ale za uspechy mozeme dakovat vetroplahcovi nie? pretoze ajzdi nad moznosti auta
Definitívny opúšťak to určite nebude. Williams má zmluvu na stole a po tomto určite už aj pero.
To o Silverstone sú len špekulácie, ničím nepotrvdené. Kolujú už vyše 3 týždne.
A ak tam niečo oznámia tak určite nie Bottasa = verejný lynč nepotrebujú od 140 tisíc ľudí na okruhu. To by rozhodne dobré PR nebolo ak by toto oznámili.
A hej Bottas je šťastena sama = len on nemá už ani také tempo a ani mnohé iné veci.
Dnes bolo také meme že ten Bottas už nie je najlepší pomaly ani v tom, že má smolu. To asi vraví za všetko kto z nich je lepší pilot a v aute o spoľahlivosti Mercedesu sa Russellovi toto neudeje.
No lebo jazdí to netvrdím ja ale DR a JC 2 najsilnejší muži v tíme Tvrdí to aj Gwen Lagru = človek zodpovedný za jeho výkony vo Williamse zo strany MErcedesu = sleduje a reportuje to po každých pretekoch. Tieto výsledky by nemali. Toto je verejne uznané naprieč paddockom.
A pozri sa kde má kolegu a aké tempo má on.
Tvrdíš, že za Russellovu smolu môže mizerný Williams a v Mercedese by hneď obrazne povedané vyhral titul s prstom v nose.
Moja otázka. Dokáže Russell zlomiť smolu vo Williamse a konečne zabodovať alebo vo Williamse od neho definitívne nemáme očakávať žiadny výsledok, lebo zlý Williams.
Nie netvrdím nikde. Len že veľa vecí by sa asi zlepšilo. a tvrdí to aj Lagru = že to čo George robí kopec ľudí prehliada lebo jazdí na konci poľa/nemá k tomu prístup ako on k tým dátam atd . Takže Mercedes to zjavne vidí = to povedal pre Francpzsku telku jeho Young drivers development chief oficer.
To či to dokáže, nezávysí celkom od neho. Takže ozaj netuším.
Každopádne neurobil nič zlé dnes, práve naopak, predal sa ako málokedy a dnes ozaj nie je z jeho strany čo obhajovať.
A Williams stále má problémy to je objektívne tak = keď nie s tempom tak zo spoľahlivosťou . Potrebujú to vyriešiť naraz.
To zase raz netvrdím ja a ak by bol Russell taký smoliar a drevák nebude ho tím ani chcieť a už vôbec nie preberať tú vinu na seba dlhodobo za tie výsledky a tvrdiť aká je pridaná hodnota pre tím a auto.
Robson tvrdí že aj za odstránením problémov ktoré mali je do veľkej miery jeho feedback a že si môže určite veľkú časť zásluh pripísať.
ved ti tvrdis v kazdom tvojom poste zaklames este aj noc medzi ocami
Lebo to sú fakty = verejne dohľadateľné od vedúcich ľudí v tíme.
Ja neverím na smolu, štastie a drísty ale na to čo mi tvrdia ľudia čo s ním robia deň, čo deň.
Daj si do googlu Robson, George Russell, daj si rozhovor s Capitom, podcast beyond the gird = čokoĺvek a prečítaj si pár článkov, lebo máš informačnú dieru za ktorú ale ja nemôžem.
Rozhodne to ale nie je klamstvo.
Ja sa držím faktov a toho čo som si prečítala. A pokúšam sa dať vám to vedieť keďze to nemáte načítané, lebo také články sa tu neobjavujú = nie sú kontroverzné totiž
Ok. Ale vidíš a cítiš, že dnes ja za nič Russella nekritizujem. Dnes odviedol na trati maximum. Nejde mi do hlavy len tá jeho nekonečná smola a práve vďaka nej nad ním lámem palicu. Možno predčasne možno nie. Čas ukáže či smolu zlomí alebo nie. Ty ako jeho fanúšik v neho veriť musíš. Inak by si nebola jeho fanúšik a tiež ti to nevyčítam. Som k nemu síce kritický ale fakt úprimne mu prajem, aby sa to zlomilo a mne by z jeho výsledkov padla sánka na zem. Len sa bohužiaľ stále nedostavujú.
Dnes som bol prvú polovicu závodu normálne natešený z toho, že to zlomil a snáď si si všimla v diskusii pri závode jak som ho chválil. Ale zase to neklaplo, sakra.
Mne vadí len to že si neustále negatívny, voči nemu.
Nerozumiem prečo.
A opieraš jeho hodnotenie na veciach za ktoré on nemôže. Nič viac nič menej.
A nesúhlasím s tým že šťastie bude rozhodujúci faktor pri rozhodovaní, lebo to je relatívna nie objektívna premmená.
That´s all.
Ak to pôsobí negatívne, tak sorry, ale ja to skôr vnímam, že som voči nemu kritický. Čo neznamená hneď negatívny. Ale chápem, že ako jeho fanúšik kritiku ťažko znášaš.
Prvý rok som voči nemu nič nehovoril. Nepoznal som ho a bol som zvedavý ako sa ukáže. Došiel do F1 s aurou budúceho majstra sveta. Druhý rok som začal byť kritický, lebo od budúceho majstra sveta som očakával, že aspoň raz zaboduje. Aj s tým mizerným autom na to príležitosť mal, ale zakaždým ju zahodil. Tento rok už mu prestávam veriť, že je talent schopný v dobrom aute získať titul. Potrebuje zmeniť tím ale kto ho zoberie? To teda neviem. Ako som napísal niekoľkokrát, tak ja byť šéfom top tímu, tak ho už nerisknem. Možno by to bola chyba a možno nie.
Myslim ze si to zhodnotila presne. Bolo tu mnoho ludi, ktori chceli vidiet ako Russellovi dari, ale kazdym a dalsim pretekom vidno, ze mu nieco chyba. mozno je az prilis premotivovany.
na druhej strane mercedes zacal prehravat, tak svetova rovnovaha je v poriadku a uz nie potreba menit nieco vpredu…
Irony off?
…
Za toto nie je zodpovedný on ale kde skončil. A osobne si myslím že veľa ľudí to rado riskne…
A úprimne na zaklade tohto roka neviem na základe čoho si to myslíš.
Tvoj problem je že ty stále nevidíš to že on tu šancu za 3 roky v F1 ma reálne 1x =s autom ktoré ju môže aj mat…
Prvý rok bol i relevantný to bolo absolútne zle.
A porovnávas jeho šance z ľuďmi ktorých situácia vôbec nebola podobná.
Nerisknut tento talent pre podľa teba absenciu šťastia mne príde ignorantske.
A ozaj si nemyslím ze George sa už dostal za nejakú mentálnu hranu. Nepôsobí tak.
Ja nechápem o čom ty tocis @Janko_Hrasko. Nechápem čo mu dnes chýbalo ani v com bol pre motivovaný ale ok.
A poviem ti zaujímavosť = možno to nevieš ale podobná situácia ako teraz s Landom nastala už historický raz. Po motokarsch nikto neveril ze Lando bude lepší ako George, jeho talentu a prístupu sa rovnal len istý Billy Monger. Lando bol nádejný ale také výsledky nemal aj keď rovnako vyhral aj F4 tak ani take nádeje v ňom neboli. To bolo až do F4. Po prechode do F3 kde si závode nie vyžadovalo obrovské peniaze sa dialo presne to iste co sa deje dnes.Lando mal k dispozícii testy, lepšie auto a tim keďže otec mal peniaze (jeho brata ktorý bol dosť ľavý dostali až do najvyzsej motokarovej triedy) kým George jazdil slabucky tím/nový tím lebo bol britský a dal mu šancu, testy navyše si nemohol dovoliť. Chystal sa do DTM a dúfal ze ho podpori v tom čase istý Toto Wolf a ak nie investuje svoje zarobené peniaze za 1-2 sezóny v DTM (kde mu ponúkali dosť veľa penazi) do sezóny v GP2 alebo GP3 bude dúfať ze si ho niekto všimne … Keď zrazu zavolal istý Gwen Lagru George zrazu podpísal kontrakt s koncernom ktorý videl ten talent DtM sa nekonala a mohol ďalej jazdiť. Zrazu dostal rovnaké podmienky ako Lando. George dokonca prosil =pošlite ma to Carlinu chcem ísť priamo proti nemu. Vybrali ART. A zrazu bol George znova o triedu lepší, nie rýchlosťou (aj tou) ale prístupom a talentom =stačilo že dostal rovnaké podmienky. Dal to z fleku a na supu = niečo čo Vesti dokazuje že ani v Arte a s tlakom TW nie je samozrejmosť
A situácia sa zopakovala =vyhral všetko, urobil to co Toto chcel, zničil aj samotného Norrisa a dostal šancu v F1… Kde? V najhoršom tíme = a celý vzorec sa znova opakuje. A znova je jazykom na vahach Toto Wolf. Takže Russell v týchto sračkach nie je 1x a rozhodne to nie je jazdec co nemá na výsledky a víťazstva.
Poznámka =rozhodne netvrdím ze Lando je zlý alebo čokoľvek to vôbec nie ja ho mam rada a jazdí fantastický.
To kam sa to uberie ďalej nemá v svojich rukách, bohužiaľ je to v Totovi a ten ma na výber =mam gule ak ak tak nemám jazdca čo je úplne top, alebo ich nemám a ďalší talent pošlem do DTM lebo som ho zakopal vo Williamse.
Za to že jemu nikto keď dokazoval rýchlosť lepšie auto nedal, tak ako mnohím rovesníkom môže len a len hnus z názvom politika a o tom tento šport bohužiaľ je.
Je to smutné a dúfam, že to skonci rovnakým happyendom
Dôvod prečo nie ja nevidím a mnohí odborníci takisto nie.
Russell spravil chybu ked podpísal s juniorkou Mercedesu. V tom case to samozrejme nevedel ale bola to chyba, tak ho prosim ta nedavaj do pozicie chudacika. Mohol si vybrat ktorukolvek juniorku a bol by vedla maxa, leclerca alebo norrisa. To kde je je vysledok jeho rozhodnuti.
Kedykolvek si moze vybrat agenta akeho chce, moze rokovat trebarz aj s redbullom o Perezovu sedacku. Ale proste to nerobi, nerobi nic ale len caka a caka a caka. A v kazdom vyjadreni medzi riadkami place preco nema sedacku v mercedese ako by mu niekedy bola patrila.
Navyse to jeho spravanie voci williamsu je dost smutne. Ako velmi je tam stastny a ako velmi chce odtial odist. Uprimne sa cudujem ze tam williams drzi jazdca, ktory chce silou mocou odist. Mercedes musel asi dobre zaplatit, inak nechapem preco tam nemaju nejakeho dobreho jazdca so skusenostami ako je napr vettel, mozno Hulkenberg.
tak si to prejdime teda:
Botas bol vo Williamse 2013-2016
rok predtým skončil Williams (motor Renault) na 8 mieste z 12
2013 - 9 z 11
2014 - 3 z 11
2015 - 3 z 10 (zmena motoru na Mercedes)
2016 - 5 z 11
potom ešte rok 2017 5 miesto a potom zlom a prepad na chvost pola
takže porovnávať výkony Williamsu v tom období a teraz je dosť odveci.
Viem ze to je odveci. Len som chces nasrat Kiks, kedze cez srdieckove okuliare nevidi realitu
Musel inak by skončil =čítaš co píšem?
Robiť nemôže nič pretože mal zmluvu aj s Williamsom aj s Mercedesom. Ako iste vieš minulý rok snaha bola =Williams to odmietol.
Vieš ako tie zmluvy fungujú? Pochybujem =vieš čo môže a co nie atď atď a akw ma odchod posmienky? Maju to na 10 rokov údajne. Navyše zatiaľ mu dôvod robiť niečo iné nedali =šancu stále ma. A logicky že prioritne na Mercedes to sa Logicky čaká. Presne tak ako u Maxa a spol.
2 piloti v rovnakom veku s podobným talentom sú navyše komu načo vies mi povedať?
Každá akadémia ma svojho kona=Mercedes dlhodobo ukazuje ze je to George.
Keď to podpisovali Ferrari už malo Leclerca lebo Todt, Max bol v RB, George podpísal radšej Mercedes ako Mclaren lebo ponúka to vtedy bola zjavne lepšia.
A v akom svete ty žiješ? Kde Russell vyplakava? Nájdii to vyjadrenie prosím ta. Kde vkuse spomína Mercedes =ak nie je dotazovany?
A kde útočí na Williams? Také vyjadrenie neexistuje môj zlatý. Priamo ani nepriamo.
To ze nemajú auto ktoré spĺňa jeho ambície je iná vec avšak na Williams on zlého slová nikdy nepovedal. To že ak doszene lepšiu ponuku odíde povedal sám Capito že je úplne jasné aj keď to nijak nemení jeho prístup voči Tímu a maká naďalej.
Voči tímu bol a je vždy pozitívny a povedal to dávno že buď Mercedes alebo rad ostane vo Williamse co potvrdil aj jeho šéf.
A prečo si ho nechajú? Lebo s nim robia každý deň a poznajú ho.
Toto už je absolútne fabulovanie veci ktoré nie sú vôbec pravda.
Nájdi taky rozhovor kde útočí na Williams alebo sám od seba spomína Mercedes.
Ked on bude rad ze ostane vo Williamse tak potom preco ty nie rada za svoho milacika a neustale ho tlacis na bottasove miesto?
Ty si tak strasne zaujaty clovek a zatvaras pred zjavnymi vecami. Dobre vidis kam sa chce dostat a vidi to cely svet…
Véd každý normálny tam chce… Nikto nechce jazdir 15-18to je pre teba novinka hej?
To je aj jediný dôvod/problém ktorý ja s Williamsom mam
To je asi otázka ako prečo LH chce 8 titul, prečo chce Bottasa, prečo chcel otvorene MV do Mercedesu, keď a nimi ani nič nemá, prečo chcel Ricciardo do Mclarenu alebo prečo chcel Sainz do Ferrari.
Toto už su úplne absurdity a nič z tohoi neznamená ze útočí na Williams
@Kiks s Jankom Hraškom sa tu nemá zmysel baviť, prečítal som si tu pár komentárov od neho a je to čistý troll.
A čo sa týka tej smoly @Lacike82, o ktorej vravíš, tak v tomto s tebou súhlasim. Toľko smoly, čo sa mu vždy prihodí. Ale takú smolu mali svojho času mnohí pretekári. Aj Nigel Mansell v boji o majstrovský titul, až sa nakoniec v 92 dočkal. Kimiho tiež dlhú dobu opúšťala šťastena v boji o titul, až v 2007 pri ňom stalo všetko šťastie sveta a nakoniec zvíťazil.
Samozrejme, máme tu aj smoliarov ako Stirling Moss, Nico Hulkenberg a podobne, ktorým sa určité veci tiež vyhýbali a nikdy ich nezískali.
Ale rozhodne by som nejako neodpisoval Russella na základe jeho doterajšej smoly. Áno, tá smola ho stála výsledky, ale keď sa na to pozrieme bližšie, tak vieme aké výkony predviedol. Aj v dnešných pretekoch. Uvidíme ako ďalší víkend, či to konečne dovezie na bodoch. Okruh im sedí, po dnešku sú vo Williamse o čosi múdrejší a snáď sa už podobná blamáž nezopakuje.