Singapurom otriasa korupčný škandál. Sú preteky v ohrození? | Magazín F1 - F1online.sk

Singapur sa dlhodobo pýši tým, že slovo korupcia je v jeho zemepisných šírkach neznámym pojmom. Akékoľvek čo i len malé úplatkárstvo sa preto ihneď teší veľkej pozornosti médií. Najnovšie je však vo východoázijskom štáte na pretrase hotová kauza. Minister dopravy Singapuru a promotér tamojších pretekov Formuly 1 totiž čelia obvineniam z korupcie. Aký bude mať tento škandál vplyv na samotnú veľkú cenu? Sú preteky v Marina Bay v ohrození?

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/140313/singapurom-otriasa-korupcny-skandal-su-preteky-v-ohrozeni

O zruseni mozeme len snivat, kazdopadne urcite jeden z najhorsich okruhov za mna

1 Like

Nasa vlada by im to rychlo vysvetlila ze je všetko v poriadku

V beduínsku že je korupce neznámým pojmem? :rofl:
Tak to mě poseř. Větší lež jsem v životě neslyšel.
Kdyby na to byl alespoň zlomek pravdy, tak tam Alonso s Piquetem a Flaviem dodnes kopou studny v poušti.

1 Like

Singapur, který leží v Malajsii je arabský? S takovou logikou jsou i Indové nebo Číňani arabove …

Náboženství buddhismus, ateismus, křesťanství, islám, taoismus, hinduismus

Kde máš judaismus? Nebo džinismus? Nic moc Ferdinande

Řeknu Ti to ještě jinak.
Když u nás někoho pojmenuješ pravým jménem, nebo že je nepřízpusobilý, tak jsi rasista. Ale když řekneš, že se jedná o beduíny, tak si toho nikdo nevšimne.
Mimochodem, třeba v Egyptě nemá beduín ani občanku a tamní obyvatelstvo se na ně dívá ještě hůře, než mnozí na naše beduíny a když po nich někdo háže dlažební kostkou, tak je to normální.

Když zapřemýšlíš, tak se se třeba dovtípíš.

Já psal ale o tom, kde se Singapůr nachází, to, že si hledáš cestu k rasistickym kecům mne nezajímá :grinning: beduín (beduínský kmeny) jsou v Africe a Arabskem poloostrově, proto jsem se tě ptal, proč o tom píšeš v kontextu Singapuru. Btw kolik pouští je právě v Singapuru nebo Malajsii? Plus proč si do toho motal náboženství? To mám brát tak, že kdo není křesťan, je špatný člověk? :grinning:

1 Like

Stále dokazuješ, že neumíš, nebo nemíníš číst. A samozřejmě se nemíníš vzdát hlavně překrucování.
Přesně to bude důvod, že jsi záměrně přeskočil islám.

Hmm co se clovek tady nedozvi. Byvale mandatni uzemi Britanie, na hlavu druhe nejvetsi HDP na hlavu, multikulturni stat, vetsinove obyvatelstvo Cinane, 4 uredni jazyky.

Jeden by rekl ze je to skoro vzorovy stat. Ale tady pro pro cechacka jsou to zkorumpovani beduini.

Jojo proto je Singapur tak ekonomicky uspesnej, protoze je prolezlej korupci. Kam ty lidi na ty rozumy chodej.

3 Likes

Přesně. Stát ve kterém jsou i v soudnictví běžné fyzické tresty je skutečně vrchol demokracie.

Ty jsi psal neco o demokracii, nebo o fyzickych trestech?

Nejak to tam nemuzu najit. A jeste mi prozrad co maji fyzicke tresty spolecne s demokracii? Moc me to zajima. Hlavne jako prislusnika tehoz naroda, ktery tresta opakovane znasilneni nezletile sverene osoby, podminecnym trestem.

Jeste jsi zapomel napsat ze tam obcas prsi.

3 Likes

A každý, kdo vyznává islám je arab? Bože, tohle jsou opravdu moudra, jakože vrtulove letadlo nemá motory

Tady to nemá smysl, 3 dny zpátky se tu Ferda hadal o základních dělení fyziky, předtím, že F1 měnila pravidla na míru Haasu, samozřejmě u obou obvnili prostistrany, že tomu nerozumí a on má vždycky pravdu

Máš poněkud pokroucené představy o demokracii.
Obzvláště když ta singapurská se více podobá teroru.
Jen klidně pokračuj a rovnou můžeš opěvovat i Džingischána.

Kroucení pokračuje? Tobě fakt nestačilo, jak ti tu čtvrt fora vysvetlovalo, že nemáš pravdu dva dny zpátky? :sleeping:

A co nám takhle odborně popsat jak funguje dieselový motor ve voze Formule 1.

Jsi v koncích? To dneska brzo :slightly_smiling_face:

V koncích jsi sám, když nedokážeš vysvětlit své tvrzení.