Russell nema byt preco zroneny. Zroneni by mali byt vo Williamse ked maju konecne tu plachetnicu na bodoch a musia to zabalit koli poruche.
Neviem ako ma nastavenu zmluvu, a dokedy je viazany s Mercedesom, ale zmluva s Williamsom mu konci a ak ma na neho Mercedes iba nejaku opciu, tak tu treba do urciteho datumu uplatnit inak je volny agent. Nemyslim, ze sa zrovna Russell musi bat o miesto v F1.
Keby aj hned Mercedes zaujem nemal (comu neverim) tak je tu este dost stajni s “volnou” secackou do 2022. Williams, Sauber, Alphatauri aj Redbull mozu mat realny zaujem.
Nechcem teraz kecať, ale myslím, že s Totom Wolfom podpísal zmluvu na 10 rokov alebo tak nejak.
A tých voľných sedačiek zas tak veľa nie je. Ako ak by po ňom nesiahol Mercedes náhodou, čo je veľmi nepravdepodobné, tak mu 100% ostane Williams. Lenže on sa už potrebuje posunúť do lepšie tímu. Sauber (Alfa Romeo) je v podstate plná a Ferrari tam chce ich jazdcov. Ťažko povedať tiež či to Kimi zabalí už tento rok, Giovinazziho tam držia jeho väzby s Alfa Romeo a jeho národnosť. Navyše, chceli by tam pretlačiť aj mladého Schumiho.A aj keby išiel Russell do Alfa Romeo, tak zas až taký posun by to nebol.
A Alpha Tauri? No neviem, pre neho by to bol rozhodne posun ale či dostatočný to si už fakt netrúfam povedať. Navyše, môže to byť iba namiesto Tsunodu a Marko si tam skôr bude chcieť dať niekoho zo svojej akadémie, čiže skôr by som počítal s návratom Albona, ak by tam nemal Tsunoda zotrvať.
odkedy russell sadol do mercedesu zacal mercedes robit strategicke chyby a zacala sa im lepit smola na gumy