Pridať komentár 91 odpovedí
Jan '24

TommyPLR

O zruseni mozeme len snivat, kazdopadne urcite jeden z najhorsich okruhov za mna

1 odpoveď
Jan '24 ▶ TommyPLR

Federer

Nasa vlada by im to rychlo vysvetlila ze je všetko v poriadku

Jan '24

Ferda

V beduínsku že je korupce neznámým pojmem? :rofl:
Tak to mě poseř. Větší lež jsem v životě neslyšel.
Kdyby na to byl alespoň zlomek pravdy, tak tam Alonso s Piquetem a Flaviem dodnes kopou studny v poušti.

2 odpovede
Jan '24 ▶ Ferda

HellHogr Mestari

Singapur, který leží v Malajsii je arabský? S takovou logikou jsou i Indové nebo Číňani arabove …

1 odpoveď
Jan '24 ▶ HellHogr

Ferda

Náboženství buddhismus, ateismus, křesťanství, islám, taoismus, hinduismus

1 odpoveď
Jan '24 ▶ Ferda

HellHogr Mestari

Kde máš judaismus? Nebo džinismus? Nic moc Ferdinande

1 odpoveď
Jan '24 ▶ HellHogr

Ferda

Řeknu Ti to ještě jinak.
Když u nás někoho pojmenuješ pravým jménem, nebo že je nepřízpusobilý, tak jsi rasista. Ale když řekneš, že se jedná o beduíny, tak si toho nikdo nevšimne.
Mimochodem, třeba v Egyptě nemá beduín ani občanku a tamní obyvatelstvo se na ně dívá ještě hůře, než mnozí na naše beduíny a když po nich někdo háže dlažební kostkou, tak je to normální.

Když zapřemýšlíš, tak se se třeba dovtípíš.

1 odpoveď
Jan '24 ▶ Ferda

HellHogr Mestari

Já psal ale o tom, kde se Singapůr nachází, to, že si hledáš cestu k rasistickym kecům mne nezajímá :grinning: beduín (beduínský kmeny) jsou v Africe a Arabskem poloostrově, proto jsem se tě ptal, proč o tom píšeš v kontextu Singapuru. Btw kolik pouští je právě v Singapuru nebo Malajsii? Plus proč si do toho motal náboženství? To mám brát tak, že kdo není křesťan, je špatný člověk? :grinning:

1 odpoveď
Jan '24 ▶ HellHogr

Ferda

Stále dokazuješ, že neumíš, nebo nemíníš číst. A samozřejmě se nemíníš vzdát hlavně překrucování.
Přesně to bude důvod, že jsi záměrně přeskočil islám.

1 odpoveď
Jan '24

tiMur

Hmm co se clovek tady nedozvi. Byvale mandatni uzemi Britanie, na hlavu druhe nejvetsi HDP na hlavu, multikulturni stat, vetsinove obyvatelstvo Cinane, 4 uredni jazyky.

Jeden by rekl ze je to skoro vzorovy stat. Ale tady pro pro cechacka jsou to zkorumpovani beduini.

Jojo proto je Singapur tak ekonomicky uspesnej, protoze je prolezlej korupci. Kam ty lidi na ty rozumy chodej.

1 odpoveď
Jan '24 ▶ tiMur

Ferda

Přesně. Stát ve kterém jsou i v soudnictví běžné fyzické tresty je skutečně vrchol demokracie.

https://www.youtube.com/embed/q-eQm16LtzQ

1 odpoveď
Jan '24

tiMur

Ty jsi psal neco o demokracii, nebo o fyzickych trestech?

Nejak to tam nemuzu najit. A jeste mi prozrad co maji fyzicke tresty spolecne s demokracii? Moc me to zajima. Hlavne jako prislusnika tehoz naroda, ktery tresta opakovane znasilneni nezletile sverene osoby, podminecnym trestem.

Jeste jsi zapomel napsat ze tam obcas prsi.

2 odpovede
Jan '24 ▶ Ferda

HellHogr Mestari

A každý, kdo vyznává islám je arab? Bože, tohle jsou opravdu moudra, jakože vrtulove letadlo nemá motory

Jan '24 ▶ tiMur

HellHogr Mestari

Tady to nemá smysl, 3 dny zpátky se tu Ferda hadal o základních dělení fyziky, předtím, že F1 měnila pravidla na míru Haasu, samozřejmě u obou obvnili prostistrany, že tomu nerozumí a on má vždycky pravdu

Jan '24 ▶ tiMur

Ferda

Máš poněkud pokroucené představy o demokracii.
Obzvláště když ta singapurská se více podobá teroru.
Jen klidně pokračuj a rovnou můžeš opěvovat i Džingischána.

2 odpovede
Jan '24 ▶ Ferda

HellHogr Mestari

Kroucení pokračuje? Tobě fakt nestačilo, jak ti tu čtvrt fora vysvetlovalo, že nemáš pravdu dva dny zpátky? :sleeping:

1 odpoveď
Jan '24 ▶ HellHogr

Ferda

A co nám takhle odborně popsat jak funguje dieselový motor ve voze Formule 1.

2 odpovede
Jan '24 ▶ Ferda

HellHogr Mestari

Jsi v koncích? To dneska brzo :slightly_smiling_face:

1 odpoveď
Jan '24 ▶ HellHogr

Ferda

V koncích jsi sám, když nedokážeš vysvětlit své tvrzení.

Jan '24 ▶ Ferda

Ambassador_Kosh

Kdeze, on len nevidi rozdiel medzi vznetovy a zazehovy.:slightly_smiling_face:

1 odpoveď
Jan '24 ▶ Ambassador_Kosh

Ferda

To už jsi na @HellHogr zabředl moc hluboko do technických detailů. Dyť on nejspíše ani nerozezný naftu od benzínu. :wink:

1 odpoveď
Jan '24 ▶ Ferda

Ambassador_Kosh

Pre niekoho je to palivo ako palivo, rozdiely nie su podstatne.:slightly_smiling_face:

2 odpovede

HellHogr Mestari

@Ferda proč tu lžete? Já jsem psal, že jsem si tu otázku nečetl celou, ano moje chyba a uznávám ji. Ale nehadal jsem se o tom do krve. To Ferda tu nemá pravdu v x případech a hádá se o tom a ještě k tomu kope, jak malé dítě

2 odpovede
Jan '24 ▶ Ferda

tiMur

Ne nemam to pokroucene. To spis t nevis co demokracie znamena.

Demokracie je od slov demo - lid a cratos - vlada. Neboli vlada lidu. Prvni demokracie byly otrokarske a socialne nespravedlive.

Sparta - volili jen cistokrevni Spartane

Theby, Atheny - volili jen moviti.

Jedna z prvnich demokracii v Evrope - Anglie - zpocatku volili jen slechtici. Pozdeji volili sice vsichni Anglicane, ale stale to byla kolonialni velmoc jez bezne uplatnovala fyzicke tresty. A to nejen na mandatnich uzemich.

Irsko ( ne severni) jeste na sklonku 20teho stoleti bezne uplatnovalo fyzicke tresty pro zeny v Magdaleninych pradelnach.

Nase, zapadni demokracie se s fyzickymi tresty loucili a louci jen velmi nerady. Trest smrti, coz je samozrejme take fyzicky trest, byl jeste na sklonku 20teho stoleti beznou soucasti prava velkeho mnozstvi zapadnich demokracii a v nekterych zustava jeste dnes.

Jeste neco k Singapuru a beduinum?

2 odpovede

Ferda

Nedivím se. Dyť on si nejspíše nikdy nic ani nepřečte, ale mudruje, jako kdyby byl dítě Einsteina.

2 odpovede
Jan '24 ▶ tiMur

HellHogr Mestari

@Ferda tomu stejně nebude rozumět, je to na něj moc složité a uchyluje se k infantilnímu kopání :slightly_smiling_face:

Jan '24 ▶ tiMur

Ferda

Takže podporuješ fyzické tresty. :-1:
To mi stačí.

3 odpovede
Jan '24 ▶ Ferda

HellHogr Mestari

A kde je podporuje? Proč to zase překrucuješ?

Jan '24 ▶ HellHogr

Ferda

Těžko se dohadovat, když ani nevíš, že vzduch je směsice plynu.

1 odpoveď
Jan '24 ▶ Ferda

tiMur

:rofl::rofl::rofl::rofl:. Tak ted jsi pobavil. @HellHogr ma zcela jiste nektere nazory a logicke vyvody prazvlastni a ja s nim pomerne casto nesouhlasim a polemizuju dost tvrde, ale napsat ze toho moc necetl?:rofl::rofl::rofl:

Jako cetl jsem toho ve svem zivote hodne, ale jestli bych obstal proti @HellHogr tak to teda nevim. A pokud bych vyhral tak mozna o prsa korejske zeny.

1 odpoveď
Jan '24 ▶ Ferda

HellHogr Mestari

Gratuluji, dosáhl si nové úrovni blbosti :slightly_smiling_face: ne jen, že nemáš sebereflexi na to, aby si uznal, že si napsal hliupost, ty ještě začneš překrucovat, kdo co psal a kopat u toho. Kdo neumí číst zadání, když Truper psal o vrtulovem letadle a ty si do mě jel, že by nezvletlo, protože nemá motory, nebo potom, že jsou vypnutý, opravdu vyplody hodné génia

Jan '24 ▶ Ferda

tiMur

Ty uz nic necti prosim te. Dyt to neumis. :rofl:

Historicke okenko se nelibilo vid? Nedivim se.

1 odpoveď
Jan '24 ▶ tiMur

Ferda

Měl jsem na mysli, že @HellHogr nečte zdejší příspěvky celé, nebo se ani nepodívá na vložené odkazy, ale stále mele svou aniž by přesně věděl o čem je řeč.
Prostě žije ve svém vlastním světě a nic jiného ho nezajímá.

Jan '24 ▶ tiMur

Ferda

Nelíbí se mi násilí, které Ty podporuješ. :-1:

1 odpoveď
Jan '24 ▶ HellHogr

Ambassador_Kosh

A kto ma pravdu,ty? Skoda,ze na tomto fore sa ludia hadaju vacsinou o svoju pravdu,pricom ani jedna nema absolutnu hodnotu.
Napr. ten vzduch defacto nemoze byt kvapalina ani tekutina,lebo by sa ludia udusili. Nikdy som nevidel a nepocul o tom,ze by sme vedeli dychat kvapalinu,ci tekutinu,teda vieme dychat plyny. To,ze spravanie vzduchu ma aj vlastnosti tekutiny (kvapaliny) je tiez pravda, ale nemozes napisat,ze Ferdo nema pravdu. Nikto vsak nema absolutnu pravdu, ale tu sa kazdy hada do krvi len za svoju pravdu. Ty casto najviac.

1 odpoveď
Jan '24 ▶ Ferda

tiMur

Zajimavy. Vycitas @HellHogr neco co sam delas. Nectes poradne.

Nasili neobhajuji, jen se zdraham soudit, protoze to neni jednoduche. Budu obecne proti nasili a proti valce, ale nehodlam akceptovat ze se napriklad Ukraina nema branit. Nebo ze clovek nema pravo na obranu.

Ano institulizovane (snad jsem to napsal spravne) nasili neni spravne, ale sem dalek toho odsoudit uspesnou zemi jen proto ze ho ma ve sve legislative, kdyz vim co ma nase zeme ve sve.

Nasili na zenach je tu bagatelizovano, pokud se nekdo ohradi proti korupci je ostrakizovan a to i v nejvyssich patrech politiky. A ja tu budu moralizovat?

Napis petici proti fyzickym trestum v Singapuru a ja ti ji podepisu.

Jenze tohle tvoje psani je jen vykrik. Pochybuji ze tebe zajima stav lidskych prav tech “beduinu”.

1 odpoveď
Jan '24 ▶ Ferda

Ambassador_Kosh

A to je najvacsia chyba dnesnych nast-rocnych. Zial v tomto ani skolstvo nedokaze robit zazraky,ked internet ma vacsiu autoritu a silu ako pedagog v skole.

1 odpoveď
Jan '24 ▶ tiMur

Ferda

Já jsem toho po zemi až tak moc neprocestoval. Města nemám rád, proto dávám prostor moři, kde je klid i od otravných davů.
Přesto jsem pár jiných zemí navštívil, nebo jsem tam třeba doplul.

Takže přiznávám, že nejsem žádný cestovatel, ale vím, jak v některých oblastech demokracie funguje. A nejedná se pouze o trestání zločinců, ale třeba přístup k ženám, které jsou mnohdy brané né jako člověk, ale jako pouhý kus. Singapur nevyjímaje.

Takže sorry, ale tyhle světy vážně nemusím.

Určitě by mohlo být zajímavé si na tohle téma přečíst nějaké osobní zkušenosti od @Triper , který už procestoval hezký kus světa.

2 odpovede

Ferda

Zrovna včera jsem se bavil s učitelkou páté třídy. Tam děti na otázku jaké znají oceány i s mapou v ruce odpovídaly, že Lipno, Orlík a Vranovská přehrada.
Možná, že to byly děti od @HellHogr . Ten jim dává stejný příklad. Hlavně něco plácnout a zbytek se už nějak obkecá.

1 odpoveď
Jan '24 ▶ Ferda

HellHogr Mestari

Nevím, kdo psal o poušti, kde měl kopat Alo-Piq-Bri za události v Singapuru. Zanlosti nulové, hlavně, že budeš kopat

HellHogr Mestari

Jak kdo má pravdu? o čem se tu chceš bavit? že základní rozdělení fyziky je, jen tak a je to vlastěn fyzlozifická otázka, kdo co jak vnímá? btw, do té diskuze jsem se já aktivně nepouštěl, když už 5 lidí to Ferdovi vysvětlovalo, marně, a ty teď přidje šs tímhle :smiley: příkladem vlastní pravdy je Ferda viz Triperova otázka s vrtulovým letadlem a pásem, který se pohybuje proti startovací pozici letadla. Napsal jsem odpověď, že vzlétne a Ferda do mě asi 2h jel, jak nic nechápu, jak jen kopíruju od AI, jak letadlo nevzlétne, protože nemá motory a pak se hádal s Helmutkem, že může mít motory, ale vypnuté. Tak o čem tohle svědčí? ty tekutiny, to si každý taky doheldá s kým vším se hádal. No a pak se tu hádal pár dní zpátky o tom, jak F1 měnila pravidla pro Haas, aby vstoupil do F1, říkal jsem, že to není pravda a F1 neměnila pravidla pro Haas, aby vstoupil do F1, na to Ferda spustil, jak zas nic nevím, jak jsem nevzdělaný vůl, tak jsem ho požádal, aby mi poslal odkaz, kde je tohle potvrzené, nebo jako informace, a reakce? sám si to dohledej.
Víš ono by bylo fajn nejdříve si zjistit kontexty o co se jedná, než když vidíš, že se tu někdo “hádá” a řekneš: a tuhle stranu nemám rád, tak si do ní kopnu. Protože pak opravdu vypadáš, jako Ferda, co se hádá do krve za vlastní pravdu

2 odpovede
Jan '24 ▶ Ferda

Hedgehog

Ferdo ja mam pocit, ze si si poplietol krajiny, myslel si nejaku arabsku, tak to chces zahrat do outu :grin: nic osobne samozrejme

1 odpoveď
Jan '24 ▶ HellHogr

Ferda

Zase lžeš a překrucuješ.

Psal jsem, že vzduch je plyn, který má podobné aerodynamické vlastnosti jako kapalina.
Podle Tebe a dalších pěti je to samozřejmě špatně.

U vzletu letadla jsem dal příklady, kdy by letadlo vzlétnout mohlo i kdy by to možné nebylo.
Ty jsi samozřejmě vyňal pouze část toho co jsem napsal a doteď překrucuješ.

Pravidla se kvůli Haasu opravdu upravovala. To že si to sám nepamatuješ, neznamená že nemám pravdu, ale že se zase montuješ do něčeho o čem nemáš ani páru.

Jan '24 ▶ Hedgehog

Ferda

V Bahrajnu má Islám silné slovo. Nemůžu za to, že tuhle skutečnost @HellHogr ignoruje.

3 odpovede
Jan '24 ▶ Ferda

tiMur

Tvuj nahled na zenska prava te samozrejme slechti, pokud je skutecny a neni to jen vykrik a heslo ktere pouzivaji nekteri slusnocesi, s tim ze poukazuji na zenska prava, ale kdyz se resi znasilneni, nebo sexualni obtezovani u mas, tak zastavaji nazor, ze si za to zena muze sama a pak nafackuji sve manzelce.

Ale z toho te nechci podezirat a tleskam ( bez ironie) tomuto postoji.

Nicmene bavili jsme se o korupci a “beduinech”. A tam jsi zkratka mimo. To se nezlob.

1 odpoveď
Jan '24 ▶ Ferda

tiMur

Jakej Bahrajn? My se bavime o Singapuru ne? Co ma spolecneho Bahrajn se Singapurem? Teda krome toho ze se tam jede F1, ale v tom pripade je Zandvoort taky arabskej.

Ja se nejak ztracim.

1 odpoveď
Jan '24 ▶ tiMur

Ferda

Když jsme v Tunisku navštívili lidovou restauraci, tak byl problém, protože jsme měli v posádce dvě ženy a babská restaurace byla vedle. Odešli jsme

Nebo jsem viděl na pláži dědu s dvěma dětmi. Holčička a kluk. V téhle rodinné trojce tam byla holčička úplně sama. Nikdo si ji nevšímal.

Samozřejmě jsem myslel Singáč. Jinak bych Flavia s Piquetem a Alonsem ani nevzpomínal.

1 odpoveď
Jan '24 ▶ Ferda

tiMur

Singapur neni Tunis a s araby toho moc spolecneho nema. Zajimalo by me, jestli tam vubec nejaci ziji.

U nas na severu je bezne, ze se v restauracich davaji vsude rezervacky, aby si tam nesedli lide kteri nemaji spravnou barvu kuze, nebo narodnost.

1 odpoveď
Jan '24 ▶ tiMur

Ferda

Tam je to ještě horší. Holky jsou nežádoucí a nezřídka je rodiče prodávají jen aby se jich zbavili.

Rezervačky nedávají kvůli barvě hostů, ale kvůli jejích chování a to je rozdíl.

1 odpoveď
Jan '24 ▶ Ferda

tiMur

Aha tak to jo. To je pak neco jineho. Voni jsou ty restaurateri vlastne vedmy. On hned pozna jak se kdo bude chovat.

Ja si pamatuju cedule v Nemecku “cesi nekradte”.

1 odpoveď
Jan '24 ▶ tiMur

Ferda

Cedulky tam určitě nebyly náhodou. Prostě je to nelichotivá vizitka hostů.

1 odpoveď
Jan '24

HellHogr Mestari

@Hedgehog díky, že si se mě zastal vůči Ferdovi propagadně překrcuování :slight_smile:

1 odpoveď
Jan '24 ▶ Ferda

HellHogr Mestari

Článek je o Singapuru, co sem pleteš Bahrajn a Tunis? kdo tu pak co překrucuje? neskutečný

1 odpoveď
Jan '24 ▶ Ferda

tiMur

Ja ti nevim. Ja tam nikdy nekradl a ani z mych pribuzmych a lidi co tam s nami byli tam nikdo nekradl.

Ja bych spis rekl, ze to byla spis nelichotiva vizitka nemeckych obchodniku.

2 odpovede
Jan '24 ▶ tiMur

HellHogr Mestari

já myslím, že je to nelichotivá vizitka @Ferda který prostě neumí přiznat, že se sekl, nebo napsal blbost, tak se točí všude okolo, za chvíli se dozvíš, jak v antickém Římě si obchodníci mohli kontrolovat kupující, ale v dnešní době to zrušili arabové

Jan '24 ▶ HellHogr

Ferda

Zase jsi zcela mimo. Opětovně jsi debatu nepochopil. Kdyby ano, tak by ses otřel i do tiMura, který tady vložil příklad z Německa.

2 odpovede
Jan '24

HellHogr Mestari

aha

tak jak vidím, ty jsi ten co zatáhl Bahrajn do toho, tiMur jen reagoval na tvoje kroucení.

Ten kdo nechápe jsi očividně ty

Jan '24 ▶ Ferda

HellHogr Mestari

nechceš si jít povídat s holubama? ty se s tebou hádat nebudou a nebudeš se must kroutit při “diskuzi” s nima :slight_smile:

Jan '24 ▶ Ferda

tiMur

No on se @HellHogr o me otira dost casto, ale mozna ze tady v tom pripade vidi ze to tak nejak vyplyva z diskuze. Ovsem motat araby, Bahrajn, Tunis a ja nevim co jeste se Singapurem a korupci. Treba mu to uplne nestymuje. Ale on si to vysvetli sam.

A myslet si ze zrovna me by @HellHogr nejak setril? To uz chce hodne velkou predstavivost :rofl:

2 odpovede
Jan '24 ▶ tiMur

Ferda

Nemyslím si, že by obchodníci jednali bezdůvodně.
Naopak bych určitě nejen já mohl dát příklady, ve kterých se v českých hospodách personál nebavil s Čechy, ale kolem Němců poskaovali jako heilóti.

Jan '24 ▶ tiMur

HellHogr Mestari

nešetřím tě v rámci diskuzí, ale rád si s tebou vyměním názory :slight_smile:

1 odpoveď
Jan '24 ▶ HellHogr

tiMur

To ja s tebou taky. :wink:

Jan '24 ▶ tiMur

Ferda

@HellHogr evidentně dává přednost mi. Ani nemusím mávat červeným šátkem. :grin:

Jan '24 ▶ HellHogr

Hedgehog

cislo uctu poslem do spravy

1 odpoveď
Jan '24 ▶ Hedgehog

HellHogr Mestari

ale mám limit na 800k, tak aby si nebyl překvapený

1 odpoveď
Jan '24 ▶ HellHogr

Hedgehog

2 odpovede
Jan '24 ▶ Hedgehog

HellHogr Mestari

takže na volantu místo talčítek budou znaky centů?

Jan '24 ▶ HellHogr

Ambassador_Kosh

Zase sa hadas teraz so mnou za svoju pravdu a pisem prave o tom. Tvoja zavislost na hadkach s ludmi je chorobna. Nic viac nic menej. Aj ludi ako Evap to prestalo bavit. Ked ti tu pise vela ludi, ze si problematicky, tak by si nemal hladat chybu v nich. Nie je to vsak moj problem.

2 odpovede

Situs

No, ty jsi sem přišel s kulometem a útočíš na všechny kteří ti nevoní :man_shrugging: :smile:

2 odpovede

HellHogr Mestari

Já se s tebou hádám? To, že reaguju na tvůj příspěvek je hádání se? Co to je zas za blbost? :grinning: se tu podívej, jak tu hezky Ferda diskutuje s tiMurem, problém je opravdu jinde. A netahej do toho Evap, se kterou si rád vyměním info a nevšiml jsem si, že by Evap to vadilo. Ty jsi prostě přišel kopat, to je celý, nevím, kdopak má chorobu :slightly_smiling_face:

1 odpoveď
Jan '24 ▶ Situs

HellHogr Mestari

Pozor, když nesouhlasíš s útokem na tvojí osobou a popíšeš kontext, tak se hádáš, ale zatahnout do toho další uživatele fóra a lhat o nich, že dělají to nebo to, přitom to není pravda :grimacing:

Jan '24 ▶ Hedgehog

PUFF Püsiliige

Tohle je taky CashApp? :smiley:

3 odpovede
Jan '24 ▶ PUFF

Hedgehog

toto je cash grab :smiley:

1 odpoveď
Jan '24 ▶ PUFF

Situs

To je safety car :stuck_out_tongue_closed_eyes:

Jan '24 ▶ PUFF

HellHogr Mestari

Toto je safety car a trash :slightly_smiling_face:

Jan '24 ▶ Situs

Ambassador_Kosh

Kto su to vsechny? Zase pises bludy.

Jan '24 ▶ HellHogr

Ambassador_Kosh

Ferdo diskutuje s timurem a ty sa s nim hadas. To je ten rozdiel.

1 odpoveď

HellHogr Mestari

Dobrý bludy, že ti za to stojí :grinning:

1 odpoveď
Jan '24 ▶ Hedgehog

PUFF Püsiliige

Začíná Daytona24h. v iRacingu.
Myslím, že by měl jet třeba Vesti nebo Verstappen.
A samozřejmě všichni top e-závodníci.
První velkej závod v 2024.

1 odpoveď
Jan '24

Evap

Slyším svoje jméno, tak se musím ozvat. Tak je v tom Singapuru běžná korupce nebo ne :smile: ?

1 odpoveď
Jan '24 ▶ Evap

HellHogr Mestari

Můj skromný názor je, že korupce je ve všech zemích :slightly_smiling_face:

1 odpoveď
Jan '24 ▶ HellHogr

Evap

To určitě je, otázka je v míře. Proto píšu “běžná”. V tomhle na tom asi Singapur bude spíš líp, aspoň se to o něm píše. Tak uvidíme, jak to bude a jak si s tím poradí. Třeba závody budou, ale korupčníky před nimi veřejně spráskají přímo na dráze - tím bych se pokusila shrnout, co jsem si tady k tomu přečetla :smile: .

Jan '24 ▶ HellHogr

Ambassador_Kosh

A co potom ty? V pisani bludov som oproti tebe slaby zaciatocnik,ze ano. Rad sa necham poucit od Hellhogra-majstra bludov.:grinning:

Jan '24 ▶ PUFF

Hedgehog

co by som ja bez teba robil

1 odpoveď
Jan '24 ▶ Hedgehog

PUFF Püsiliige

Říkal jsi, že do závorky budeš psát jak jsi to myslel.
Zapomněl jsi dodat, že to je ironie. :slight_smile:

1 odpoveď
Jan '24 ▶ PUFF

Hedgehog

ne, tak online zavodenie moc nesledujem, takze diky za to :smiley:

Jan '24 ▶ Ferda

Triper

Hezky jste se rozjeli, kluci :slightly_smiling_face:.

K Singapuru mám dva poznatky.

Opravdu se tam dávají tresty rákoskou místo pokut, nevim jestli je to vždycky, nebo jen nějaká alternativa, ale je to za drobnosti jako třeba vyplivnutí žvýkačky.
Když jsme si šli zaběhat, tak nás upozornili, že i za běhání po chodníku…

Druhá zkušenost je úžasná, cestovali jsme s batohama z Kambodži přes Singapur na Borneo a kamarád s novou přítelkyní vymysleli, že dáme jednu noc v Marina Bay Sands.
Objednal si ten nejlevnější pokoj a napsal jim, že chce požádat přítelkyni na pokoji o ruku, jestli by nemohli dostat nějaký hezký výhled na stranu do zahrad…
Když jsme přijeli dostali za těch asi 11.000,- Kč 200m2 střešní apartmán a slavnostní večeři a poděkování, že to byla pro ně čest, hostit je při takové příležitosti…

1 odpoveď
Jan '24 ▶ Triper

Ferda

Nářez i za běhání po chodníku? Jaké tresty by tam dávali za jízdu po chodníku na elektrokoloběžce se raději ani nechci domýšlet.
Díky za autentický vstup. :+1:

1 odpoveď
Jan '24 ▶ Ferda

HellHogr Mestari

Taky bys potřeboval rákoskou přes prsty

1 odpoveď
Jan '24

Ferda

A proč rovnou né celým Rakouskem?

1 odpoveď
Jan '24 ▶ Ferda

HellHogr Mestari

Autocorrect, upravil jsem to, aby ti to nedělalo, tak zle :slightly_smiling_face: