Nečakali sme, že na tomto okruhu budeme takí silní, hovorí Stella | Magazín F1 - F1online.sk

este, ze je na gride to Ferrari, co :grin:

Nechapem. Co tym chces povedat?

Zhadzujú to len fanúšikovia Maxa, ktorí keď vyhrával Max o pol sekundy, tak to bol jeho nadpozemský výkon. Teraz je to trochu kŕč, tak si to tak neber osobne a užívaj sezónu. :slight_smile:

4 Likes

Ze si zbytocne kazis vikend poukazovanim na to, ze mclaren tu podla teba ludia bezdovodne hejtuju a netesia sa namiesto toho z jeho progressu

Co s tym ma Ferrari?

Mas pravdu, ale je to trapne.
Za 1, Stellove slova potvdzuju aj ini, ale to sa odignoruje, aby sa “kopkalo” do Stellu
Za 2, robia to ti, co za podobne na ich favorita za take plackali a to niekedy aj v pripadoch, kde kritika bola vecna

2 Likes

Ferrari je silnejsi, bylo videt ze piloti maji navic, zrejme nastaveni na zavod, podle me by se meli posunout do top5.

Taky se přidám do diskuse. V testech v Bahrajnu se rýsoval obrázek, že McLaren je silný především s větším množstvím paliva a slabší na jedno kolo s malým množstvím paliva. Rozdíl 0,38 na kolo v Q bych označil za “přesvědčivý”, ale nikoli “drtivý”. Nicméně pokud je výše naznačený obrázek pravdivý, potom v závodě bude mít, resp. může mít McLaren drtivou převahu.

No ja nvm ty ho davas nonstop do porovnania s mclarenom podla spravneho whataboutism pravidla :smile:

2 Likes

Veď sa tu každý rovnako chová ku každému. A to aj z vlastných radov tu kopeme do Marka, Hornera, Wolffa. Len zase je problém, že aj McLaren.

Chránená dielna F1online, bože chráň povedať niečo negatívne na túto stajnu :slight_smile:

6 Likes

Tolko dojmy vs. realita.

1 Like

Nema cenu asi pisat nic, asi budem davat len oranzove srdiecka, snad to nezoberie nikto prilis ofenzivne, lebo sa hned vytiahne Ferrari

3 Likes

Ved si to bol ty a spol. co ste na mna minulu sezonu naleteli jak nepricetni, pritom som nic take nenapisal a ja som nikdy na RB a Maxa neutocil a sam si to priznal, ty chranena dielna.

Este si mi vysvetloval, preco ti to vadi, ale ked to robis ty a ini uz je to OK, ze?

Ja sa nestažujem pod článkami o RB, že sa kope do Marka a Hornera keď kecajú kkciny.

90% ich výrokov sú politické žvásty.

3 Likes

No nema cenu lebo si neuznas, ze som pisal aj o Mercedese, als ty si zadelil o whataboutizme s Ferrari.
Namiesto toho, aby si vyvratil tie tvrdenia, si len napisal odveci ze este ze je Ferrari, to je ako v poriadku a ja som mimo? :smiley:

1 Like

Ano ano. Tvoje staznostti su opravnene, druhych uz nie.
A @Hedgehog tu moze trepat ze pisem len o Ferrari, co tam potom ze to nie je oravda, hlavne ze sa to hodi do kramu.

1 Like

To som nikde nenapísal ale keď myslíš ok :smiley:

2 Likes

ja nepisem len o tomto jednom prispevku… ty si tu robis nejake konstrukty a potom osocujes ostatnych, kvoli tomu, ze maju iny pohlad na vec :smiley:

you do you, me do me

ale zacinat tu diskusie sposobom, ze (parafrazovanie) Co je toto za prispevky na Mclaren ked vyhrali totalne dominantne kvalifikaciu, to sa akoze nemozete tesit? … napisem, ze sa tesim a ty na to, ze Co Ferrari :smiley:

nejak sa nam to zamotava to ukazovanie prstom, nemyslis?

4 Likes

Kto napisal komu ze pise len o Ferrari?
Ty si vytvoril konsteukt, nie ja.

Reagoval si uplne odveci kde pisem aj o Mercedese a este mne pises o konstrukte?

Nekomunikuj so mnou teda, nemam s tym problem, ked takto osocujes.

Toto iste ste predviedli v Brazilii, kde ste zacali na mna utocit, chore…

1 Like

rovnaky pattern ked to stracas :smiley:

tak jo, uzivaj sezonu