Pridať komentár 69 odpovedí
15 Mar

Situs

Čekal jsem že budou nejlepší, no ne až tak :smile:

1 odpoveď
15 Mar

PUFF Püsiliige

https://www.youtube.com/embed/YcKDgFEms3U

15 Mar

rHapo

images

15 Mar ▶ Situs

PUFF Püsiliige

Jako taky mě ten gap překvapil. Ale PP jsem očekával.
Tak ono v tom gapu jsem čekal kolem 0,2s Ferrari.
To zklamalo na celé čáře.

1 odpoveď
15 Mar

tiMur

Koukam ze McLaren se inspiruje u Mercedesu. :grin:

15 Mar ▶ PUFF

Situs

Ale i Russella jsem čekal o dost blíže.

2 odpovede
15 Mar ▶ Situs

PUFF Püsiliige

Prý udělal chybu někde v posledním sektoru, která ho stála 0,15-0,2s.
Třeba by byl někde okolo 0,2s to ví bůh.
Ale 0,4s je hooodně…

Ale zase bylo 35 stupňů, takže asi dobrý ne?

15 Mar ▶ Situs

PUFF Püsiliige

Možná ten gap zkresluje, ale třeba jezdci McL taky neměli čístá kola.
To ví jen bůh a McLaren. :smiley:

image

image

1 odpoveď
15 Mar ▶ PUFF

KimiF1fan

milujem tieto sr-čky it should have been, tak keď it should have been tak why it is not ? Ferrari tiež mohli byť na pole, keby postavili o sekundu rýchlejšie auto. Totálny sh*t tieto vyjadrenia čo mohlo byť ale nie je a nikdy nebude

2 odpovede
15 Mar

Spasitel

No ale ten náskok nabrali až v poslednom sektore tuším technický ? Ale majú to auto vyladené perfektne uvidíme inde ale.

1 odpoveď
15 Mar ▶ Spasitel

KimiF1fan

v poslednom sektore boli rýchlejší o 4 desatiny, pritom takému Ferrari mal teoreticky ten posledný vyhovovať najviac

15 Mar

Jos_Is_Back

A práve to je ten rozdiel medzi Verstappenom, Hamiltonom (keď bol na vrchole) atď a takýmito Russellmi, Norrismi a podobnými “budúcimi majstrami”.

Verstappen a Hamilton práve keď musia a sú pod tlakom, tak výsledok doručia. Russell, Norris a pod skončia s “it should have been”. :slight_smile:

PS: Tým nechcem povedať, že Russell ani Norris nemôže byť šampiónom. Môže. Ale nikdy to nebude úroveň Max a Lewis.

15 Mar ▶ KimiF1fan

PUFF Püsiliige

To si miluj, co chceš, ale pointa je, že třeba není ten McL tak vepředu jak se zdá, a jak se snaží všichni naznačovat. Ale nejlepší určitě je.

1 odpoveď
15 Mar

Jos_Is_Back

Oranžová nuda, zbytočná sezóna, nemusíme ani pozerať, Norris titul zadarmo vďaka autu, v tom aute by vyhral aj Latifi, nech už je rok 2026.

Tak nejak to tu bolo posledné 3-4 roky, či? :sweat_smile:

1 odpoveď
15 Mar

GRAHAM

Na tak kratké trati je to opravdu velký náskok. To je třeba konstatovat.

15 Mar

Matti

To je uchvatne. Su tu realne vyroky z Mercedesu, ze mali byt blizsie, cca 0,15s za McLarenom, po piatku sa to podobne tvrdilo aj o Ferrari (nordak to tiez pisal) pripadne ze nastavili na dazd, ale ked Stella povie, ze je to realne blizsie a prekvapilo ich to ako su v predu, tak su to rozpravky :smiley:

Akoze fandenie je jedna vec, ale silou mocou do niekoho neustale vrtat, je smutne.
Minulu sezonu to bolo podobne, Brown nescbopny pokrytec, Lando stale chybuje, Piastri pomaly a nenaplna ocakavania, tak teraz treba zlobu liat na Stellu, ked ine sa neda…

3 odpovede
15 Mar ▶ Jos_Is_Back

Hedgehog

ked sa kricalo Vymente oranzovu, tak sa zabudlo na farby McLarenu :smiley:

15 Mar ▶ Matti

Hedgehog

este, ze je na gride to Ferrari, co :grin:

2 odpovede
15 Mar ▶ Hedgehog

Matti

Nechapem. Co tym chces povedat?

1 odpoveď
15 Mar ▶ Matti

JimClark_1

Zhadzujú to len fanúšikovia Maxa, ktorí keď vyhrával Max o pol sekundy, tak to bol jeho nadpozemský výkon. Teraz je to trochu kŕč, tak si to tak neber osobne a užívaj sezónu. :slight_smile:

1 odpoveď
15 Mar ▶ Matti

Hedgehog

Ze si zbytocne kazis vikend poukazovanim na to, ze mclaren tu podla teba ludia bezdovodne hejtuju a netesia sa namiesto toho z jeho progressu

2 odpovede
15 Mar ▶ Hedgehog

Matti

Co s tym ma Ferrari?

2 odpovede
15 Mar ▶ JimClark_1

Matti

Mas pravdu, ale je to trapne.
Za 1, Stellove slova potvdzuju aj ini, ale to sa odignoruje, aby sa “kopkalo” do Stellu
Za 2, robia to ti, co za podobne na ich favorita za take plackali a to niekedy aj v pripadoch, kde kritika bola vecna

15 Mar

bob Inžinier

Ferrari je silnejsi, bylo videt ze piloti maji navic, zrejme nastaveni na zavod, podle me by se meli posunout do top5.

15 Mar

Bretnix

Taky se přidám do diskuse. V testech v Bahrajnu se rýsoval obrázek, že McLaren je silný především s větším množstvím paliva a slabší na jedno kolo s malým množstvím paliva. Rozdíl 0,38 na kolo v Q bych označil za “přesvědčivý”, ale nikoli “drtivý”. Nicméně pokud je výše naznačený obrázek pravdivý, potom v závodě bude mít, resp. může mít McLaren drtivou převahu.

15 Mar ▶ Matti

Hedgehog

No ja nvm ty ho davas nonstop do porovnania s mclarenom podla spravneho whataboutism pravidla :smile:

1 odpoveď
15 Mar ▶ Hedgehog

rHapo

Veď sa tu každý rovnako chová ku každému. A to aj z vlastných radov tu kopeme do Marka, Hornera, Wolffa. Len zase je problém, že aj McLaren.

Chránená dielna F1online, bože chráň povedať niečo negatívne na túto stajnu :slight_smile:

3 odpovede
15 Mar

Matti

Tolko dojmy vs. realita.

15 Mar ▶ rHapo

Hedgehog

Nema cenu asi pisat nic, asi budem davat len oranzove srdiecka, snad to nezoberie nikto prilis ofenzivne, lebo sa hned vytiahne Ferrari

1 odpoveď
15 Mar ▶ rHapo

Matti

Ved si to bol ty a spol. co ste na mna minulu sezonu naleteli jak nepricetni, pritom som nic take nenapisal a ja som nikdy na RB a Maxa neutocil a sam si to priznal, ty chranena dielna.

Este si mi vysvetloval, preco ti to vadi, ale ked to robis ty a ini uz je to OK, ze?

1 odpoveď
15 Mar ▶ Matti

rHapo

Ja sa nestažujem pod článkami o RB, že sa kope do Marka a Hornera keď kecajú kkciny.

90% ich výrokov sú politické žvásty.

1 odpoveď
15 Mar ▶ Hedgehog

Matti

No nema cenu lebo si neuznas, ze som pisal aj o Mercedese, als ty si zadelil o whataboutizme s Ferrari.
Namiesto toho, aby si vyvratil tie tvrdenia, si len napisal odveci ze este ze je Ferrari, to je ako v poriadku a ja som mimo? :smiley:

1 odpoveď
15 Mar ▶ rHapo

Matti

Ano ano. Tvoje staznostti su opravnene, druhych uz nie.
A @Hedgehog tu moze trepat ze pisem len o Ferrari, co tam potom ze to nie je oravda, hlavne ze sa to hodi do kramu.

1 odpoveď
15 Mar ▶ Matti

rHapo

To som nikde nenapísal ale keď myslíš ok :smiley:

15 Mar ▶ Matti

Hedgehog

ja nepisem len o tomto jednom prispevku… ty si tu robis nejake konstrukty a potom osocujes ostatnych, kvoli tomu, ze maju iny pohlad na vec :smiley:

you do you, me do me

ale zacinat tu diskusie sposobom, ze (parafrazovanie) Co je toto za prispevky na Mclaren ked vyhrali totalne dominantne kvalifikaciu, to sa akoze nemozete tesit? … napisem, ze sa tesim a ty na to, ze Co Ferrari :smiley:

nejak sa nam to zamotava to ukazovanie prstom, nemyslis?

2 odpovede
15 Mar ▶ Hedgehog

Matti

Kto napisal komu ze pise len o Ferrari?
Ty si vytvoril konsteukt, nie ja.

Reagoval si uplne odveci kde pisem aj o Mercedese a este mne pises o konstrukte?

Nekomunikuj so mnou teda, nemam s tym problem, ked takto osocujes.

Toto iste ste predviedli v Brazilii, kde ste zacali na mna utocit, chore…

1 odpoveď
15 Mar ▶ Matti

Hedgehog

rovnaky pattern ked to stracas :smiley:

tak jo, uzivaj sezonu

1 odpoveď
15 Mar ▶ Hedgehog

Matti

Aj ty s klamstvami.

Edit:
Co nepravdive alebo nevhodne som napisal?

Lebo ja viem v com si nepravdivo a nevhodne reagoval na mna.
Navyse neviem v com tvoja reakcia na mna mala prispiet, ak nie k provokacii a konfliktu.
Pozri si na co a ako si na mna reagoval a potom pis o whataboutizme…

1 odpoveď
15 Mar ▶ Matti

Hedgehog

No nvm podla mna ma mclaren potencial vyhrat oba tituly, pokial bude naozaj najlepsi tak ho budu logicky fanusici ostatnych teamov “mat v zuboch”.

To takto budes prezivat uspech obllubeneho teamu celu sezonu? :smile:

1 odpoveď
15 Mar ▶ Hedgehog

Matti

Ty pises uplne o niecom inom.
Ja som napisal, ze to, co tvrdi Stella podporuju aj slova konkurencie. Spomenul som Mercedes a Ferrari. Ale aj tak je zly Stella, teraz ja atd.

Tak sa pytam, 2 zasadne a jednoduche otazky:
1, co nepravdive som tam napisal?
2, preco, ked som tam pisal aj o Mercedese, mi pises o Ferrari whataboutizme namiesto vecnych protiargumentov ak nesuhlasis?

1 odpoveď
15 Mar

Hedgehog

vnimam tak nejak tvoje vsetky prispevky v nejakom podrazdenom duchu asi cca od konca minulej sezony, nechapem to, ale vlastne ani nemusim … len sa pytam, ci takto “zapalene” planujes fandit celu sezonu, a ci to nahodou neni skor neprospesne nez prospesne :smiley:
len mi pride, ze sa tak nejak nechces pozriet svojou oblubenou “objektivitou” na svoje prispevky za poslednu dobu …

skoda, ze si tu nebol aktivny tak od roku 2021 cca, to by si nerobil nic ine, len anti-rb fans ukaznoval, podla tejto logiky, co pouzivas na Mclaren v peaku a boj za jeho obranu a adoraciu vsetkymi :smiley:

2 odpovede
15 Mar

HellHogr Mestari

@Daaviid23 to je ta toxicita od RBR radoby fans

15 Mar

HellHogr Mestari

A jsou ti anti RBR fans tady s námi? a mohl bys na ně ukázat (ale opravdu to anti, ne že někdo vloží příspěvěek o RBR, který může být negativní)

1 odpoveď
15 Mar ▶ HellHogr

Hedgehog

mohol by som, urcite :smiley:

1 odpoveď
15 Mar ▶ Hedgehog

HellHogr Mestari

Jo? Protože od rána tu bleje @rHapo a to solidně, ale místo toho si tu začal otáčet: ale tam někdo něco psal o RBR, tak je anti RBR. Vždyť je to směšný, rHapo tu píše jako by ztratil poslední záblesky normálního chování

2 odpovede
15 Mar ▶ Hedgehog

Matti

Ved cituj, argumentuj, odpovede si nenapisal a pises o tvojich pocitoch.
Bol som aktivny pocas celej zimy a nebol tu ziadny problem, ale ked mas nejake pocity, OK, aj ja ich mam…

1 odpoveď
15 Mar ▶ Matti

HellHogr Mestari

Tady vidíš, že žádná anit-RBR úderka nebyla. To jen chlapci fandící RBR a Maxe prostě nesnesou jakékoliv komentáře vůči jejich oblíbencům (když nejsou pozitivní), a jako přídavek kopou a shazují ostatní, protože proč ne. Holt vesmír a lidská hloupost jsou nekonečné

1 odpoveď
15 Mar ▶ HellHogr

PUFF Püsiliige

Já jsem anti Rbr, anti Piastri a anti Alonso.

2 odpovede
15 Mar ▶ PUFF

HellHogr Mestari

zapomněl jsi přidat i anti Hamilon od 1. 1. 2025

1 odpoveď
15 Mar ▶ HellHogr

Hedgehog

ja vidim dve strany “problemu”, nie len jednu

15 Mar ▶ HellHogr

PUFF Püsiliige

Ty si děláš srandu, ale je to fakt…

15 Mar ▶ PUFF

KimiF1fan

Oba McLareny tiež nedoručili superlap takže teraz čo ? ideme riešiť čo by mohlo byť keby alebo budeme riešiť reálne výsledky ? Lebo nepoznám jediného pilota, ktorému by hypotézy zachránili kariéru v F1, teoreticky Danny Ric bol k tomu blízko ale tiež to nestačilo

15 Mar ▶ HellHogr

Matti

Vies, ja som dokonca ani neriesil RB “uderku”, ci akukolvek stranu a nabehol Hedgehog a pise o jeho pocitoch a ked dam 2 otazky, opakovane neodpoveda.

Vela krat som poukazoval napr. ako sa utocilo aj na Alonsa, Hamiltona (na toho sa asi najviac cez zimu), minulu sezonu som nikdy nehejtoval RB ani Ferrari (sem s citatmi ak ano), ale musel som dokola citat o prasati pokrytcovi Brownovi, sasovi Stellovi, neschopnom babrakovi Landovi a pomalom Oscarovi a teraz mam zas ja pocit, ze aj ked nie je co kritizovat, tak si po double treba nieco najst.

A preco neodpoveda? Lebo musi vediet, ze to tak je. Pisem a uvadzam priklady aj s Mercedesom a on ma zacne obvinivat o Ferrari whataboutizme a pise on o konstrukte, ked preukazatelne nepise pravdu? Ved to je neuveritelne.
Tak radsej pise o jeho pocitoch ako faktoch.

A moj pocit teda je, ze sa ozyva takmer vzdy v prospech stazujucich sa RB, ale ze by takto pisal k nespokojnym fans McLarenu, Mercedesu, AM atd., ktory si tiez citaju mnozstvo kritiky, tak je vacsinou ticho, alebo to aj podporuje.
Cize asi ma patent na rozum a pravdu, ked si mysli, ze takto sa sprava “majitel rovnovahy”, lebo neargumentuje rovnako v tych istych situaciach a obhaji si to pocitom…

Tak ja vravim v poriadku. Piste a kritizujte si co chcete, aj bezne veci (nechapem tu potrebu, ale OK), ale potom nepiste o jednych tak a druhych tak a neplacte, ked sa vam do buducna dostane rovnaka medicina.

15 Mar ▶ PUFF

Situs

Kvůli nám se Alonsovi vyhýbáš :slightly_smiling_face: :+1:

1 odpoveď
15 Mar ▶ Situs

HellHogr Mestari

Kam zmizel @Daaviid23 ? Ten měl vždy potřebu psát o anti RBR uderce, ale potom co tu předvádí někteří “fans” RBR, tak je nějak ticho

1 odpoveď
15 Mar ▶ HellHogr

Daaviid23 Inžinier

Medituju abych zvládl nastupující McLarení super dominanci :stuck_out_tongue:

2 odpovede
15 Mar ▶ Daaviid23

Situs

Ano, trochu to rozdýchejte, ten nářek je od úderky hodně patrný :stuck_out_tongue_closed_eyes:

15 Mar ▶ Daaviid23

PUFF Püsiliige

Musíš nasednout na vlnu hypu a nechat se nést.
Tohle bude tsunami, takže je zbytečné se bránit. Stejně tě to semele.

Lando :trophy: McLaren :trophy:

2 odpovede
15 Mar ▶ PUFF

Situs

Schází ti tam Piastri :trophy: :grinning:

1 odpoveď
15 Mar ▶ Situs

PUFF Püsiliige

Nemůžou být 2 šampióni :stuck_out_tongue: takže Piastri :potato:

2 odpovede
15 Mar

Situs

Hodně sportovní :face_with_hand_over_mouth:

15 Mar ▶ PUFF

HellHogr Mestari

P9kud někdo z McL da letos titul, tak Piastri

2 odpovede
15 Mar ▶ HellHogr

Situs

Zítra po závodě u McLarenu

1 odpoveď
15 Mar ▶ PUFF

Daaviid23 Inžinier

Mě vlastně McLaren zase tak nevadí, mě se re ta nuda a předvídatelnost.

Ale Lando je sympaťák, takže Lando :trophy:

1 odpoveď
15 Mar ▶ HellHogr

Daaviid23 Inžinier

Píšu si :notebook_with_decorative_cover:

15155115515616232498132165415+61065485

15 Mar ▶ Situs

HellHogr Mestari

AM po prvním závodě 2026😀

15 Mar ▶ Daaviid23

HellHogr Mestari

Jak Lando? Si myslel Oscara

15 Mar

Ronie

Tak túto vetu Stella počas sezóny ešte povie veľakrát. Je to sranda, ako z nej ide niekoho rozdrapiť. Zajtra po daždivých pretekoch, keď Mclaren všetkých napráska aspoň o 30 sekúnd očakávam vyjadrenie Stellu, že nečakali, že na tomto okruhu a v daždi budú takí silní…

22h

helmutko רגילים

Ja som rad za McLaren. Ukazuju, ze sa to da aj bez tovarenskej podpory aj bez Neweyho. Myslim, ze to je inspiracia pre vsetky nezavisle stajne.