Jak kdo má pravdu? o čem se tu chceš bavit? že základní rozdělení fyziky je, jen tak a je to vlastěn fyzlozifická otázka, kdo co jak vnímá? btw, do té diskuze jsem se já aktivně nepouštěl, když už 5 lidí to Ferdovi vysvětlovalo, marně, a ty teď přidje šs tímhle
příkladem vlastní pravdy je Ferda viz Triperova otázka s vrtulovým letadlem a pásem, který se pohybuje proti startovací pozici letadla. Napsal jsem odpověď, že vzlétne a Ferda do mě asi 2h jel, jak nic nechápu, jak jen kopíruju od AI, jak letadlo nevzlétne, protože nemá motory a pak se hádal s Helmutkem, že může mít motory, ale vypnuté. Tak o čem tohle svědčí? ty tekutiny, to si každý taky doheldá s kým vším se hádal. No a pak se tu hádal pár dní zpátky o tom, jak F1 měnila pravidla pro Haas, aby vstoupil do F1, říkal jsem, že to není pravda a F1 neměnila pravidla pro Haas, aby vstoupil do F1, na to Ferda spustil, jak zas nic nevím, jak jsem nevzdělaný vůl, tak jsem ho požádal, aby mi poslal odkaz, kde je tohle potvrzené, nebo jako informace, a reakce? sám si to dohledej.
Víš ono by bylo fajn nejdříve si zjistit kontexty o co se jedná, než když vidíš, že se tu někdo “hádá” a řekneš: a tuhle stranu nemám rád, tak si do ní kopnu. Protože pak opravdu vypadáš, jako Ferda, co se hádá do krve za vlastní pravdu