Opakuje sa história? Verstappen sa po vylepšeniach tváril spokojnejšie, Hadjar stratil sekundu | Magazín F1 - F1online.sk

Hele nekruť se. Buď přiznej, že ti vadí jen nekterý komentáře a nebudeš pískat na obě strany stejně nebo s tím začni, thats all

1 lajk

Názorná ukážka “korektnej” diskusie…

1 lajk

A ešte toto. Nechápem tie osobné útoky väčšinou prídu, keď dôjdu argumenty.

1 lajk

Co je nekorektniho na mem prispevku, prosim ? ..
Ze po 7mi prispevcich jsem to vzdal a priznal, ze tady “psenka nepokvete”?
Co ti prijde jako osobni utok na tom ,ze srazka z blbcem je to nejhorsi ? .. Jste se to ve skole neucili ? ..
Zkusil sis cist i jine prispevky ? ..
At tak ci onak .. i tobe preji pohodovy den :wink:

1 lajk

No prostě nedokážeš být chlap, po kterým tak voláš, aby se chovali ostatní, tenhle příspěvek to jen potvrzuje. Hezký den a srážej se s blbci co ti lajkují ty tvoje random výkřiky, když ti to dělá tak dobře

Vidim ,ze rad pouzivas dokola to co jsem napsal .. a to slovo “kroutit” a tak .. PROSIM uz po nekolikate, vysvetli to co si napsal ..
posledni sance, jinak to s tebou vzdavam a proste vemu v potaz, ze s tebou se diskutovat neda .. diky a hezky den

2 lajkov

ty sis nevšiml, že to byla otázka, nebo záměrně zase dezinformuješ?

Paneboze … si schopen tvuj prispevek vysvetlit nebo ne ?

Staci rict, ze se o tom nechces bavit a pochopim to .. ale prosim uz po100x neutikej od me otazky ..
Kurna… pisu s tebou a malem nabouram … pff ..

EDIT: zkousel jsem ti poslat osobni zpravu at tady nespamujeme ostatnim diskuzi, ale koukam ze to tobe poslat nejde .. zkusis to ty?

já nevím,. proč od ní furt utíkáš

@HellHogr nech sa páči, môžeš tomu @Warakar sundat klapky :wink:

1 lajk

To je zbytečný, když tam psal, jak RBR byl horší, než Ferrari výkonnostně :smiley:

Všetko v poriadku. Samozrejme z tvojho hľadiska.

Opravdu? Vytrhnes pul vety z jineho chatu bez celeho kontextu a postnes to do jine debaty, jako “ dukaz” toho co se v dane debate nestalo?

Chalane. Ty si taky dobry material​:rofl:

1 lajk

Co mas porad s tim Dakarem paneboze?? Kolik vam je? Kliknete na debatu pod clankem a pri prvni prilezitosti zacnete davat printscreeny uryvku z jineho chatu …. Tohle je vazne na chocholouska….

Co se snazis docilit kdyz kliknes na diskuzi na F1 foru? Mluvit k veci nebo si lecit pochroumane ego z minulosti?

Posun se dal… zkus to. Kazdy den je novy den.

1 lajk

Keď myslíš (teda ak myslíš?). :smiley:

Kontext je zahrnutý priamo v tej vete. Možno keby sa ti to nakreslilo? :thinking:

Tak ešte zjednodušíme, aby to mohol pochopiť aj “dobrý materiál”: “ukaz mi kdo tady presne oslavoval ze Max porazi Hadjara“ … “Na to, ze jeho kolega nedojel tak 5 misto super ne ?“ Ešte dovysvetlím, keby si “stratil kontext”, tak jeho kolega je, prekvapujúco, Hadjar :rofl:

Ešte s niečím poradím, pomôžem? Neber si to osobne, ale toto na “vytrhnuté z kontextu” nehodíš. A teda v inej debate je iný Warakar, keď sa tým obhajuješ? :wink:

:peace_symbol:

2 lajkov

V té debatě si tvrdil, že to nikdo nenapsal, i když si sám lajkoval přísěpvek, kde to bylo napsaný. A teď tady v této diskuzi chceš doložit něco, kde jsem doslova dal otázku, jestli to tu reálně fans Maxe dělají a ty se ptáš kolik nám je?

Kolik je tobě, že nemáš vyvinutou páteř ani špetku sebereflexe?

Tvoje chvoání není už ani na Chocholouška ale regulérně na kazajku a klystýr

Diky. Takze si potvrdil co jsem napsal.

1. mixujes dve debaty do sebe
  2. nedokazes pochopit ironii prispevku ani kdyz ti to vysvetlim polopate

Jeste jednou diky za potvrzeni mych slov​:wink:

Jen pro info, kdyz uz se budes chtit do nejake debaty vlozit tak si ji poradne precti. To pry pomaha​:smiling_face_with_sunglasses:

1 lajk

Paneboze. Jeste jednou. Po milionte.

Prosim. Pekne prosim. Vysvetli mi tvuj prispevek. Otaznik i bez. Diky

A k tomu lajku co ti lezi ocividne v zaludku. Problem je v tom, ze to co ty vidis jako urazku Dakaru ja ji nevidim. Hotove. Cela vec. Zadne drama. Basta fidly. Tebe se to dotklo co Jos napsal me ne. Prenes se pres to. Dik

to ti doporučuju, když chodíš vykládat, že ty příspěvky nikdo nepsal a pak je sám lajkuješ. Však já furt čekám na

1. áno
  2. ono tú iróniu treba vedieť aj používať, nie sa iba na ňu odvolávať (rovnako ako odvolávanie sa na “vytrhnutie z kontextu”)

Samozrejme, nemáš za čo, rád ti ich budem rovnako potvrdzovať aj v budúcnosti :wink: (to bolo sarkazmus, pre istotu píšem).

Čítať debaty? To je prežitok… to robia len tí, ktorý sa snažia reagovať “faktami” a pritom dajú len svoje dojmy (reakcia na Puffa o Maxovi) - toto bol tiež čiastočne sarkazmus :wink:

1 lajk