Vies, ja som dokonca ani neriesil RB “uderku”, ci akukolvek stranu a nabehol Hedgehog a pise o jeho pocitoch a ked dam 2 otazky, opakovane neodpoveda.
Vela krat som poukazoval napr. ako sa utocilo aj na Alonsa, Hamiltona (na toho sa asi najviac cez zimu), minulu sezonu som nikdy nehejtoval RB ani Ferrari (sem s citatmi ak ano), ale musel som dokola citat o prasati pokrytcovi Brownovi, sasovi Stellovi, neschopnom babrakovi Landovi a pomalom Oscarovi a teraz mam zas ja pocit, ze aj ked nie je co kritizovat, tak si po double treba nieco najst.
A preco neodpoveda? Lebo musi vediet, ze to tak je. Pisem a uvadzam priklady aj s Mercedesom a on ma zacne obvinivat o Ferrari whataboutizme a pise on o konstrukte, ked preukazatelne nepise pravdu? Ved to je neuveritelne.
Tak radsej pise o jeho pocitoch ako faktoch.
A moj pocit teda je, ze sa ozyva takmer vzdy v prospech stazujucich sa RB, ale ze by takto pisal k nespokojnym fans McLarenu, Mercedesu, AM atd., ktory si tiez citaju mnozstvo kritiky, tak je vacsinou ticho, alebo to aj podporuje.
Cize asi ma patent na rozum a pravdu, ked si mysli, ze takto sa sprava “majitel rovnovahy”, lebo neargumentuje rovnako v tych istych situaciach a obhaji si to pocitom…
Tak ja vravim v poriadku. Piste a kritizujte si co chcete, aj bezne veci (nechapem tu potrebu, ale OK), ale potom nepiste o jednych tak a druhych tak a neplacte, ked sa vam do buducna dostane rovnaka medicina.