Singapurom otriasa korupčný škandál. Sú preteky v ohrození? | Magazín F1 - F1online.sk

@Hedgehog díky, že si se mě zastal vůči Ferdovi propagadně překrcuování :slight_smile:

Článek je o Singapuru, co sem pleteš Bahrajn a Tunis? kdo tu pak co překrucuje? neskutečný

1 Like

Ja ti nevim. Ja tam nikdy nekradl a ani z mych pribuzmych a lidi co tam s nami byli tam nikdo nekradl.

Ja bych spis rekl, ze to byla spis nelichotiva vizitka nemeckych obchodniku.

1 Like

já myslím, že je to nelichotivá vizitka @Ferda který prostě neumí přiznat, že se sekl, nebo napsal blbost, tak se točí všude okolo, za chvíli se dozvíš, jak v antickém Římě si obchodníci mohli kontrolovat kupující, ale v dnešní době to zrušili arabové

Zase jsi zcela mimo. Opětovně jsi debatu nepochopil. Kdyby ano, tak by ses otřel i do tiMura, který tady vložil příklad z Německa.

aha

tak jak vidím, ty jsi ten co zatáhl Bahrajn do toho, tiMur jen reagoval na tvoje kroucení.

Ten kdo nechápe jsi očividně ty

2 Likes

nechceš si jít povídat s holubama? ty se s tebou hádat nebudou a nebudeš se must kroutit při “diskuzi” s nima :slight_smile:

2 Likes

No on se @HellHogr o me otira dost casto, ale mozna ze tady v tom pripade vidi ze to tak nejak vyplyva z diskuze. Ovsem motat araby, Bahrajn, Tunis a ja nevim co jeste se Singapurem a korupci. Treba mu to uplne nestymuje. Ale on si to vysvetli sam.

A myslet si ze zrovna me by @HellHogr nejak setril? To uz chce hodne velkou predstavivost :rofl:

Nemyslím si, že by obchodníci jednali bezdůvodně.
Naopak bych určitě nejen já mohl dát příklady, ve kterých se v českých hospodách personál nebavil s Čechy, ale kolem Němců poskaovali jako heilóti.

nešetřím tě v rámci diskuzí, ale rád si s tebou vyměním názory :slight_smile:

To ja s tebou taky. :wink:

1 Like

@HellHogr evidentně dává přednost mi. Ani nemusím mávat červeným šátkem. :grin:

cislo uctu poslem do spravy

ale mám limit na 800k, tak aby si nebyl překvapený

2 Likes

3 Likes

takže na volantu místo talčítek budou znaky centů?

Zase sa hadas teraz so mnou za svoju pravdu a pisem prave o tom. Tvoja zavislost na hadkach s ludmi je chorobna. Nic viac nic menej. Aj ludi ako Evap to prestalo bavit. Ked ti tu pise vela ludi, ze si problematicky, tak by si nemal hladat chybu v nich. Nie je to vsak moj problem.

1 Like

No, ty jsi sem přišel s kulometem a útočíš na všechny kteří ti nevoní :man_shrugging: :smile:

1 Like

Já se s tebou hádám? To, že reaguju na tvůj příspěvek je hádání se? Co to je zas za blbost? :grinning: se tu podívej, jak tu hezky Ferda diskutuje s tiMurem, problém je opravdu jinde. A netahej do toho Evap, se kterou si rád vyměním info a nevšiml jsem si, že by Evap to vadilo. Ty jsi prostě přišel kopat, to je celý, nevím, kdopak má chorobu :slightly_smiling_face:

Pozor, když nesouhlasíš s útokem na tvojí osobou a popíšeš kontext, tak se hádáš, ale zatahnout do toho další uživatele fóra a lhat o nich, že dělají to nebo to, přitom to není pravda :grimacing:

1 Like