Koukam ze McLaren se inspiruje u Mercedesu.
Prý udělal chybu někde v posledním sektoru, která ho stála 0,15-0,2s.
Třeba by byl někde okolo 0,2s to ví bůh.
Ale 0,4s je hooodně…
Ale zase bylo 35 stupňů, takže asi dobrý ne?
milujem tieto sr-čky it should have been, tak keď it should have been tak why it is not ? Ferrari tiež mohli byť na pole, keby postavili o sekundu rýchlejšie auto. Totálny sh*t tieto vyjadrenia čo mohlo byť ale nie je a nikdy nebude
2 odpovedev poslednom sektore boli rýchlejší o 4 desatiny, pritom takému Ferrari mal teoreticky ten posledný vyhovovať najviac
A práve to je ten rozdiel medzi Verstappenom, Hamiltonom (keď bol na vrchole) atď a takýmito Russellmi, Norrismi a podobnými “budúcimi majstrami”.
Verstappen a Hamilton práve keď musia a sú pod tlakom, tak výsledok doručia. Russell, Norris a pod skončia s “it should have been”.
PS: Tým nechcem povedať, že Russell ani Norris nemôže byť šampiónom. Môže. Ale nikdy to nebude úroveň Max a Lewis.
Oranžová nuda, zbytočná sezóna, nemusíme ani pozerať, Norris titul zadarmo vďaka autu, v tom aute by vyhral aj Latifi, nech už je rok 2026.
Tak nejak to tu bolo posledné 3-4 roky, či?
Na tak kratké trati je to opravdu velký náskok. To je třeba konstatovat.
To je uchvatne. Su tu realne vyroky z Mercedesu, ze mali byt blizsie, cca 0,15s za McLarenom, po piatku sa to podobne tvrdilo aj o Ferrari (nordak to tiez pisal) pripadne ze nastavili na dazd, ale ked Stella povie, ze je to realne blizsie a prekvapilo ich to ako su v predu, tak su to rozpravky
Akoze fandenie je jedna vec, ale silou mocou do niekoho neustale vrtat, je smutne.
Minulu sezonu to bolo podobne, Brown nescbopny pokrytec, Lando stale chybuje, Piastri pomaly a nenaplna ocakavania, tak teraz treba zlobu liat na Stellu, ked ine sa neda…
ked sa kricalo Vymente oranzovu, tak sa zabudlo na farby McLarenu
Zhadzujú to len fanúšikovia Maxa, ktorí keď vyhrával Max o pol sekundy, tak to bol jeho nadpozemský výkon. Teraz je to trochu kŕč, tak si to tak neber osobne a užívaj sezónu.
Ze si zbytocne kazis vikend poukazovanim na to, ze mclaren tu podla teba ludia bezdovodne hejtuju a netesia sa namiesto toho z jeho progressu
2 odpovedeMas pravdu, ale je to trapne.
Za 1, Stellove slova potvdzuju aj ini, ale to sa odignoruje, aby sa “kopkalo” do Stellu
Za 2, robia to ti, co za podobne na ich favorita za take plackali a to niekedy aj v pripadoch, kde kritika bola vecna
Ferrari je silnejsi, bylo videt ze piloti maji navic, zrejme nastaveni na zavod, podle me by se meli posunout do top5.
Taky se přidám do diskuse. V testech v Bahrajnu se rýsoval obrázek, že McLaren je silný především s větším množstvím paliva a slabší na jedno kolo s malým množstvím paliva. Rozdíl 0,38 na kolo v Q bych označil za “přesvědčivý”, ale nikoli “drtivý”. Nicméně pokud je výše naznačený obrázek pravdivý, potom v závodě bude mít, resp. může mít McLaren drtivou převahu.
Veď sa tu každý rovnako chová ku každému. A to aj z vlastných radov tu kopeme do Marka, Hornera, Wolffa. Len zase je problém, že aj McLaren.
Chránená dielna F1online, bože chráň povedať niečo negatívne na túto stajnu
Tolko dojmy vs. realita.
To som nikde nenapísal ale keď myslíš ok
ja nepisem len o tomto jednom prispevku… ty si tu robis nejake konstrukty a potom osocujes ostatnych, kvoli tomu, ze maju iny pohlad na vec
you do you, me do me
ale zacinat tu diskusie sposobom, ze (parafrazovanie) Co je toto za prispevky na Mclaren ked vyhrali totalne dominantne kvalifikaciu, to sa akoze nemozete tesit? … napisem, ze sa tesim a ty na to, ze Co Ferrari
nejak sa nam to zamotava to ukazovanie prstom, nemyslis?
2 odpovedeKto napisal komu ze pise len o Ferrari?
Ty si vytvoril konsteukt, nie ja.
Reagoval si uplne odveci kde pisem aj o Mercedese a este mne pises o konstrukte?
Nekomunikuj so mnou teda, nemam s tym problem, ked takto osocujes.
Toto iste ste predviedli v Brazilii, kde ste zacali na mna utocit, chore…
1 odpoveďAj ty s klamstvami.
Edit:
Co nepravdive alebo nevhodne som napisal?
Lebo ja viem v com si nepravdivo a nevhodne reagoval na mna.
Navyse neviem v com tvoja reakcia na mna mala prispiet, ak nie k provokacii a konfliktu.
Pozri si na co a ako si na mna reagoval a potom pis o whataboutizme…
Ty pises uplne o niecom inom.
Ja som napisal, ze to, co tvrdi Stella podporuju aj slova konkurencie. Spomenul som Mercedes a Ferrari. Ale aj tak je zly Stella, teraz ja atd.
Tak sa pytam, 2 zasadne a jednoduche otazky:
1, co nepravdive som tam napisal?
2, preco, ked som tam pisal aj o Mercedese, mi pises o Ferrari whataboutizme namiesto vecnych protiargumentov ak nesuhlasis?
vnimam tak nejak tvoje vsetky prispevky v nejakom podrazdenom duchu asi cca od konca minulej sezony, nechapem to, ale vlastne ani nemusim … len sa pytam, ci takto “zapalene” planujes fandit celu sezonu, a ci to nahodou neni skor neprospesne nez prospesne
len mi pride, ze sa tak nejak nechces pozriet svojou oblubenou “objektivitou” na svoje prispevky za poslednu dobu …
skoda, ze si tu nebol aktivny tak od roku 2021 cca, to by si nerobil nic ine, len anti-rb fans ukaznoval, podla tejto logiky, co pouzivas na Mclaren v peaku a boj za jeho obranu a adoraciu vsetkymi
@Daaviid23 to je ta toxicita od RBR radoby fans
Jo? Protože od rána tu bleje @rHapo a to solidně, ale místo toho si tu začal otáčet: ale tam někdo něco psal o RBR, tak je anti RBR. Vždyť je to směšný, rHapo tu píše jako by ztratil poslední záblesky normálního chování
2 odpovedeja vidim dve strany “problemu”, nie len jednu
Ty si děláš srandu, ale je to fakt…
Oba McLareny tiež nedoručili superlap takže teraz čo ? ideme riešiť čo by mohlo byť keby alebo budeme riešiť reálne výsledky ? Lebo nepoznám jediného pilota, ktorému by hypotézy zachránili kariéru v F1, teoreticky Danny Ric bol k tomu blízko ale tiež to nestačilo
Vies, ja som dokonca ani neriesil RB “uderku”, ci akukolvek stranu a nabehol Hedgehog a pise o jeho pocitoch a ked dam 2 otazky, opakovane neodpoveda.
Vela krat som poukazoval napr. ako sa utocilo aj na Alonsa, Hamiltona (na toho sa asi najviac cez zimu), minulu sezonu som nikdy nehejtoval RB ani Ferrari (sem s citatmi ak ano), ale musel som dokola citat o prasati pokrytcovi Brownovi, sasovi Stellovi, neschopnom babrakovi Landovi a pomalom Oscarovi a teraz mam zas ja pocit, ze aj ked nie je co kritizovat, tak si po double treba nieco najst.
A preco neodpoveda? Lebo musi vediet, ze to tak je. Pisem a uvadzam priklady aj s Mercedesom a on ma zacne obvinivat o Ferrari whataboutizme a pise on o konstrukte, ked preukazatelne nepise pravdu? Ved to je neuveritelne.
Tak radsej pise o jeho pocitoch ako faktoch.
A moj pocit teda je, ze sa ozyva takmer vzdy v prospech stazujucich sa RB, ale ze by takto pisal k nespokojnym fans McLarenu, Mercedesu, AM atd., ktory si tiez citaju mnozstvo kritiky, tak je vacsinou ticho, alebo to aj podporuje.
Cize asi ma patent na rozum a pravdu, ked si mysli, ze takto sa sprava “majitel rovnovahy”, lebo neargumentuje rovnako v tych istych situaciach a obhaji si to pocitom…
Tak ja vravim v poriadku. Piste a kritizujte si co chcete, aj bezne veci (nechapem tu potrebu, ale OK), ale potom nepiste o jednych tak a druhych tak a neplacte, ked sa vam do buducna dostane rovnaka medicina.
Kam zmizel @Daaviid23 ? Ten měl vždy potřebu psát o anti RBR uderce, ale potom co tu předvádí někteří “fans” RBR, tak je nějak ticho
1 odpoveďAno, trochu to rozdýchejte, ten nářek je od úderky hodně patrný
Musíš nasednout na vlnu hypu a nechat se nést.
Tohle bude tsunami, takže je zbytečné se bránit. Stejně tě to semele.
Lando McLaren
Hodně sportovní
AM po prvním závodě 2026😀
Jak Lando? Si myslel Oscara
Tak túto vetu Stella počas sezóny ešte povie veľakrát. Je to sranda, ako z nej ide niekoho rozdrapiť. Zajtra po daždivých pretekoch, keď Mclaren všetkých napráska aspoň o 30 sekúnd očakávam vyjadrenie Stellu, že nečakali, že na tomto okruhu a v daždi budú takí silní…
Ja som rad za McLaren. Ukazuju, ze sa to da aj bez tovarenskej podpory aj bez Neweyho. Myslim, ze to je inspiracia pre vsetky nezavisle stajne.