Tolko dojmy vs. realita.
Nema cenu asi pisat nic, asi budem davat len oranzove srdiecka, snad to nezoberie nikto prilis ofenzivne, lebo sa hned vytiahne Ferrari
Ved si to bol ty a spol. co ste na mna minulu sezonu naleteli jak nepricetni, pritom som nic take nenapisal a ja som nikdy na RB a Maxa neutocil a sam si to priznal, ty chranena dielna.
Este si mi vysvetloval, preco ti to vadi, ale ked to robis ty a ini uz je to OK, ze?
Ja sa nestažujem pod článkami o RB, že sa kope do Marka a Hornera keď kecajú kkciny.
90% ich výrokov sú politické žvásty.
No nema cenu lebo si neuznas, ze som pisal aj o Mercedese, als ty si zadelil o whataboutizme s Ferrari.
Namiesto toho, aby si vyvratil tie tvrdenia, si len napisal odveci ze este ze je Ferrari, to je ako v poriadku a ja som mimo?
Ano ano. Tvoje staznostti su opravnene, druhych uz nie.
A @Hedgehog tu moze trepat ze pisem len o Ferrari, co tam potom ze to nie je oravda, hlavne ze sa to hodi do kramu.
To som nikde nenapísal ale keď myslíš ok
ja nepisem len o tomto jednom prispevku… ty si tu robis nejake konstrukty a potom osocujes ostatnych, kvoli tomu, ze maju iny pohlad na vec
you do you, me do me
ale zacinat tu diskusie sposobom, ze (parafrazovanie) Co je toto za prispevky na Mclaren ked vyhrali totalne dominantne kvalifikaciu, to sa akoze nemozete tesit? … napisem, ze sa tesim a ty na to, ze Co Ferrari
nejak sa nam to zamotava to ukazovanie prstom, nemyslis?
Kto napisal komu ze pise len o Ferrari?
Ty si vytvoril konsteukt, nie ja.
Reagoval si uplne odveci kde pisem aj o Mercedese a este mne pises o konstrukte?
Nekomunikuj so mnou teda, nemam s tym problem, ked takto osocujes.
Toto iste ste predviedli v Brazilii, kde ste zacali na mna utocit, chore…
rovnaky pattern ked to stracas
tak jo, uzivaj sezonu
Aj ty s klamstvami.
Edit:
Co nepravdive alebo nevhodne som napisal?
Lebo ja viem v com si nepravdivo a nevhodne reagoval na mna.
Navyse neviem v com tvoja reakcia na mna mala prispiet, ak nie k provokacii a konfliktu.
Pozri si na co a ako si na mna reagoval a potom pis o whataboutizme…
No nvm podla mna ma mclaren potencial vyhrat oba tituly, pokial bude naozaj najlepsi tak ho budu logicky fanusici ostatnych teamov “mat v zuboch”.
To takto budes prezivat uspech obllubeneho teamu celu sezonu?
Ty pises uplne o niecom inom.
Ja som napisal, ze to, co tvrdi Stella podporuju aj slova konkurencie. Spomenul som Mercedes a Ferrari. Ale aj tak je zly Stella, teraz ja atd.
Tak sa pytam, 2 zasadne a jednoduche otazky:
1, co nepravdive som tam napisal?
2, preco, ked som tam pisal aj o Mercedese, mi pises o Ferrari whataboutizme namiesto vecnych protiargumentov ak nesuhlasis?
vnimam tak nejak tvoje vsetky prispevky v nejakom podrazdenom duchu asi cca od konca minulej sezony, nechapem to, ale vlastne ani nemusim … len sa pytam, ci takto “zapalene” planujes fandit celu sezonu, a ci to nahodou neni skor neprospesne nez prospesne
len mi pride, ze sa tak nejak nechces pozriet svojou oblubenou “objektivitou” na svoje prispevky za poslednu dobu …
skoda, ze si tu nebol aktivny tak od roku 2021 cca, to by si nerobil nic ine, len anti-rb fans ukaznoval, podla tejto logiky, co pouzivas na Mclaren v peaku a boj za jeho obranu a adoraciu vsetkymi
A jsou ti anti RBR fans tady s námi? a mohl bys na ně ukázat (ale opravdu to anti, ne že někdo vloží příspěvěek o RBR, který může být negativní)
mohol by som, urcite
Jo? Protože od rána tu bleje @rHapo a to solidně, ale místo toho si tu začal otáčet: ale tam někdo něco psal o RBR, tak je anti RBR. Vždyť je to směšný, rHapo tu píše jako by ztratil poslední záblesky normálního chování
Ved cituj, argumentuj, odpovede si nenapisal a pises o tvojich pocitoch.
Bol som aktivny pocas celej zimy a nebol tu ziadny problem, ale ked mas nejake pocity, OK, aj ja ich mam…
Tady vidíš, že žádná anit-RBR úderka nebyla. To jen chlapci fandící RBR a Maxe prostě nesnesou jakékoliv komentáře vůči jejich oblíbencům (když nejsou pozitivní), a jako přídavek kopou a shazují ostatní, protože proč ne. Holt vesmír a lidská hloupost jsou nekonečné