Dostane Horner po Imole padáka? Verstappen len krúti hlavou | Magazín F1 - F1online.sk

Takto pred týždňom sa na periférii sveta Formuly 1 prehnala správa o tom, že pod Christianom Hornerom sa tak veľmi trasie stolička, že po Veľkej cene Emilia Romagna dostane padáka. Bude v Red Bulle skutočne nasledovať takéto zemetrasenie? Max Verstappen len krúti hlavou a nechápe, kde sa vzali podobné špekulácie.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/198806/dostane-horner-po-imole-padaka-verstappen-len-kruti-hlavou

Takže to nikde nevyloučil ani nepopřel.

2 Likes

Cau JB22 ​

1 Like

Žeby si odhalil túto záhadu multinicku? :thinking:

Horny uz zase dostal chut na cizi zenskou, kdy ho to pusti.

Ved to je Janko náš :joy: snaží sa ale strasne slabo :joy:

Konečně si toho někdo všiml

1 Like

To jsi ty a hotovo! Říkala místní šlichta :slightly_smiling_face:

1 Like

Vtipný, že mě z toho obviňují ti, co tu mají několikátý účet :smiley:

1 Like

vzhladom na zoznam potencialnych kandidatov, ktory pozostava z jedneho co sa skryva pred policiou v Dubaji a druheho, ktoreho highlight kariery za poslednych 5 rokov bolo robenie kondicneho trenera a nahradneho otca Cunodovi, myslim si, ze moze byt Horny v klude.

Jj, může dál obtěžovat kolegyně, však ho Thajci podrží. Co o to, že pak budou odcházet důležití členové týmu a na samotný tým to vrhá špatné světlo.

Jednou jsem HellHogr, jednou zase Honzík, jindy JB22… Zábavné. :grinning:

Výměna s Vasseurem. :smiley:

Len aby Hornerovi nezavolalo Ferrari a Red Bull ostane prekvapeny.

Jedina adekvatna nahrada za Hornera by mohol byt Wolff, co je nerealne. Na tychto dvoch sa na pozicii sefa timu nechyta zdaleka nikto uz snad 5-10 rokov.

Podla mna sa na nich uplne v pohode chyta Brown. Je mi vcelku nesympaticky a vzdy som preto na neho bol prisny, ale uznat viem, ze odvtedy ako to zobral do ruk isiel McLaren hore.

Cé je správně ​

Podľa mňa sa nechytá ani náhodou. Minulý rok bol toho dôkazom - prehral titul, ktorý by Horner alebo Wolff možno neprehrali a určite nie s takou stratou.

Horner je najdlhsie sluziaci sef stajne a Wolff ma uz tiez svoje skusenosti. Brown mal minuly rok svoj prvy suboj o titul

Mal a absolutne ho nezvladol. A nezvladal by ho ani tento rok keby ma niekto aspon trosku vyrovnane auto McLarenu.

Nebyt tak dominantneho auta, tak o Brownovi nehovori nikto ako o dobrom sefovi. A osobnostne je to skor taky DtS pajac ako bol Gunther plus navyse je to zakerny potkanik, ktory ma Hornera tak v hlave, ze sa nestiti nechutnych osobnych utokov, ktore sa tykaju sukromia a nie F1, co je absolutne neprijatelne.

Top sef ako Horner a Wolff dokaze vybudovat top tim po kazdej stranke - inzinieri, piloti, procesy, strategie, pitstopy, vsetko. McLaren ma zatial len dominantne auto. Na titul to samozrejme staci, ale je to skor zasluha jedneho inziniera (alebo jeho timu), ktory prisiel s jednou vychytavkou (teploty brzd), ktora ich vystrelila do top pozicie.

Samozrejme Brown ma svoje kvality, nie je slaby, ale level Horner a Wolff to nie je ani zdaleka. Tak to vnimam ja. :slight_smile:

sef auto nenavrhuje. rovnake by sme mohli povedat o Hornerovi, ze mal stastie, ze bol zrovna Newey znechuteny z McLarenu. Nieco asi aj Brown robi dobre ked je McLaren na cele oboch sampionatov

2 Likes