Singapurom otriasa korupčný škandál. Sú preteky v ohrození? | Magazín F1 - F1online.sk

Nemyslím si, že by obchodníci jednali bezdůvodně.
Naopak bych určitě nejen já mohl dát příklady, ve kterých se v českých hospodách personál nebavil s Čechy, ale kolem Němců poskaovali jako heilóti.

nešetřím tě v rámci diskuzí, ale rád si s tebou vyměním názory :slight_smile:

To ja s tebou taky. :wink:

1 Like

@HellHogr evidentně dává přednost mi. Ani nemusím mávat červeným šátkem. :grin:

cislo uctu poslem do spravy

ale mám limit na 800k, tak aby si nebyl překvapený

2 Likes

3 Likes

takže na volantu místo talčítek budou znaky centů?

Zase sa hadas teraz so mnou za svoju pravdu a pisem prave o tom. Tvoja zavislost na hadkach s ludmi je chorobna. Nic viac nic menej. Aj ludi ako Evap to prestalo bavit. Ked ti tu pise vela ludi, ze si problematicky, tak by si nemal hladat chybu v nich. Nie je to vsak moj problem.

1 Like

No, ty jsi sem přišel s kulometem a útočíš na všechny kteří ti nevoní :man_shrugging: :smile:

1 Like

Já se s tebou hádám? To, že reaguju na tvůj příspěvek je hádání se? Co to je zas za blbost? :grinning: se tu podívej, jak tu hezky Ferda diskutuje s tiMurem, problém je opravdu jinde. A netahej do toho Evap, se kterou si rád vyměním info a nevšiml jsem si, že by Evap to vadilo. Ty jsi prostě přišel kopat, to je celý, nevím, kdopak má chorobu :slightly_smiling_face:

Pozor, když nesouhlasíš s útokem na tvojí osobou a popíšeš kontext, tak se hádáš, ale zatahnout do toho další uživatele fóra a lhat o nich, že dělají to nebo to, přitom to není pravda :grimacing:

1 Like

Tohle je taky CashApp? :smiley:

1 Like

toto je cash grab :smiley:

1 Like

To je safety car :stuck_out_tongue_closed_eyes:

1 Like

Toto je safety car a trash :slightly_smiling_face:

Kto su to vsechny? Zase pises bludy.

Ferdo diskutuje s timurem a ty sa s nim hadas. To je ten rozdiel.

1 Like

Dobrý bludy, že ti za to stojí :grinning:

Začíná Daytona24h. v iRacingu.
Myslím, že by měl jet třeba Vesti nebo Verstappen.
A samozřejmě všichni top e-závodníci.
První velkej závod v 2024.

1 Like