Singapurom otriasa korupčný škandál. Sú preteky v ohrození? | Magazín F1 - F1online.sk

Kdeze, on len nevidi rozdiel medzi vznetovy a zazehovy.:slightly_smiling_face:

1 Like

To už jsi na @HellHogr zabředl moc hluboko do technických detailů. Dyť on nejspíše ani nerozezný naftu od benzínu. :wink:

Pre niekoho je to palivo ako palivo, rozdiely nie su podstatne.:slightly_smiling_face:

@Ferda proč tu lžete? Já jsem psal, že jsem si tu otázku nečetl celou, ano moje chyba a uznávám ji. Ale nehadal jsem se o tom do krve. To Ferda tu nemá pravdu v x případech a hádá se o tom a ještě k tomu kope, jak malé dítě

Ne nemam to pokroucene. To spis t nevis co demokracie znamena.

Demokracie je od slov demo - lid a cratos - vlada. Neboli vlada lidu. Prvni demokracie byly otrokarske a socialne nespravedlive.

Sparta - volili jen cistokrevni Spartane

Theby, Atheny - volili jen moviti.

Jedna z prvnich demokracii v Evrope - Anglie - zpocatku volili jen slechtici. Pozdeji volili sice vsichni Anglicane, ale stale to byla kolonialni velmoc jez bezne uplatnovala fyzicke tresty. A to nejen na mandatnich uzemich.

Irsko ( ne severni) jeste na sklonku 20teho stoleti bezne uplatnovalo fyzicke tresty pro zeny v Magdaleninych pradelnach.

Nase, zapadni demokracie se s fyzickymi tresty loucili a louci jen velmi nerady. Trest smrti, coz je samozrejme take fyzicky trest, byl jeste na sklonku 20teho stoleti beznou soucasti prava velkeho mnozstvi zapadnich demokracii a v nekterych zustava jeste dnes.

Jeste neco k Singapuru a beduinum?

3 Likes

Nedivím se. Dyť on si nejspíše nikdy nic ani nepřečte, ale mudruje, jako kdyby byl dítě Einsteina.

@Ferda tomu stejně nebude rozumět, je to na něj moc složité a uchyluje se k infantilnímu kopání :slightly_smiling_face:

Takže podporuješ fyzické tresty. :-1:
To mi stačí.

A kde je podporuje? Proč to zase překrucuješ?

1 Like

Těžko se dohadovat, když ani nevíš, že vzduch je směsice plynu.

:rofl::rofl::rofl::rofl:. Tak ted jsi pobavil. @HellHogr ma zcela jiste nektere nazory a logicke vyvody prazvlastni a ja s nim pomerne casto nesouhlasim a polemizuju dost tvrde, ale napsat ze toho moc necetl?:rofl::rofl::rofl:

Jako cetl jsem toho ve svem zivote hodne, ale jestli bych obstal proti @HellHogr tak to teda nevim. A pokud bych vyhral tak mozna o prsa korejske zeny.

1 Like

Gratuluji, dosáhl si nové úrovni blbosti :slightly_smiling_face: ne jen, že nemáš sebereflexi na to, aby si uznal, že si napsal hliupost, ty ještě začneš překrucovat, kdo co psal a kopat u toho. Kdo neumí číst zadání, když Truper psal o vrtulovem letadle a ty si do mě jel, že by nezvletlo, protože nemá motory, nebo potom, že jsou vypnutý, opravdu vyplody hodné génia

Ty uz nic necti prosim te. Dyt to neumis. :rofl:

Historicke okenko se nelibilo vid? Nedivim se.

2 Likes

Měl jsem na mysli, že @HellHogr nečte zdejší příspěvky celé, nebo se ani nepodívá na vložené odkazy, ale stále mele svou aniž by přesně věděl o čem je řeč.
Prostě žije ve svém vlastním světě a nic jiného ho nezajímá.

Nelíbí se mi násilí, které Ty podporuješ. :-1:

A kto ma pravdu,ty? Skoda,ze na tomto fore sa ludia hadaju vacsinou o svoju pravdu,pricom ani jedna nema absolutnu hodnotu.
Napr. ten vzduch defacto nemoze byt kvapalina ani tekutina,lebo by sa ludia udusili. Nikdy som nevidel a nepocul o tom,ze by sme vedeli dychat kvapalinu,ci tekutinu,teda vieme dychat plyny. To,ze spravanie vzduchu ma aj vlastnosti tekutiny (kvapaliny) je tiez pravda, ale nemozes napisat,ze Ferdo nema pravdu. Nikto vsak nema absolutnu pravdu, ale tu sa kazdy hada do krvi len za svoju pravdu. Ty casto najviac.

1 Like

Zajimavy. Vycitas @HellHogr neco co sam delas. Nectes poradne.

Nasili neobhajuji, jen se zdraham soudit, protoze to neni jednoduche. Budu obecne proti nasili a proti valce, ale nehodlam akceptovat ze se napriklad Ukraina nema branit. Nebo ze clovek nema pravo na obranu.

Ano institulizovane (snad jsem to napsal spravne) nasili neni spravne, ale sem dalek toho odsoudit uspesnou zemi jen proto ze ho ma ve sve legislative, kdyz vim co ma nase zeme ve sve.

Nasili na zenach je tu bagatelizovano, pokud se nekdo ohradi proti korupci je ostrakizovan a to i v nejvyssich patrech politiky. A ja tu budu moralizovat?

Napis petici proti fyzickym trestum v Singapuru a ja ti ji podepisu.

Jenze tohle tvoje psani je jen vykrik. Pochybuji ze tebe zajima stav lidskych prav tech “beduinu”.

2 Likes

A to je najvacsia chyba dnesnych nast-rocnych. Zial v tomto ani skolstvo nedokaze robit zazraky,ked internet ma vacsiu autoritu a silu ako pedagog v skole.

Já jsem toho po zemi až tak moc neprocestoval. Města nemám rád, proto dávám prostor moři, kde je klid i od otravných davů.
Přesto jsem pár jiných zemí navštívil, nebo jsem tam třeba doplul.

Takže přiznávám, že nejsem žádný cestovatel, ale vím, jak v některých oblastech demokracie funguje. A nejedná se pouze o trestání zločinců, ale třeba přístup k ženám, které jsou mnohdy brané né jako člověk, ale jako pouhý kus. Singapur nevyjímaje.

Takže sorry, ale tyhle světy vážně nemusím.

Určitě by mohlo být zajímavé si na tohle téma přečíst nějaké osobní zkušenosti od @Triper , který už procestoval hezký kus světa.

Zrovna včera jsem se bavil s učitelkou páté třídy. Tam děti na otázku jaké znají oceány i s mapou v ruce odpovídaly, že Lipno, Orlík a Vranovská přehrada.
Možná, že to byly děti od @HellHogr . Ten jim dává stejný příklad. Hlavně něco plácnout a zbytek se už nějak obkecá.

2 Likes