Dostane Horner po Imole padáka? Verstappen len krúti hlavou | Magazín F1 - F1online.sk

Vyhodit, to je jasny.

McLaren sa dnes dobrovolne obral o najvaciu vyhodu - pneu manazment.

To bude super odvolat šéfa vítězného týmu. :sunglasses:

2 Likes

Súhlasím. RedBull stále drží krok s najlepšími. Na to aby sa poriadne prepadli je potrebné aby odišli ďalší šikovní ľudia ako napríklad Horner.

No ale jses to ty a tvi kamosi co tu furt vypisuji ze Mclaren dominuje, zamysli se nad sebou :trumpet:

Jinak realne, VER uvod do zavodu dobry, pak stesti na pitstop pod SC, navic v Imole, nebo si zas videl neco jinyho…

Netusite nekdo, jestli ho teda uz vyhodili? Mistni alzacka (j)elita ho uz vyhodila minuly rok… Jen se ptam pro kamarada.

Nie som to ja s niekým si si ma pomýlil. Také veci ja nepíšem. Ani tu nemám kamošov lebo nikoho z fóra osobne nepoznám.

Toto Honzíci nedokážu pochopiť, že tu sú ľudia nezávislí a každý má vlastný názor.

Pre Honzícku partu buzíkov je to “my vs oni”. Honzíci sa už poznajú dlhé roky z českých fór, ktoré roky zasierali a rozkladali až prišli bohužiaľ sem.

1 Like

Je to tak. Rozkládáš tu fórum dlouho. Neustále tu někomu nadáváš a snažíš se ho ponižovat. Jak moc vymletej si, když tohle děláš na fórum o F1.

Tim bylo receno vse a ted se vrat do rise multi nicku.

Nemám. Vieš čo a pokojne sa môžeš informovať aj u redakcie, že z môjho mobilu píšem iba z tohoto profilu. Budú ti vedieť zistiť že z tejto adresy sa prihlasuje iba tento profil. Tebe tá nenávisť úplne zatemnila myseľ.

Vidíš veci ktoré nie sú skutočné.

Zbytočne reaguješ na trolla. :slight_smile:

4 Likes

On na tebe reagoval?

Zajímavá sezóna je tímto ukončena.

I když matematika říká, že Max brzy musí udělat nejednu větší chybu.
Jestli to teda ovšem není robot, nebo něco podobné…

Ty by ses toho mel Josi take drzet. :wink: Taky tady reagujes na jednoho trolika. Jen pratelska rada.:fist_right::fist_left:

5 Likes

Jeste bych pockal. Jedna vlastovka jaro nedela a nechval dne pred vecerem.

A Max uplne robot nebude, ale jsem rad, ze Oscarovi vratil Jedah. Svet je zase v rovnovaze.

2 Likes

Honzik je moj psik, s nim sa pohram ked mam na neho naladicku a cas. On nema kapacitu na to, aby bol troll, on to mysli vsetko vazne. :slight_smile:

Mel by ses na to vykaslat. Nekdy je videt ze ti to pak ujizdi. Nech je byt. Radsi si od tebe prectu nejaky tvuj rozbor.

Ale je to na tobe. :wink:

5 Likes

Rozbor? Myslíš rozklad jeho osobnosti

1 Like

Jses tajemnej jak vas hokej, nikdo mu nerozumi, hlavne ze si pres ty svy nicky sam se sebou pokecas :face_with_thermometer: