Nečakali sme, že na tomto okruhu budeme takí silní, hovorí Stella | Magazín F1 - F1online.sk

Ved si to bol ty a spol. co ste na mna minulu sezonu naleteli jak nepricetni, pritom som nic take nenapisal a ja som nikdy na RB a Maxa neutocil a sam si to priznal, ty chranena dielna.

Este si mi vysvetloval, preco ti to vadi, ale ked to robis ty a ini uz je to OK, ze?

Ja sa nestažujem pod článkami o RB, že sa kope do Marka a Hornera keď kecajú kkciny.

90% ich výrokov sú politické žvásty.

3 Likes

No nema cenu lebo si neuznas, ze som pisal aj o Mercedese, als ty si zadelil o whataboutizme s Ferrari.
Namiesto toho, aby si vyvratil tie tvrdenia, si len napisal odveci ze este ze je Ferrari, to je ako v poriadku a ja som mimo? :smiley:

1 Like

Ano ano. Tvoje staznostti su opravnene, druhych uz nie.
A @Hedgehog tu moze trepat ze pisem len o Ferrari, co tam potom ze to nie je oravda, hlavne ze sa to hodi do kramu.

1 Like

To som nikde nenapísal ale keď myslíš ok :smiley:

2 Likes

ja nepisem len o tomto jednom prispevku… ty si tu robis nejake konstrukty a potom osocujes ostatnych, kvoli tomu, ze maju iny pohlad na vec :smiley:

you do you, me do me

ale zacinat tu diskusie sposobom, ze (parafrazovanie) Co je toto za prispevky na Mclaren ked vyhrali totalne dominantne kvalifikaciu, to sa akoze nemozete tesit? … napisem, ze sa tesim a ty na to, ze Co Ferrari :smiley:

nejak sa nam to zamotava to ukazovanie prstom, nemyslis?

4 Likes

Kto napisal komu ze pise len o Ferrari?
Ty si vytvoril konsteukt, nie ja.

Reagoval si uplne odveci kde pisem aj o Mercedese a este mne pises o konstrukte?

Nekomunikuj so mnou teda, nemam s tym problem, ked takto osocujes.

Toto iste ste predviedli v Brazilii, kde ste zacali na mna utocit, chore…

1 Like

rovnaky pattern ked to stracas :smiley:

tak jo, uzivaj sezonu

Aj ty s klamstvami.

Edit:
Co nepravdive alebo nevhodne som napisal?

Lebo ja viem v com si nepravdivo a nevhodne reagoval na mna.
Navyse neviem v com tvoja reakcia na mna mala prispiet, ak nie k provokacii a konfliktu.
Pozri si na co a ako si na mna reagoval a potom pis o whataboutizme…

No nvm podla mna ma mclaren potencial vyhrat oba tituly, pokial bude naozaj najlepsi tak ho budu logicky fanusici ostatnych teamov “mat v zuboch”.

To takto budes prezivat uspech obllubeneho teamu celu sezonu? :smile:

1 Like

Ty pises uplne o niecom inom.
Ja som napisal, ze to, co tvrdi Stella podporuju aj slova konkurencie. Spomenul som Mercedes a Ferrari. Ale aj tak je zly Stella, teraz ja atd.

Tak sa pytam, 2 zasadne a jednoduche otazky:
1, co nepravdive som tam napisal?
2, preco, ked som tam pisal aj o Mercedese, mi pises o Ferrari whataboutizme namiesto vecnych protiargumentov ak nesuhlasis?

1 Like

vnimam tak nejak tvoje vsetky prispevky v nejakom podrazdenom duchu asi cca od konca minulej sezony, nechapem to, ale vlastne ani nemusim … len sa pytam, ci takto “zapalene” planujes fandit celu sezonu, a ci to nahodou neni skor neprospesne nez prospesne :smiley:
len mi pride, ze sa tak nejak nechces pozriet svojou oblubenou “objektivitou” na svoje prispevky za poslednu dobu …

skoda, ze si tu nebol aktivny tak od roku 2021 cca, to by si nerobil nic ine, len anti-rb fans ukaznoval, podla tejto logiky, co pouzivas na Mclaren v peaku a boj za jeho obranu a adoraciu vsetkymi :smiley:

4 Likes

@Daaviid23 to je ta toxicita od RBR radoby fans

2 Likes

A jsou ti anti RBR fans tady s námi? a mohl bys na ně ukázat (ale opravdu to anti, ne že někdo vloží příspěvěek o RBR, který může být negativní)

2 Likes

mohol by som, urcite :smiley:

Jo? Protože od rána tu bleje @rHapo a to solidně, ale místo toho si tu začal otáčet: ale tam někdo něco psal o RBR, tak je anti RBR. Vždyť je to směšný, rHapo tu píše jako by ztratil poslední záblesky normálního chování

2 Likes

Ved cituj, argumentuj, odpovede si nenapisal a pises o tvojich pocitoch.
Bol som aktivny pocas celej zimy a nebol tu ziadny problem, ale ked mas nejake pocity, OK, aj ja ich mam…

3 Likes

Tady vidíš, že žádná anit-RBR úderka nebyla. To jen chlapci fandící RBR a Maxe prostě nesnesou jakékoliv komentáře vůči jejich oblíbencům (když nejsou pozitivní), a jako přídavek kopou a shazují ostatní, protože proč ne. Holt vesmír a lidská hloupost jsou nekonečné

2 Likes

Já jsem anti Rbr, anti Piastri a anti Alonso.

1 Like

zapomněl jsi přidat i anti Hamilon od 1. 1. 2025