neděkuj, ono je to zybtečný, když neustále kopeš do jedné strany. Tobě není už dávno pomoc, očekávám stejný kecy jako od levičáckého filozofa nebo prodejce hrnců z Plzně. Stejný kecy bez špetku sebereflexe
@Warakar tohle jsou přesně ty kecy co jsem myslel. Bretnix zase potvrdil, že ani nedokáže sledovat SQ, když papouškuje to co vidí na netu. Kdyby zapnul mozek (třeba ho zapnul, jen výkon tam není), tak by věděl, že Alův čas byl pod double yellow a druhý pokus nedojel.
A co se týčeho jeho nekonečné láskdy k IDF, to je kapitola sma o sobě. Postuje tu foto zraněné dívky, napíše, že uřezaná hlava německé turstiky je ok a když mu napíšeš, že ani jedno není ok, tak tě označí za podporovatele genocidy. Ale levičáci nikdy nebyli chytří
Pokračuj, Hogre, co tam máš dál, kromě logiky, že když nějaký člen Hamásu zabije německou turistku, Izrael má právo vyvraždit několik desítek tisíc dětí? Opravdu mě to zajímá. Jsi bystrý myslitel, spása západní civilizace.
Ale jsem rád, že Aston na tom není tak bledě, protože pro F1 jeho debakl není dobrá reklama.
Znamená to, že Verstappena F1 opäť začala baviť? Tak to je super, že RB vie ako na svojho pilota. A najmä nadeliť kolegovi v tíme 1 sekundu to je tá najväčšia zábava ak už nemôže vyhrať. Či?
Jinymi slovy sis to zase vse vymyslel ve sve slepe zasti a nejsi schopen ani si to priznat. Priste nez neco zase vyplodis tak se zastav a dvakrat premyslej jestli to mas postnout ci ne.
Bud dej priklad toho co tvrdis nebo kusuj .. dik
Miluju jak tady vzdy pozadujes po kazdem priklady a dukazy toho co tvrdi a pritom sam nedokazes to same…. Pokrytec hadr
Bud chlap a priznej, ze to co si napsal byla blbost. Zkus zabojovat o ten zbytek hrdosti a dustojnosti.
Neklickuj, neodbocuj. Jen potvrd to co si napsal nebo se omluv. Nebud takova lama a pujdeme dal.
to píšeš ty? ty kterej se kroutil u toho, co sám lajkoval a tvrdil, že tu vůbecn ikdo nepsal o Dakaru jako soutěži no name důchodců?
Ale tak ok. Dva roky zpátky tu běhali fans Maxe a RBR s posměšky na ty, kteří říkali, že RBR vyvijí na Maxe a Peréz nemá stejné díly. Což se časem potvrdilo, po dvou letech tu ti stejní píšou, že RBR má rozum a vyvijí na Maxe. Kde jsi byl, že si po nich nechtěl, aby se chovali jako chlapi a uznali, že jejich chování bylo mimo? Ajo, to jsi byl taky, kdo se tu navážel do ostatních, že jsou to hateři RBR.
Kde jsi byl, když Bretnix označil AMuS za bulvár, když psal o vnitřních bojích RBR a on společně s dalšíma fans Maxe a RBR se mi tu vysmívali, že z RBR nikdo neodchází a že to píšu, protože jsme hater? Kde jsi byl?
A to je přesně co jsem tu psal před tím, ty se tu furt oháníš tím, že má být někdo chlap a něco uznávat, ale sám nejsi schopnej nic takovýho udělat, naopak se ještě přidáváš k takovému nesmyslnému chování, že ti není z tebe zle