Singapurom otriasa korupčný škandál. Sú preteky v ohrození? | Magazín F1 - F1online.sk

Slyším svoje jméno, tak se musím ozvat. Tak je v tom Singapuru běžná korupce nebo ne :smile: ?

1 Like

Můj skromný názor je, že korupce je ve všech zemích :slightly_smiling_face:

To určitě je, otázka je v míře. Proto píšu “běžná”. V tomhle na tom asi Singapur bude spíš líp, aspoň se to o něm píše. Tak uvidíme, jak to bude a jak si s tím poradí. Třeba závody budou, ale korupčníky před nimi veřejně spráskají přímo na dráze - tím bych se pokusila shrnout, co jsem si tady k tomu přečetla :smile: .

1 Like

A co potom ty? V pisani bludov som oproti tebe slaby zaciatocnik,ze ano. Rad sa necham poucit od Hellhogra-majstra bludov.:grinning:

co by som ja bez teba robil

1 Like

Říkal jsi, že do závorky budeš psát jak jsi to myslel.
Zapomněl jsi dodat, že to je ironie. :slight_smile:

2 Likes

ne, tak online zavodenie moc nesledujem, takze diky za to :smiley:

Hezky jste se rozjeli, kluci :slightly_smiling_face:.

K Singapuru mám dva poznatky.

Opravdu se tam dávají tresty rákoskou místo pokut, nevim jestli je to vždycky, nebo jen nějaká alternativa, ale je to za drobnosti jako třeba vyplivnutí žvýkačky.
Když jsme si šli zaběhat, tak nás upozornili, že i za běhání po chodníku…

Druhá zkušenost je úžasná, cestovali jsme s batohama z Kambodži přes Singapur na Borneo a kamarád s novou přítelkyní vymysleli, že dáme jednu noc v Marina Bay Sands.
Objednal si ten nejlevnější pokoj a napsal jim, že chce požádat přítelkyni na pokoji o ruku, jestli by nemohli dostat nějaký hezký výhled na stranu do zahrad…
Když jsme přijeli dostali za těch asi 11.000,- Kč 200m2 střešní apartmán a slavnostní večeři a poděkování, že to byla pro ně čest, hostit je při takové příležitosti…

8 Likes

Nářez i za běhání po chodníku? Jaké tresty by tam dávali za jízdu po chodníku na elektrokoloběžce se raději ani nechci domýšlet.
Díky za autentický vstup. :+1:

Taky bys potřeboval rákoskou přes prsty

A proč rovnou né celým Rakouskem?

1 Like

Autocorrect, upravil jsem to, aby ti to nedělalo, tak zle :slightly_smiling_face: