Vyhodit, to je jasny.
McLaren sa dnes dobrovolne obral o najvaciu vyhodu - pneu manazment.
To bude super odvolat šéfa vítězného týmu.
Súhlasím. RedBull stále drží krok s najlepšími. Na to aby sa poriadne prepadli je potrebné aby odišli ďalší šikovní ľudia ako napríklad Horner.
No ale jses to ty a tvi kamosi co tu furt vypisuji ze Mclaren dominuje, zamysli se nad sebou
Jinak realne, VER uvod do zavodu dobry, pak stesti na pitstop pod SC, navic v Imole, nebo si zas videl neco jinyho…
Netusite nekdo, jestli ho teda uz vyhodili? Mistni alzacka (j)elita ho uz vyhodila minuly rok… Jen se ptam pro kamarada.
Nie som to ja s niekým si si ma pomýlil. Také veci ja nepíšem. Ani tu nemám kamošov lebo nikoho z fóra osobne nepoznám.
Toto Honzíci nedokážu pochopiť, že tu sú ľudia nezávislí a každý má vlastný názor.
Pre Honzícku partu buzíkov je to “my vs oni”. Honzíci sa už poznajú dlhé roky z českých fór, ktoré roky zasierali a rozkladali až prišli bohužiaľ sem.
Je to tak. Rozkládáš tu fórum dlouho. Neustále tu někomu nadáváš a snažíš se ho ponižovat. Jak moc vymletej si, když tohle děláš na fórum o F1.
Tim bylo receno vse a ted se vrat do rise multi nicku.
Nemám. Vieš čo a pokojne sa môžeš informovať aj u redakcie, že z môjho mobilu píšem iba z tohoto profilu. Budú ti vedieť zistiť že z tejto adresy sa prihlasuje iba tento profil. Tebe tá nenávisť úplne zatemnila myseľ.
Vidíš veci ktoré nie sú skutočné.
Zbytočne reaguješ na trolla.
On na tebe reagoval?
Zajímavá sezóna je tímto ukončena.
I když matematika říká, že Max brzy musí udělat nejednu větší chybu.
Jestli to teda ovšem není robot, nebo něco podobné…
Ty by ses toho mel Josi take drzet. Taky tady reagujes na jednoho trolika. Jen pratelska rada.
Jeste bych pockal. Jedna vlastovka jaro nedela a nechval dne pred vecerem.
A Max uplne robot nebude, ale jsem rad, ze Oscarovi vratil Jedah. Svet je zase v rovnovaze.
Honzik je moj psik, s nim sa pohram ked mam na neho naladicku a cas. On nema kapacitu na to, aby bol troll, on to mysli vsetko vazne.
Mel by ses na to vykaslat. Nekdy je videt ze ti to pak ujizdi. Nech je byt. Radsi si od tebe prectu nejaky tvuj rozbor.
Ale je to na tobe.
Rozbor? Myslíš rozklad jeho osobnosti
Jses tajemnej jak vas hokej, nikdo mu nerozumi, hlavne ze si pres ty svy nicky sam se sebou pokecas