Singapurom otriasa korupčný škandál. Sú preteky v ohrození? | Magazín F1 - F1online.sk

V Bahrajnu má Islám silné slovo. Nemůžu za to, že tuhle skutečnost @HellHogr ignoruje.

Tvuj nahled na zenska prava te samozrejme slechti, pokud je skutecny a neni to jen vykrik a heslo ktere pouzivaji nekteri slusnocesi, s tim ze poukazuji na zenska prava, ale kdyz se resi znasilneni, nebo sexualni obtezovani u mas, tak zastavaji nazor, ze si za to zena muze sama a pak nafackuji sve manzelce.

Ale z toho te nechci podezirat a tleskam ( bez ironie) tomuto postoji.

Nicmene bavili jsme se o korupci a “beduinech”. A tam jsi zkratka mimo. To se nezlob.

1 Like

Jakej Bahrajn? My se bavime o Singapuru ne? Co ma spolecneho Bahrajn se Singapurem? Teda krome toho ze se tam jede F1, ale v tom pripade je Zandvoort taky arabskej.

Ja se nejak ztracim.

4 Likes

Když jsme v Tunisku navštívili lidovou restauraci, tak byl problém, protože jsme měli v posádce dvě ženy a babská restaurace byla vedle. Odešli jsme

Nebo jsem viděl na pláži dědu s dvěma dětmi. Holčička a kluk. V téhle rodinné trojce tam byla holčička úplně sama. Nikdo si ji nevšímal.

Samozřejmě jsem myslel Singáč. Jinak bych Flavia s Piquetem a Alonsem ani nevzpomínal.

Singapur neni Tunis a s araby toho moc spolecneho nema. Zajimalo by me, jestli tam vubec nejaci ziji.

U nas na severu je bezne, ze se v restauracich davaji vsude rezervacky, aby si tam nesedli lide kteri nemaji spravnou barvu kuze, nebo narodnost.

1 Like

Tam je to ještě horší. Holky jsou nežádoucí a nezřídka je rodiče prodávají jen aby se jich zbavili.

Rezervačky nedávají kvůli barvě hostů, ale kvůli jejích chování a to je rozdíl.

Aha tak to jo. To je pak neco jineho. Voni jsou ty restaurateri vlastne vedmy. On hned pozna jak se kdo bude chovat.

Ja si pamatuju cedule v Nemecku “cesi nekradte”.

2 Likes

Cedulky tam určitě nebyly náhodou. Prostě je to nelichotivá vizitka hostů.

@Hedgehog díky, že si se mě zastal vůči Ferdovi propagadně překrcuování :slight_smile:

Článek je o Singapuru, co sem pleteš Bahrajn a Tunis? kdo tu pak co překrucuje? neskutečný

1 Like

Ja ti nevim. Ja tam nikdy nekradl a ani z mych pribuzmych a lidi co tam s nami byli tam nikdo nekradl.

Ja bych spis rekl, ze to byla spis nelichotiva vizitka nemeckych obchodniku.

1 Like

já myslím, že je to nelichotivá vizitka @Ferda který prostě neumí přiznat, že se sekl, nebo napsal blbost, tak se točí všude okolo, za chvíli se dozvíš, jak v antickém Římě si obchodníci mohli kontrolovat kupující, ale v dnešní době to zrušili arabové

Zase jsi zcela mimo. Opětovně jsi debatu nepochopil. Kdyby ano, tak by ses otřel i do tiMura, který tady vložil příklad z Německa.

aha

tak jak vidím, ty jsi ten co zatáhl Bahrajn do toho, tiMur jen reagoval na tvoje kroucení.

Ten kdo nechápe jsi očividně ty

2 Likes

nechceš si jít povídat s holubama? ty se s tebou hádat nebudou a nebudeš se must kroutit při “diskuzi” s nima :slight_smile:

2 Likes

No on se @HellHogr o me otira dost casto, ale mozna ze tady v tom pripade vidi ze to tak nejak vyplyva z diskuze. Ovsem motat araby, Bahrajn, Tunis a ja nevim co jeste se Singapurem a korupci. Treba mu to uplne nestymuje. Ale on si to vysvetli sam.

A myslet si ze zrovna me by @HellHogr nejak setril? To uz chce hodne velkou predstavivost :rofl:

Nemyslím si, že by obchodníci jednali bezdůvodně.
Naopak bych určitě nejen já mohl dát příklady, ve kterých se v českých hospodách personál nebavil s Čechy, ale kolem Němců poskaovali jako heilóti.

nešetřím tě v rámci diskuzí, ale rád si s tebou vyměním názory :slight_smile:

To ja s tebou taky. :wink:

1 Like

@HellHogr evidentně dává přednost mi. Ani nemusím mávat červeným šátkem. :grin: