Opakuje sa história? Verstappen sa po vylepšeniach tváril spokojnejšie, Hadjar stratil sekundu | Magazín F1 - F1online.sk

Ctu to. Ale uprimne se nechytam. Pises fakta ktera jsou znama. RB jel ve vyvoji na rychlejsiho jezdce a tim byl Max. Fakt. Co se tyka Per a jeho komentaru tam bych byl opatrnej. Komu verim byl Rick ktery celou situaci v RB hezky popsal. Per sel do RB s tim, ze se jede na Maxe.

Vse zname. Zadne novinky. Porad nechapu co ma tohle spolecneho s danym clankem a tvym prispevkem..

Klystyr nepotrebuji. Diky. Staci teple pivo na Majce.

Chalane. Level tveho komentare je mimo me chapani. Snazis se byt vtipny, super , palec nahoru. Ale trosku si se do toho zamotal a cele to uz v pulce prestavalo nejak davat smysl..

da se rict, ze si potvrdil, ze si mixoval dve nezavysle debaty jen za ucelem se zviditelnit, ale nejak si to cele nedomyslel….

To, ze nazyvas fakta mymi dojmy je taky usmevne. … bohuzel fakta jsou fakta i kdyz se ti to nelibi​:face_blowing_a_kiss:

1 lajk

To, že si nikdy nevystoupil vůči těm příspěvkům, tak jako vystupuješ proti příspěvkům, které jsou negativní k RBR nebo Maxovi, to jsem snad vysvětlil hned v tom daném příspěvku, který tu cituji

Tak málo textu a ty si tam toto všetko našiel? Gratulujem, ty sa nemusíš snažiť byť vtipný (aj keď pokus o trápny humor s tými pomenovaniami a neúspešnou snahou byť nad vecou, tam je) :smiley:

Áno, potvrdené! Dve nezávislé debaty s jednou a tou istou osobou, kde bolo dokázané, že tá osoba KLAME :rofl: Ale nenazval by som ťa hneď klamárom, možno si iba príliš často vymýšľaš, aby si zaujal a nepamätáš si?

Plne súhlasím (toto nie je sarkazmus): “Level tveho komentare je mimo me chapani.”. Možno som zvolil príliš komplikovaný prejav, prepáč.

Mal by si trošku popracovať na na osobnostnej rovine v komunikovaní na “iný názor” (a to nemyslím vôbec reakcie na mňa). Viem, nepotrebuješ rady, ale… skúsil som.

Rozumiem, musíš sa brániť aj napriek FAKTOM, ktoré ti nejak nesedia do tvojej reality (dojmom) :slight_smile:

:peace_symbol:

Buh nam pomahej s individuama jako si ty, ktery svuj blud prezentuji jako fakt. Nerozumi psanemu textu , uznaji ze michaji dve debaty dohromady a ve snaze se zviditelnit se jen vice a vice ztrapnuji.
Secteno podtrzeno, snazil jsem se vest normalni diskuzi, ale slovy klasika s tebou je to marne, je to marne… je to marne..

to přesně sedí na tebe, kdy konečně sebereš koule a pochlapíš se, aby si zvládl sebereflexi?

Uff, ty asi budeš niečo podobné, ako ten, čo ho tu pravidelne vyhadzovali za osobné útoky, však?

nič jednoduchšie neexistuje, ako tie fakty vyvrátiť. Akurát, že ich už aj ostatní potvrdili - doložili (puffov komentár), ale ty sa tu stále strápňuješ dookola.

Nie, nesnažil si sa viesť normálnu diskusiu (teda ak za normálne nepovažuješ osobné útoky, chabé pokusy o vtip na úkor adresáta), ty len:

“svymi prispevky jen zaspamovavas diskuze s jedinym cilem se hadat…. Si konfliktni tip, ktery nereaguje na smir, dohodu ci normalni pokec.. dane forum pouzivas jen na kompenzaci sveho pochroumaneho ega a krivd ktere se ti asi v realu stali.. takze ano, paklize by si mel pokracovat v tomto “ tempu a kvantite tak omezeni casu na danem foru by pouze prospelo.”

Zrejme nepochopíš, ale keby náhodou, tak sa musíš cítiť veľmi trápne. Ale to by si bol potom rozumný, tak už neviem :rofl:

Tak nie každý môže by hneď spisovateľ a tu na fóre fóre si vítaný aj ty, vyhadzovať ťa nikto nebude, ale smiať sa z tvojich márnych pokusov o presadenie SVOJEJ PRAVDY tu bude vždy. Môžeš si vybrať. Nikto ťa do ničoho nenúti, a aj spätne pri pohľade na tvoje reakcie - nie je ti blbo zo seba? :wink:

Warakar = Keď sa moralizátor stane tým, koho moralizuje. Píše to, za čo iných odsudzuje. A nakoniec chce obmedzovať tých, ktorí sa mu z jeho “racionality” smejú. :vulcan_salute:

1 lajk

Jinak doma vse v poradku? :smiling_face_with_sunglasses:

U nás áno? U vás ako? :face_blowing_a_kiss:

1 lajk

U nas super diky :+1:

Tak to som rád :sun_with_face: Hlavne aby si bol spokojný :partying_face:

1 lajk

Musíš tím spamovat diskuzi o F1? Ty nemůžeš být v pořádku.

Nejste vy dva pribuzny? Oba skryty ucty a oba super inteligentni prispevky se stejnym vzorem. Nechce se mi verit, ze bych mel “ takove stesti” narazit v jednom foru ma dva takove talenty​:grin::smiling_face_with_sunglasses:

nebude to tým, že sa snažíš každého moralizovať, teda pokrytecky iba toho, čo s tebou nesúhlasí? Dokonca riešiť niekoho IQ, ako to pravidelne robí aj miestny pablb? A pritom si usvedčený klamár, fejkový moralizátor - jedno káže ale na druhú stranu to sám píše? :wink:

1 lajk

Usvedceny klamar.. fejkovy moralizator.. ty perlis a to si rikal, ze u vas je vse v pohode​:smiling_face_with_sunglasses:
Je mi jasne, ze si zvykly ( mozna) v realnem svete mit posledni slovo, ale tady ti psenka nepokvete. Kdyby si vedel cim se zivim poslednich 20 let ..:grin::grin:. Mozna by si pochopil, ze takovych jako ty mam denne “ na stole” deset :grinning_face_with_smiling_eyes:

Edit: beru zpet… s takovymi jako ty ma denne do cineni tak 5… ostatni jsou tezsi “kalibr” nez ty​:wink:

děkáš práskače? to většina bezpáteřních lidí dělá

A ja jaj…. Ze by si zapomel prepnout ucty nebo uz ti ofiko hrablo? :face_with_hand_over_mouth:. Podle tvych uryvku o levicacich a scenek z pelisku tipuji nejake osobni zivotni drama s autoritama?

Chce to klid. Nebuj. Vytvorim si dalsi ucet. Dam like na vsechny tve prispevky a budeme kamosi ok? :wink:

Já problém s autority nemám. Ano, nesympatizuji a nikdy nebudu sympatizovat ani jakkoliv být ok s komunistama, narozdíl od tebe si beru poučení z historie. Nemůžu za to, že ty máš problém s Pelíšky :smiley:

dobre ty klamár :rofl: ďalej sa krúť, ako :snake: A našiel si si úplne vhodného pablba k tvojej osobnosti. Ste ako jednovaječné dvojičky - už len tu začni nadávať na rodinných príslušníkov, niekomu za to že je žena…

Jasné, že ty si tu spamer, s tebou sa nemôžem porovnávať. :rofl: Máš tu dva príspevky na každý jeden deň prihlásenia. A cca 75% riešiš niekoho osobne a neriešiš F1. Nájdi si nejakú ženu/chlapa, alebo vlastne máš pablba, tak prepáč… :smiling_face_with_three_hearts:

A o tom poslednom slove - vážne si až takýto “nižšie nastavený” jedinec? Tak Jos je pre teba ako stvorený - minimálne mentálne určite.

Keby si vedel, čím sa živím posledných 12 rokov, možno by si pochopil, že taký ako ty, sú presne vhodné entity na to ich uzemniť ich vlastným vyjadrovaní (pokrytectvom, klamstvom a vykrúcaním sa, následne strápnením sa) a ešte sa aj pri tom zabaviť. :rofl: U teba je to o to jednoduchšie, že to vlastne robíš sám každým novým príspevkom. Takže ak sa niečím podobným uživíš, ber to ako skvelé a jedinečné. :partying_face:

A téma účty - trošku doštuduj, sám tvoj pablb už potvrdil, že tu má neviem koľký…

EDIT - viem, že pri tvojej dokonalosti si si nevšimol CZ/SK jazyk, ale ty si si už toho nevšimol ani na svojom správaní už kopec vecí a strápňuješ sa ďalej. Ale už cítiť, že nervičky cukajú, už klesáš na pablbovu štandardnú úroveň, tak poďme na tie nadávky… znesiem :wink:

Hele ted vazne. Vis ze jsem Pelisky nikdy nevidel​:grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes:. Nevim proc. Asi mi vadilo, ze v te dobe se nic jineho netocilo a sam pamatuji dane veci i trosku jinak nez se nam dani umelci snazili ukazat….