Neresim .. brouku neresim kazdeho. Jen tri kouzelne prispevatele, kteri se do me asi zamilovali
.
Ale chapu, nekdy clovek pro samy strom ani les nevidi![]()
ale riešiš, ale riešiš. To, že si klamár, pokrytec, ešte aj trošku zrejme menej chytrý (len na základe reakcií, keď ti nejaké veci nedošli) a že min. 75% riešiš účastníkov diskusie namiesto samotnej F1 (nie, nie sú iba traja - ale majú spoločné to, že nesúhlasia s tvojím “pohľadom” na svet - navážaš sa dokonca na IQ atď.). Printscreen výpisu ti sem nedám, ale ak pekne poprosíš, môžem ![]()
Rika “expert” na prispevky na tema F1
.
Co slovo to perla, ty by sis to mel nechat snad patentovat![]()
Uz dost. Prosim. Uz mi te je snad i lito.
Pojdme obratit list a jestli mas chut napis mi nejaky zajimavy vhled na tema Kimi a mistr sveta, kdyz si chces se mnou tak povidat. Oki?
Vidíš, reakcia, ktorá úplne vystihuje tvoje pôsobenie tu na fóre. ![]()
A to všetko len pre to, že som ťa tu pristihol pri klamstve, pokrytectve a moralizovaní iných (s konkrétnymi citáciami tvojich vyjadrení)… ![]()
Nie si lepší, ako tí, ktorým niečo vyčítaš (aj keď si o tom presvedčený) - vraciaš to ako osobné útoky, alebo akože vtipné zosmiešňovacie pomenovania, písané všeobecnými frázami - takže asi písaným alebo hovoreným slovom sa rozhodne neživíš (ani tých 20 rokov).
Kimi nebude, podľa mňa, tento rok majster - ak sa nestane nejaký zázrak s rozložením síl jednotlivých tímov. Pre záznam tipujem poradie na konci: 1. RUS, 2. NOR, 3.-4. ANT/PIA, … 5.-7. LEC/HAM/VER, 8. HAD - a hádam sa bude rozhodovať do posledných pretekov.
//prečo som vôbec na teba reagoval - neznášam pokrytectvo, je to len iná forma klamstva. A tu sa to dá veľmi ľahko dohľadať (a nie že vytrhnuté z kontextu).
- toto som ti sem už dal niekoľkokrát, ale asi si to nebral ako nejaký význam (mrkni spätne)…
…a few moments later ![]()
Kdyz opominu fakt, ze si se asi zamiloval do slova pokrytec a straaaaaasne rad se neustale opakujes jako kdyby ti dosel slovni repertoar, pujdu rovnou k veci: s tim Rus to mozna bude tezky boj, ale neverim ze MCL letos pokori Mer. Za me Ant,Rus,Lando, Lec, Pia, Ham, Ver .. dale to bude tesne a bude zalezet jak dlouho si Alpine udrzi naskok pres Haasem .. taky doufam, ze Aston se zvedne a potrapi Cadilac a dali buh stesti i Audi…. Uvidime. Kanada napovi vice..
Tak tohle je vážně strašný tip ![]()
Spletl jsi se o pět až sedm míst…
mam uplne na salame ako sa tvari Verstappen. Na dnesnu F1 sa neda pozerat.
Přesně. Byla to hrůza.
A jaky je tvuj tip? ![]()