Nevím, kdo psal o poušti, kde měl kopat Alo-Piq-Bri za události v Singapuru. Zanlosti nulové, hlavně, že budeš kopat
Jak kdo má pravdu? o čem se tu chceš bavit? že základní rozdělení fyziky je, jen tak a je to vlastěn fyzlozifická otázka, kdo co jak vnímá? btw, do té diskuze jsem se já aktivně nepouštěl, když už 5 lidí to Ferdovi vysvětlovalo, marně, a ty teď přidje šs tímhle příkladem vlastní pravdy je Ferda viz Triperova otázka s vrtulovým letadlem a pásem, který se pohybuje proti startovací pozici letadla. Napsal jsem odpověď, že vzlétne a Ferda do mě asi 2h jel, jak nic nechápu, jak jen kopíruju od AI, jak letadlo nevzlétne, protože nemá motory a pak se hádal s Helmutkem, že může mít motory, ale vypnuté. Tak o čem tohle svědčí? ty tekutiny, to si každý taky doheldá s kým vším se hádal. No a pak se tu hádal pár dní zpátky o tom, jak F1 měnila pravidla pro Haas, aby vstoupil do F1, říkal jsem, že to není pravda a F1 neměnila pravidla pro Haas, aby vstoupil do F1, na to Ferda spustil, jak zas nic nevím, jak jsem nevzdělaný vůl, tak jsem ho požádal, aby mi poslal odkaz, kde je tohle potvrzené, nebo jako informace, a reakce? sám si to dohledej.
Víš ono by bylo fajn nejdříve si zjistit kontexty o co se jedná, než když vidíš, že se tu někdo “hádá” a řekneš: a tuhle stranu nemám rád, tak si do ní kopnu. Protože pak opravdu vypadáš, jako Ferda, co se hádá do krve za vlastní pravdu
Ferdo ja mam pocit, ze si si poplietol krajiny, myslel si nejaku arabsku, tak to chces zahrat do outu nic osobne samozrejme
Zase lžeš a překrucuješ.
Psal jsem, že vzduch je plyn, který má podobné aerodynamické vlastnosti jako kapalina.
Podle Tebe a dalších pěti je to samozřejmě špatně.
U vzletu letadla jsem dal příklady, kdy by letadlo vzlétnout mohlo i kdy by to možné nebylo.
Ty jsi samozřejmě vyňal pouze část toho co jsem napsal a doteď překrucuješ.
Pravidla se kvůli Haasu opravdu upravovala. To že si to sám nepamatuješ, neznamená že nemám pravdu, ale že se zase montuješ do něčeho o čem nemáš ani páru.
Tvuj nahled na zenska prava te samozrejme slechti, pokud je skutecny a neni to jen vykrik a heslo ktere pouzivaji nekteri slusnocesi, s tim ze poukazuji na zenska prava, ale kdyz se resi znasilneni, nebo sexualni obtezovani u mas, tak zastavaji nazor, ze si za to zena muze sama a pak nafackuji sve manzelce.
Ale z toho te nechci podezirat a tleskam ( bez ironie) tomuto postoji.
Nicmene bavili jsme se o korupci a “beduinech”. A tam jsi zkratka mimo. To se nezlob.
Jakej Bahrajn? My se bavime o Singapuru ne? Co ma spolecneho Bahrajn se Singapurem? Teda krome toho ze se tam jede F1, ale v tom pripade je Zandvoort taky arabskej.
Ja se nejak ztracim.
Když jsme v Tunisku navštívili lidovou restauraci, tak byl problém, protože jsme měli v posádce dvě ženy a babská restaurace byla vedle. Odešli jsme
Nebo jsem viděl na pláži dědu s dvěma dětmi. Holčička a kluk. V téhle rodinné trojce tam byla holčička úplně sama. Nikdo si ji nevšímal.
Samozřejmě jsem myslel Singáč. Jinak bych Flavia s Piquetem a Alonsem ani nevzpomínal.
Singapur neni Tunis a s araby toho moc spolecneho nema. Zajimalo by me, jestli tam vubec nejaci ziji.
U nas na severu je bezne, ze se v restauracich davaji vsude rezervacky, aby si tam nesedli lide kteri nemaji spravnou barvu kuze, nebo narodnost.
Tam je to ještě horší. Holky jsou nežádoucí a nezřídka je rodiče prodávají jen aby se jich zbavili.
Rezervačky nedávají kvůli barvě hostů, ale kvůli jejích chování a to je rozdíl.
Aha tak to jo. To je pak neco jineho. Voni jsou ty restaurateri vlastne vedmy. On hned pozna jak se kdo bude chovat.
Ja si pamatuju cedule v Nemecku “cesi nekradte”.
Cedulky tam určitě nebyly náhodou. Prostě je to nelichotivá vizitka hostů.
Článek je o Singapuru, co sem pleteš Bahrajn a Tunis? kdo tu pak co překrucuje? neskutečný
Ja ti nevim. Ja tam nikdy nekradl a ani z mych pribuzmych a lidi co tam s nami byli tam nikdo nekradl.
Ja bych spis rekl, ze to byla spis nelichotiva vizitka nemeckych obchodniku.
já myslím, že je to nelichotivá vizitka @Ferda který prostě neumí přiznat, že se sekl, nebo napsal blbost, tak se točí všude okolo, za chvíli se dozvíš, jak v antickém Římě si obchodníci mohli kontrolovat kupující, ale v dnešní době to zrušili arabové
Zase jsi zcela mimo. Opětovně jsi debatu nepochopil. Kdyby ano, tak by ses otřel i do tiMura, který tady vložil příklad z Německa.
aha
tak jak vidím, ty jsi ten co zatáhl Bahrajn do toho, tiMur jen reagoval na tvoje kroucení.
Ten kdo nechápe jsi očividně ty
nechceš si jít povídat s holubama? ty se s tebou hádat nebudou a nebudeš se must kroutit při “diskuzi” s nima
No on se @HellHogr o me otira dost casto, ale mozna ze tady v tom pripade vidi ze to tak nejak vyplyva z diskuze. Ovsem motat araby, Bahrajn, Tunis a ja nevim co jeste se Singapurem a korupci. Treba mu to uplne nestymuje. Ale on si to vysvetli sam.
A myslet si ze zrovna me by @HellHogr nejak setril? To uz chce hodne velkou predstavivost