Opakuje sa história? Verstappen sa po vylepšeniach tváril spokojnejšie, Hadjar stratil sekundu | Magazín F1 - F1online.sk

Koniec posmievaniu Red Bullu. Vylepšenia privezené do Miami pomohli. Tím sa vytasil s množstvom noviniek, úplne prepracovanými bočnicami a radikálnejšou verziou rotujúceho krídla. Práca inžinierov priniesla ovocie. Aj keď sa Max Verstappen zázračne neposunul do bitky o pole position, urobil hmatateľný pokrok.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/232269/opakuje-sa-historia-verstappen-sa-po-vylepseniach-tvaril-spokojnejsie-hadjar-stratil-sekundu

Tak jedna vlaštovka jaro nedělá. Auto bylo pomalé a Max nemohl využít svůj potenciál naplno, teď zrychlilo. Je na Isackovi, aby se adaptoval. Je mladý, měl by to zvládnout.

Pokud RBR bude sledovat cestu, která umožní zrychlovat a nebude se snažit o kompromis pro pomalejšího jezdce, jako to dělal Mercedes v letech 22 az 24 a Ferrari v 25 a pravděpodobně i letos, tak se může z toho marasmu vyhrabat.

4 lajkov

Netuším, co se to děje

Vítej v RedBullu :distorted_face:

1 lajk

Jojo. :rofl:
Stačilo, aby Max pohrozil odchodem. Hadjara uklidili, tak jako ostatní přechozí, aby Maxovy výkony mohli stavět na piedestal.

1 lajk

:grin: :grin:

1524423231

6 lajky

To není k smíchu.

Hadjar je sympaťák. Je to škoda.
Další zbytečný :latin_cross: jen kvůli hladkání ega.

1 lajk

Další bulvár pana Pavlíka a krmě pro Puffa a další hatery.

BTW, co podkládá teorii, resp. dohad v článku?

A proč tu potom není článek o tom, že Ferrari dělá vývoj pro Leclerca? Když už se pracuje s tímto typem představ.

7 lajky

Buď v klidu, Redbull už měl být dávno po smrti a teď se pár lidem zase obrací život naruby při představě, že bude zase vítězit…

Tady bude ještě letos pláče :smiley:

5 lajky

Asi jo.

Smajlík a 1515.

1 lajk

odhalil si jediny dovod preco cely Redbull od roku 2005 vlastne existuje.

10 lajky

Však Ferrari dělá vývoj pro Leclerca. Proto zase upadají, jako každý rok. :man_shrugging:

A skutečně budou vítězit? Zvlášť když Mercedes nepřivezl ani jeden upgrade. :grinning_face_with_smiling_eyes:

Na hádanky a záhady jsem byl vždycky docela dobrý.
Kdysi jsem 2x reprezentoval školu v nějaké vědomostní olympiádě.

Já jsem spokojen s tím , že vývoj v RBR je soustředěn na jednoho pilota. Svědčí to o tom, že v RBR mají rozum a vědí kdo je nejlepší na roštu.

Isack se musí adaptovat. Tak jako se musel adaptovat Max na auto, které bylo na míru šité Ricimu. Nejdřív musí něco ukázat, pak si může diktovat.

Jó kdyby vyhrál hned svůj první závod za RBR, jako Max, to by se to jinak poroučelo. Jenže zatím nevyhrál nic. A bohužel je bodově jak za Liamem, tak Arvidem. Max má 3x tolik bodů a to měl DNF, díky čemu má Isack o dva body víc, jinak by to byla ještě větší bída.

Každá stáj si může vždy vybrat dvě cesty.

McLaren to měl poslední dobou - máme dva piloty a snažíme se vyhovět oběma - to je fér

RBR sází na jednoho z pilotů. Toho kterého považují za lepšího.- to sice není moc fér, ale na to se v F1 nehraje a je to účinné.

Ferrari střídavě hraje na dva a pak se v nich něco zlomí a vsadí na jednoho. - to není ani tak fér, jako chaos. Pokud by konzistentně stavěli na Charlesovi a nezdržovali se Lewise, byli by jinde.

Mercedes by rád vsadil na lepšího, akorát že teď neví který to je. Ale až vezmou Maxe, tak už to vědět budou. :grinning_face_with_smiling_eyes: - tohle značí jedno, Toto pořád moc dobře ví co dělá.:upside_down_face:

4 lajkov

To svědci Versteppanovi už oslavují to, že poráží kolegu, bez ohledu na to, že je zase mimo top 3?

Nech jo, Jirka žije ve světe, kde RBR chybí 1,8m2 chlazení

A svedci Alonsovi dale radi prekrucuji skutecnost. Kde kdo oslavuje, ze Max porazil sveho kolegu?

RBR. A verim i Max by byl rad kdyby se Honde potazmo AM a Alo zadarilo a zvedli se. Co se takhle taky poucit a zafandit i jinym kdyz se jim dari?

3 lajkov

Ty abys nepřilítl s těma klapkama na očích, ty nevidíš příspěvky těch zaslepenců? :smiley:

Prosim. Pomoz mi sundat me klapky a ukaz mi kdo tady presne oslavoval ze Max porazi Hadjara jak pises?
Pomoz mi uvidet co ja nevidim, ale ty ano!

Diky

4 lajkov