tu tvou novou holku
To, ze rad trollujes vieme. Ale nerob to aj Honzimu. Potom, co sa mu zrutil sen o kamaratstve s jezkom, si jeho posledna nadej mimo alzakov.
Ale mozno je to Honziho masterbiznisplan. 30-rocny panic, to sa len tak nevidi. Ked sa identifikuje ako zena, tak je z neho 30-rocna panna, a to ma u niektorych uchylov cenu v milionoch.
EDIT: Asi si prestrelil a Honzi o tebe pise v minulom cisle. Mas co robit, ak ho nechces stratit.
Chudak, musel byt velmi citovo naviazny, ze ho to takto vzalo od nejakeho anonyma na nepodstatnom online fore.
A co svatba, kdy bude?
Sak daj cele vlakno, jaj ja som sa z tej konverzacie odstranil a nemas nic, len nejake nedoveryhodne screenshoty, trapko hueheuebeueheh
Jakože tvoje příspěvky nejsou důvěryhodný? Ok
To jsou kuciii od Green dealu
Pozerám, že aj tebe berú dnes.
Já netrolim. Všechno, co jsem napsal je pravda.
S Honzou jsme se sice pohádali, kvůli určitým věcem, ale dál ho respektuji a furt ho mám rád.
A štve mě, že se furt hádáte. A děláš to hlavně ty. Je to škoda. Tohle je hezké fórum a je tu plno fajn lidí.
Jos a Hogr su ale ako ohen a lad