Žeby si odhalil túto záhadu multinicku?
Horny uz zase dostal chut na cizi zenskou, kdy ho to pusti.
Ved to je Janko náš snaží sa ale strasne slabo
Vtipný, že mě z toho obviňují ti, co tu mají několikátý účet
vzhladom na zoznam potencialnych kandidatov, ktory pozostava z jedneho co sa skryva pred policiou v Dubaji a druheho, ktoreho highlight kariery za poslednych 5 rokov bolo robenie kondicneho trenera a nahradneho otca Cunodovi, myslim si, ze moze byt Horny v klude.
2 odpovedeJj, může dál obtěžovat kolegyně, však ho Thajci podrží. Co o to, že pak budou odcházet důležití členové týmu a na samotný tým to vrhá špatné světlo.
Len aby Hornerovi nezavolalo Ferrari a Red Bull ostane prekvapeny.
Jedina adekvatna nahrada za Hornera by mohol byt Wolff, co je nerealne. Na tychto dvoch sa na pozicii sefa timu nechyta zdaleka nikto uz snad 5-10 rokov.
2 odpovedePodla mna sa na nich uplne v pohode chyta Brown. Je mi vcelku nesympaticky a vzdy som preto na neho bol prisny, ale uznat viem, ze odvtedy ako to zobral do ruk isiel McLaren hore.
2 odpovedeCé je správně
Podľa mňa sa nechytá ani náhodou. Minulý rok bol toho dôkazom - prehral titul, ktorý by Horner alebo Wolff možno neprehrali a určite nie s takou stratou.
1 odpoveďMal a absolutne ho nezvladol. A nezvladal by ho ani tento rok keby ma niekto aspon trosku vyrovnane auto McLarenu.
Nebyt tak dominantneho auta, tak o Brownovi nehovori nikto ako o dobrom sefovi. A osobnostne je to skor taky DtS pajac ako bol Gunther plus navyse je to zakerny potkanik, ktory ma Hornera tak v hlave, ze sa nestiti nechutnych osobnych utokov, ktore sa tykaju sukromia a nie F1, co je absolutne neprijatelne.
Top sef ako Horner a Wolff dokaze vybudovat top tim po kazdej stranke - inzinieri, piloti, procesy, strategie, pitstopy, vsetko. McLaren ma zatial len dominantne auto. Na titul to samozrejme staci, ale je to skor zasluha jedneho inziniera (alebo jeho timu), ktory prisiel s jednou vychytavkou (teploty brzd), ktora ich vystrelila do top pozicie.
Samozrejme Brown ma svoje kvality, nie je slaby, ale level Horner a Wolff to nie je ani zdaleka. Tak to vnimam ja.
sef auto nenavrhuje. rovnake by sme mohli povedat o Hornerovi, ze mal stastie, ze bol zrovna Newey znechuteny z McLarenu. Nieco asi aj Brown robi dobre ked je McLaren na cele oboch sampionatov
Byla by prdel, kdyby šel do ferrari. Třeba by konečně něco vyhráli.
Hlavně bych připomněl, že Brown dotáhl všechny současné sponzory McL. V době, kdy to přebíral, tak těch sponzorů bylo o 80% míň. Přetáhl top jména od konkurence a výsledky týmu jsou vidět
A presne preto ho nepovazujem za tak dobreho sefa ako je Horner s Wolffom. Oni dvaja to je vysoka skola politiky F1 a schopnost vybudovat a udrzat top tim. McLaren sa zatial takymto timom nejavi byt, len maju dominantne auto, co je zasluha inzinierov.
Uvidime ako Brown dokaze zmanazovat svojich jazdcov a z dlhodobeho hladiska spravit z McLarenu top tim, ktory ma top strategie, pitstopy, komunikaciu, PR, vsetko.
Porovnaj Browna s Hornerom v 2010, lebo Wolffom v 2014. Tak je potrebne robit objektivne zrovnanie. RB mal tiez svoje strategicke kiksy a tiez mali svoje momenty pri zvladani rivality v stajni. V Mercedese rovnako. Oni mali svojho casu vyhodu o sekundu lepsieho auta tak si nad tym Wolff velmi hlavu lamat nemusel. Skor si lamal hlavu nad tym ako neukazat ze maju o 3 triedy rychlejsie auto ked piloti sutazia medzi sebou naplno.
Uvidime, ci Brown udrzi cely ansanbl pokope 10 ci viac rokov. Ono to ale nezalezi tak uplne na nom. Pozri na Hornera, zrazu sa mu cirkus rozutekal a to ma manazersky talent aj furu skusenosti.
2 odpovedeTu by sme sa možno zhodli, ale pre túto diskusiu je to úplne nevalidný argument. Bavíme sa o Brownovi v súčasnosti v porovnaní s Hornerom a Wolffom v súčasnosti:
Stojím si za svojim Brown nemá kvality Hornera a Wolffa ako šéfa tímu. To či ich bude mať o 10 rokov je nepodstatné, bavíme sa o potenciálnej náhrade Hornera teraz, nie o 10 rokov.
Ak máš názor, že Brown je už teraz rovnako kvalitný šéf ako Horner alebo Wolff, ok, je to tvoj názor, ale nesúhlasím s ním (tak ako ty možno s mojim) a rozhodne si ho neobhájiš tým, že porovnajme Browna s Hornerom a Wolffom pred 10-15 rokmi…
–
S týmto ale Horner moc spoločného nemá. To je následok Didiho smrti a mocenských bojov v rámci materskej spoločnosti. Z toho vyplynula tá jeho pseudokauza, ktorá nie je nič viac ako osobný mimomanželský románik a odchody kľúčových ľudí ako Wheatley je prirodzený kariérny posun, takýmito odchodmi si prešiel aj Wolff a každý tím, ktorý si vychoval vlastných top ľudí. Koniec koncov aj Newey odišiel kvôli tým mocenským bojom a nie kvôli nejakému romániku Hornera.
ja napr Browna beriem skor jak CEO celeho Mclarenu, s trosku odlisnymi rolami, nez klasickeho Team Principala typu Wolff, Horner, ci (zatial ) Vasseur
Však šéf týmu je Stella, Brown zařizuje chod McL racing
Ak zoberieme ako sefa timu Stellu, tak ten je uplne slaby a neviditelny. Chlapci sa ukazali minuly rok pri papaya rules a tahaju to dodnes s tou komediou ako sme videli v Australii a Japonsku.
Maju stastie, ze Lando na par VC odpadol a nemuseli to riesit, ale ak sa opat dostanu do suboja, tak vo vzduchu visi Spanielsko 2016 Hamilton - Rosberg.
Lando 2024 ano, ale myslim si, ze to vsetko co sa o Landovi hovori na neho vyvija taky tlak, ze Lando s Oscarom pri prvej prilezitosti bude branit/utocit tak agresivne, ze by sa za to nehanbil ani Max.
Uz pri subojoch s Maxom (Rakusko 24, Miami 25) sme videli, ze Lando ma kratku zapalnu snuru a ked nevie predbehnut, tak tam pleskne taku divebombu, ze druhy pilot sa musi vyhybat, aby zabranil kolizii.
No a Oscar je pre neho tento rok ovela vacsim superom ako Max.
Mozno uz v nedelu uvidime, kto z nas ma spravny predpoklad.
ano presne to mi to pripomina … podla mna je to zbytocne kafranie do kseftu stellovi, ale na druhu stranu, stella moze naplno riesit veci v teame, a brown schytava v prvej palebnej linii kazdu strelu
mne sa na tom paci ta komplexnost - Lando momentalne ma skvele auto, mozno najlepsie. Lenze ten najtazsi boj ma podla vsetkeho vo svojej hlave, pokial je moj usudok nanho spravny, tak je to taky chillguy, co nic neriesi, chodi si cez vikendy “len jazdit s formulou”, do toho party, zabava, teen life
akoby mu az tuto sezonu doslo, co vlastne robi, kto je, jak nanho pozera verejnost, a ked mam ist hlbsie, tak ze ma vlastne mozno najlepsie auto v poli …
je zaujimave to sledovat, kedze dalsi rok su nove auta, takze to lando musi vsetko zvladnut tento rok, alebo mozno uz nikdy … to je neskutocny tlak, my si to nevieme ani predstavit
1 odpoveďJe to tak. Chlapci v McLarene si musia uvedomit, ze maju obrovske stastie, lebo dominantne auto dostane do ruk v kariere uplne minimum pilotov, pricom v poli mozu byt aj lepsi piloti, no nikdy take dobre auto nedostanu.
Vzhladom k tomu, ze buduci rok je zmena pravidiel a nikto nevie ake bude rozlozenie sil, tak by k tomu mali pristupovat ako k jedinej titulovej sanci v kariere. A zatial si ten titul nezasluzi vlastnym pricinenim ani jeden z nich, ked ich porovname s Maxom alebo Russellom.
Tak snad obaja k tomu zacnu pristupovat tak ako sa na potencialnych sampionov patri, najma Lando.
Osobne si myslim, ze rychlostne ma vo vacsine pretekov stale navrch nad Piastrim, ale psychika ho zoziera.
McLaren sa dnes dobrovolne obral o najvaciu vyhodu - pneu manazment.
To bude super odvolat šéfa vítězného týmu.
Netusite nekdo, jestli ho teda uz vyhodili? Mistni alzacka (j)elita ho uz vyhodila minuly rok… Jen se ptam pro kamarada.
Nie som to ja s niekým si si ma pomýlil. Také veci ja nepíšem. Ani tu nemám kamošov lebo nikoho z fóra osobne nepoznám.
2 odpovedeToto Honzíci nedokážu pochopiť, že tu sú ľudia nezávislí a každý má vlastný názor.
Pre Honzícku partu buzíkov je to “my vs oni”. Honzíci sa už poznajú dlhé roky z českých fór, ktoré roky zasierali a rozkladali až prišli bohužiaľ sem.
1 odpoveďJe to tak. Rozkládáš tu fórum dlouho. Neustále tu někomu nadáváš a snažíš se ho ponižovat. Jak moc vymletej si, když tohle děláš na fórum o F1.
Nemám. Vieš čo a pokojne sa môžeš informovať aj u redakcie, že z môjho mobilu píšem iba z tohoto profilu. Budú ti vedieť zistiť že z tejto adresy sa prihlasuje iba tento profil. Tebe tá nenávisť úplne zatemnila myseľ.
Vidíš veci ktoré nie sú skutočné.
2 odpovedeOn na tebe reagoval?
Jeste bych pockal. Jedna vlastovka jaro nedela a nechval dne pred vecerem.
A Max uplne robot nebude, ale jsem rad, ze Oscarovi vratil Jedah. Svet je zase v rovnovaze.
Honzik je moj psik, s nim sa pohram ked mam na neho naladicku a cas. On nema kapacitu na to, aby bol troll, on to mysli vsetko vazne.
Rozbor? Myslíš rozklad jeho osobnosti
Jses tajemnej jak vas hokej, nikdo mu nerozumi, hlavne ze si pres ty svy nicky sam se sebou pokecas