Cau JB22
Žeby si odhalil túto záhadu multinicku?
Horny uz zase dostal chut na cizi zenskou, kdy ho to pusti.
Ved to je Janko náš snaží sa ale strasne slabo
Konečně si toho někdo všiml
To jsi ty a hotovo! Říkala místní šlichta
Vtipný, že mě z toho obviňují ti, co tu mají několikátý účet
vzhladom na zoznam potencialnych kandidatov, ktory pozostava z jedneho co sa skryva pred policiou v Dubaji a druheho, ktoreho highlight kariery za poslednych 5 rokov bolo robenie kondicneho trenera a nahradneho otca Cunodovi, myslim si, ze moze byt Horny v klude.
Jj, může dál obtěžovat kolegyně, však ho Thajci podrží. Co o to, že pak budou odcházet důležití členové týmu a na samotný tým to vrhá špatné světlo.
Len aby Hornerovi nezavolalo Ferrari a Red Bull ostane prekvapeny.
Jedina adekvatna nahrada za Hornera by mohol byt Wolff, co je nerealne. Na tychto dvoch sa na pozicii sefa timu nechyta zdaleka nikto uz snad 5-10 rokov.
Podla mna sa na nich uplne v pohode chyta Brown. Je mi vcelku nesympaticky a vzdy som preto na neho bol prisny, ale uznat viem, ze odvtedy ako to zobral do ruk isiel McLaren hore.
Cé je správně
Podľa mňa sa nechytá ani náhodou. Minulý rok bol toho dôkazom - prehral titul, ktorý by Horner alebo Wolff možno neprehrali a určite nie s takou stratou.
Horner je najdlhsie sluziaci sef stajne a Wolff ma uz tiez svoje skusenosti. Brown mal minuly rok svoj prvy suboj o titul
Mal a absolutne ho nezvladol. A nezvladal by ho ani tento rok keby ma niekto aspon trosku vyrovnane auto McLarenu.
Nebyt tak dominantneho auta, tak o Brownovi nehovori nikto ako o dobrom sefovi. A osobnostne je to skor taky DtS pajac ako bol Gunther plus navyse je to zakerny potkanik, ktory ma Hornera tak v hlave, ze sa nestiti nechutnych osobnych utokov, ktore sa tykaju sukromia a nie F1, co je absolutne neprijatelne.
Top sef ako Horner a Wolff dokaze vybudovat top tim po kazdej stranke - inzinieri, piloti, procesy, strategie, pitstopy, vsetko. McLaren ma zatial len dominantne auto. Na titul to samozrejme staci, ale je to skor zasluha jedneho inziniera (alebo jeho timu), ktory prisiel s jednou vychytavkou (teploty brzd), ktora ich vystrelila do top pozicie.
Samozrejme Brown ma svoje kvality, nie je slaby, ale level Horner a Wolff to nie je ani zdaleka. Tak to vnimam ja.
sef auto nenavrhuje. rovnake by sme mohli povedat o Hornerovi, ze mal stastie, ze bol zrovna Newey znechuteny z McLarenu. Nieco asi aj Brown robi dobre ked je McLaren na cele oboch sampionatov
Byla by prdel, kdyby šel do ferrari. Třeba by konečně něco vyhráli.
Hlavně bych připomněl, že Brown dotáhl všechny současné sponzory McL. V době, kdy to přebíral, tak těch sponzorů bylo o 80% míň. Přetáhl top jména od konkurence a výsledky týmu jsou vidět
A presne preto ho nepovazujem za tak dobreho sefa ako je Horner s Wolffom. Oni dvaja to je vysoka skola politiky F1 a schopnost vybudovat a udrzat top tim. McLaren sa zatial takymto timom nejavi byt, len maju dominantne auto, co je zasluha inzinierov.
Uvidime ako Brown dokaze zmanazovat svojich jazdcov a z dlhodobeho hladiska spravit z McLarenu top tim, ktory ma top strategie, pitstopy, komunikaciu, PR, vsetko.
- Nehovorim, ze Brown je slaby. Patri urcite k tym lepsim sefom timov, ale na Hornera s Wolffom sa zatial nechyta.
- A presne to, ze je McLaren na cele oboch sampionatov, je zasluha len auta, o ktorom si sam napisal, ze sef auto nenavrhuje. Aj napriek tomu, ze maju bezkonkurencne auto, tak rozhadzali tolko bodov, ze az. RB alebo Merc s tym autom by mali podstatne vacsi bodovy naskok.
- Spravny postreh je, ze Brownovovi mozme pripisat zasluhy za to, ze McLaren je na tom dobre po ekonomickej stranke.
Porovnaj Browna s Hornerom v 2010, lebo Wolffom v 2014. Tak je potrebne robit objektivne zrovnanie. RB mal tiez svoje strategicke kiksy a tiez mali svoje momenty pri zvladani rivality v stajni. V Mercedese rovnako. Oni mali svojho casu vyhodu o sekundu lepsieho auta tak si nad tym Wolff velmi hlavu lamat nemusel. Skor si lamal hlavu nad tym ako neukazat ze maju o 3 triedy rychlejsie auto ked piloti sutazia medzi sebou naplno.
Uvidime, ci Brown udrzi cely ansanbl pokope 10 ci viac rokov. Ono to ale nezalezi tak uplne na nom. Pozri na Hornera, zrazu sa mu cirkus rozutekal a to ma manazersky talent aj furu skusenosti.