@Jos_Is_Back Vypada, ty ses z toho vysledku VER v Madarsku zhroutil kde jsou tvi kamosi kdyz je nejvic potrebujes…
I adminy přestalo už bavit ho banovat.
tak on dostane ban a za 30 minut je to zas chudák si nenajde nic v reálným životě, tak se upl na svůj komplex tady
To nejni zdaleka vsechno, plus vsechny syry, pinduly atd…
Je to veľká lucky coincidence táto podobnosť, ale priznám sa, že aj napriek tomu, že o tebe nemám vôboec vysokú mienku, ba ani priemernú, tak si ma dokázal opäť prekvapiť ako ti to nespája v hlavičke, pretože dva nicky mi tam nesedia - jeden je zradný (to priznávam), ale jeden je úplne mimo.
Pozri si, že prvé štyri majú totožnú mennú konvenciu (vygoogli si čo to znamená), ten na screenshote má inú (nezakladal som ho ja a dokonca ani som to nebol ja, kto cez neho prispieval, to je prekvápko, čo? ) a ten josask, tak to som ani nevedel, že také niečo existuje, ale niekto ťa pekne nachytal a pekne vidieť ako ti žijem v hlavičke zadarmo, keď v každom nicku čo obsahuje substring “jos” vidíš mňa.
Btw aj tie prvé štyri je len lucky coincidence, že sú podobné.
Ale krásne vidieť aký si závislý psychopat z tohto fóra. Ktorý normálny človek, si ukladá screenshoty z anonymného fóra, kde o nič nejde, aby ich potom po veľmi dlhej dobe mohol použiť za účelom hádky? Veď ty si úplný klaun, v 30ke toto robiť, chorá hlava.
Jj, Jos je jen zakomplexovanej blb s malým pérem, co si to chodí kompenzovat na forum o F1, ten je zralej na samotku v Bohnicích
Nejhorsi je osamocenost a do toho chlastat.
to on ani chlastat nemusí, on je tak blbej, že mu už další mozkový buňky umřít nemůžou
v těch nejslabších chvilkách, zavřenej ve sklepě, si představuje že je na F1 v Rakousku.
Honzíčku nejako ti odpálilo dekel opäť a ešte k tomu vyskočil aj tvoj komplex z malej cic!ny.
A není to poprvé, už je na tom prostě hodně špatně. Ale proč nebyl o víkendu na domacím závodě, když se jelo?
To je tvoj scenár posledných víkendov, keď si videl Luiho výkony.
v druhý půlce bych ho očekával v Austinu.
Sice v kazajce, ale bude tam. xdd
Tak čus hoši, díky za dnes, bola to fakt sranda hlupáčikovia. A doučiť čísla, osoby a rody.
S takovou bude už v Singapuru, ale už mu jdou vypnout internet do sklepa
Hmm, to je hodne slaby, jako Verstappen.

Tak čus hoši, díky za dnes, bola to fakt sranda
Az budes usinat tak prosim te nebrec, muzes si za to sam.
ono ich v tej skupinke pablbov bude plakať (plače) viac. Však dvaja údajne najsamlepší na štarte (P1, P8) skončili na P4 a P9 … jeden z 27 PP dokázal vyhrať neskutočných 5 VC!!!, druhý nedokázal predbehnúť ani vyhodeného z RB, o ktorom povedal sám najmúdrejší Helmut (nie ten z diskusie) “Verstappen je v tejto chvíli neporaziteľný a myslím si, že to tak zatiaľ zostane.”
A to miestny pablb niečo hovoril o najlepšej dvojici aktuálnej f1 ako LEC-VER
Tak, hádam ten plač (skupinky pablbov a ich prisluhovačov) bude pokračovať aj po prestávke v F1
Je to svetove unikum, zadne jine forum nema tak hloupe obsazeni jako tady 🫢