Singapurom otriasa korupčný škandál. Sú preteky v ohrození? | Magazín F1 - F1online.sk

A každý, kdo vyznává islám je arab? Bože, tohle jsou opravdu moudra, jakože vrtulove letadlo nemá motory

Tady to nemá smysl, 3 dny zpátky se tu Ferda hadal o základních dělení fyziky, předtím, že F1 měnila pravidla na míru Haasu, samozřejmě u obou obvnili prostistrany, že tomu nerozumí a on má vždycky pravdu

Máš poněkud pokroucené představy o demokracii.
Obzvláště když ta singapurská se více podobá teroru.
Jen klidně pokračuj a rovnou můžeš opěvovat i Džingischána.

Kroucení pokračuje? Tobě fakt nestačilo, jak ti tu čtvrt fora vysvetlovalo, že nemáš pravdu dva dny zpátky? :sleeping:

A co nám takhle odborně popsat jak funguje dieselový motor ve voze Formule 1.

Jsi v koncích? To dneska brzo :slightly_smiling_face:

V koncích jsi sám, když nedokážeš vysvětlit své tvrzení.

Kdeze, on len nevidi rozdiel medzi vznetovy a zazehovy.:slightly_smiling_face:

1 Like

To už jsi na @HellHogr zabředl moc hluboko do technických detailů. Dyť on nejspíše ani nerozezný naftu od benzínu. :wink:

Pre niekoho je to palivo ako palivo, rozdiely nie su podstatne.:slightly_smiling_face:

@Ferda proč tu lžete? Já jsem psal, že jsem si tu otázku nečetl celou, ano moje chyba a uznávám ji. Ale nehadal jsem se o tom do krve. To Ferda tu nemá pravdu v x případech a hádá se o tom a ještě k tomu kope, jak malé dítě

Ne nemam to pokroucene. To spis t nevis co demokracie znamena.

Demokracie je od slov demo - lid a cratos - vlada. Neboli vlada lidu. Prvni demokracie byly otrokarske a socialne nespravedlive.

Sparta - volili jen cistokrevni Spartane

Theby, Atheny - volili jen moviti.

Jedna z prvnich demokracii v Evrope - Anglie - zpocatku volili jen slechtici. Pozdeji volili sice vsichni Anglicane, ale stale to byla kolonialni velmoc jez bezne uplatnovala fyzicke tresty. A to nejen na mandatnich uzemich.

Irsko ( ne severni) jeste na sklonku 20teho stoleti bezne uplatnovalo fyzicke tresty pro zeny v Magdaleninych pradelnach.

Nase, zapadni demokracie se s fyzickymi tresty loucili a louci jen velmi nerady. Trest smrti, coz je samozrejme take fyzicky trest, byl jeste na sklonku 20teho stoleti beznou soucasti prava velkeho mnozstvi zapadnich demokracii a v nekterych zustava jeste dnes.

Jeste neco k Singapuru a beduinum?

3 Likes

Nedivím se. Dyť on si nejspíše nikdy nic ani nepřečte, ale mudruje, jako kdyby byl dítě Einsteina.

@Ferda tomu stejně nebude rozumět, je to na něj moc složité a uchyluje se k infantilnímu kopání :slightly_smiling_face:

Takže podporuješ fyzické tresty. :-1:
To mi stačí.

A kde je podporuje? Proč to zase překrucuješ?

1 Like

Těžko se dohadovat, když ani nevíš, že vzduch je směsice plynu.

:rofl::rofl::rofl::rofl:. Tak ted jsi pobavil. @HellHogr ma zcela jiste nektere nazory a logicke vyvody prazvlastni a ja s nim pomerne casto nesouhlasim a polemizuju dost tvrde, ale napsat ze toho moc necetl?:rofl::rofl::rofl:

Jako cetl jsem toho ve svem zivote hodne, ale jestli bych obstal proti @HellHogr tak to teda nevim. A pokud bych vyhral tak mozna o prsa korejske zeny.

1 Like

Gratuluji, dosáhl si nové úrovni blbosti :slightly_smiling_face: ne jen, že nemáš sebereflexi na to, aby si uznal, že si napsal hliupost, ty ještě začneš překrucovat, kdo co psal a kopat u toho. Kdo neumí číst zadání, když Truper psal o vrtulovem letadle a ty si do mě jel, že by nezvletlo, protože nemá motory, nebo potom, že jsou vypnutý, opravdu vyplody hodné génia

Ty uz nic necti prosim te. Dyt to neumis. :rofl:

Historicke okenko se nelibilo vid? Nedivim se.

2 Likes