Dostane Horner po Imole padáka? Verstappen len krúti hlavou | Magazín F1 - F1online.sk

ano presne to mi to pripomina … podla mna je to zbytocne kafranie do kseftu stellovi, ale na druhu stranu, stella moze naplno riesit veci v teame, a brown schytava v prvej palebnej linii kazdu strelu

4 Likes

Všetko je lepšie ako crickey boy “he just turned into me”. :sweat_smile:

2 Likes

mne sa na tom paci ta komplexnost - Lando momentalne ma skvele auto, mozno najlepsie. Lenze ten najtazsi boj ma podla vsetkeho vo svojej hlave, pokial je moj usudok nanho spravny, tak je to taky chillguy, co nic neriesi, chodi si cez vikendy “len jazdit s formulou”, do toho party, zabava, teen life :smiley:
akoby mu az tuto sezonu doslo, co vlastne robi, kto je, jak nanho pozera verejnost, a ked mam ist hlbsie, tak ze ma vlastne mozno najlepsie auto v poli …

je zaujimave to sledovat, kedze dalsi rok su nove auta, takze to lando musi vsetko zvladnut tento rok, alebo mozno uz nikdy … to je neskutocny tlak, my si to nevieme ani predstavit

2 Likes

Je to tak. Chlapci v McLarene si musia uvedomit, ze maju obrovske stastie, lebo dominantne auto dostane do ruk v kariere uplne minimum pilotov, pricom v poli mozu byt aj lepsi piloti, no nikdy take dobre auto nedostanu.

Vzhladom k tomu, ze buduci rok je zmena pravidiel a nikto nevie ake bude rozlozenie sil, tak by k tomu mali pristupovat ako k jedinej titulovej sanci v kariere. A zatial si ten titul nezasluzi vlastnym pricinenim ani jeden z nich, ked ich porovname s Maxom alebo Russellom.

Tak snad obaja k tomu zacnu pristupovat tak ako sa na potencialnych sampionov patri, najma Lando.

Osobne si myslim, ze rychlostne ma vo vacsine pretekov stale navrch nad Piastrim, ale psychika ho zoziera.

2 Likes

Chlapi ako to vidíte? Odstupuje teda Horner po výhre kvôli zlým výsledkom?

2 Likes

Kde je ten padaka?

3 Likes

Asi v místnosti, kde byl údajně McL dominantní

1 Like

Vyhodit, to je jasny.

McLaren sa dnes dobrovolne obral o najvaciu vyhodu - pneu manazment.

To bude super odvolat šéfa vítězného týmu. :sunglasses:

2 Likes

Súhlasím. RedBull stále drží krok s najlepšími. Na to aby sa poriadne prepadli je potrebné aby odišli ďalší šikovní ľudia ako napríklad Horner.

No ale jses to ty a tvi kamosi co tu furt vypisuji ze Mclaren dominuje, zamysli se nad sebou :trumpet:

Jinak realne, VER uvod do zavodu dobry, pak stesti na pitstop pod SC, navic v Imole, nebo si zas videl neco jinyho…

Netusite nekdo, jestli ho teda uz vyhodili? Mistni alzacka (j)elita ho uz vyhodila minuly rok… Jen se ptam pro kamarada.

Nie som to ja s niekým si si ma pomýlil. Také veci ja nepíšem. Ani tu nemám kamošov lebo nikoho z fóra osobne nepoznám.

Toto Honzíci nedokážu pochopiť, že tu sú ľudia nezávislí a každý má vlastný názor.

Pre Honzícku partu buzíkov je to “my vs oni”. Honzíci sa už poznajú dlhé roky z českých fór, ktoré roky zasierali a rozkladali až prišli bohužiaľ sem.

1 Like

Je to tak. Rozkládáš tu fórum dlouho. Neustále tu někomu nadáváš a snažíš se ho ponižovat. Jak moc vymletej si, když tohle děláš na fórum o F1.

Tim bylo receno vse a ted se vrat do rise multi nicku.

Nemám. Vieš čo a pokojne sa môžeš informovať aj u redakcie, že z môjho mobilu píšem iba z tohoto profilu. Budú ti vedieť zistiť že z tejto adresy sa prihlasuje iba tento profil. Tebe tá nenávisť úplne zatemnila myseľ.

Vidíš veci ktoré nie sú skutočné.

Zbytočne reaguješ na trolla. :slight_smile:

4 Likes

On na tebe reagoval?