Zronený Russell: Toto je také typické… | Magazín F1 - F1online.sk

Máme na štartovom rošte väčšieho smoliara ako George Russell? Britský mladík toho musel v posledných troch rokoch prehrýzť naozaj mnoho. Nezabúdajme, že ešte stále čaká na svoje prvé body s tímom Williams. Práve dnešok mal byť tým dňom, kedy sa to konečne zlomí. Nestalo sa.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/34693/zroneny-russell-toto-je-take-typicke

Ja som si aj vravel počas pretekov jak som ho videl na P8, že tam sa určite niečo domrví. Už jak som počul vysielačku, že musia ísť na plan B kvôli problém s pohonnou jednotkou som vedel, že je zle. No a potom už vieme ako to dopadlo…

Neskutočne koľko má ten človek smoly. Fakt synróm Nica Hulkenberga na body vo Williamse. Dnes išiel úplne bezchybne, mal tempo, tlačil to, nepokazil štart a toto sa mu stane… Dnes z toho pokojne mohlo byť P7-P9…

Ja už fakt dúfam, že si vyčerpal smolu na celú sezónu a ideálne na zvyšok kariéry, lebo toto je neskutočné…

No co uz babrak Russell uvaril motor…

Keď si už aj Russellovi fanúšikovia hovoria, že niečo určite domrví, akonáhle sa ocitne na lepšom fleku, tak to už je s pilotom fakt niečo v neporiadku. A je jedno, či jeho pričinením, alebo osudom. Na mieste akéhokoľvek šéfa tímu by som od takého pilota dal ruky preč.

Hej jasne keď to už nie je jeho chyba tak ho necháme kde je lebo mal zatiaľ smolu.
Koľko z tej smoly je Williams a zase okolností a situácia nikoho netrápi.

Absolútne za to nemohol a len dokázal aký je skvelý jazdec =zase raz znova. Jazdil ako kráľ dnes a už niekoľký krát tento rok.

Tak si nájdeme iný dôvod :woman_facepalming:

Podľa tejto teórie aj od Bottasa treba dat ruky preč a davno tam nemá byť, ach jaj. Aj Hamliton ma tento rok smolu asi ho treba kopnúť do riti.

Poprípade dnes odíde motor a aj to je jeho vina.

Bože táto diskusia už je výsmech zdravému rozumu niekedy. :woman_facepalming:

To nie je o tom, že by sme neverili jemu, len ma človek zákonite obavy =najmä z toho Williamsu a ak za hlásia že Reliability idú plan B tak čo by ti ako iné napadlo?

Ešte teda že šéfovia tímov musia byť racionálni ľudia a nie poverčiví veriac na osud :smiley:

3 Likes

Ja už ozaj neviem.

On proste musí preč z Williamsu. Pretrhnúť ten cyklus niečím alebo ja ozaj neviem.

Mam pocit, že to je kliadba Williams =aj v tom Sakhire v tom mali prsty 2x.

To ze si vyčerpal smolu si vravím zakaždým a aj tak. Dnes som už mala pocit ze OK dnes už nie, nemá sa co pokaziť ak to auto dôjde. Mal to absolútne pod kontrolou, tempo mal, gumy robili co chcel, Tsunoda bol sekundu, Alonso sekundu, nemali sa co stat. Auto nedošlo :cry:
Každopádne dnes opäť platí to co tvrdím =Russell štarty vie, len nie vždy sa im podarilo dostať gumy kde mali byť. Pritom outlapy máva dobre, tie prve kola ale nie vždy sadnú. To ako keby bolo tento rok aj o trati.

To P7 bolo pri tej stratégii úplne realistic =to by vysvihlo Williams úplne inam. Hrozne čosi. A vidieť ako mu to bolo ľúto aj kôli tomu timu.
Ale reálne tlačili to na taku hranu toho auta až to asi nezvládlo.

Ja si vravím že ten chalan až raz prestane mat smolu tak F1 toto ešte nevidela aj Hamilton sa bude zdať že ma smolu :joy:

Alebo ako povedala moja známa tak ak platí nešťastie v hre, šťastie v láske Russell a ta jeho musia byť najviac happy couple v Europe :joy:

1 Like

Vyzerá to, že tento okruh Williamsu sedí. O týždeň má Russell šancu na reparát. Ak sa to zase totálne poserie, tak ja už fakt neviem. Je nadobro prekliaty a budem uvažovať o zmene jeho prezývky z vetroplacha na smoliar.

Všetko je to o výsledkoch a tie Russell z takého alebo onakého dôvodu proste nemá. Tým pádom by ho fakt angažoval len veľmi naivný šéf.

Povedal to sam v prípade Williamsu je šanca ze všetko takto sadne a budú takto rýchli v Q, s takým tempom v R A ešte vytazia z nedostatkov ostatných dosť mala.

Najmä ak každý mal šancu okruh poznať a menia sa gumy.

Ale sám uznal že šancu majú, auto bola radosť šoférovať a verí že budúci týždeň už ozaj to dopadne ako ma.

Vzhľadom na to že jazdí za Williams tým šéfom by malo ísť najmä o to ako tam jazdí. Ako vidíme na body ten voz nemá.

A tento rok opakovane potvrdzuje že jazdí ako absolútne špičkový pretekár. Bohužiaľ robí to kde robí.

Ozaj si nemyslíš že sedieť v Mercedese tak toto všetko sa mu udeje že nie?

1 Like

Sedieť v Mercedese, tak nikdy nevyhrá závod, viď Sachír.

“Z takeho alebo onakeho dovodu”… Sorry ale toto myslim ze hovori za vsetko :smiley: Zatial co kazdy sef timu bude vidiet ze Russelovi pokazil napriklad v Sachire preteky Mercedes, ty v tom pomaly vidis osud. Ziaden taky alebo onaky, tie dovody su vzdy konkretne, za tym nie je ziadne nadprirodzeno ani osud :smiley: V sporte ako F1 kde sa ide na hranu v ramci vsetkeho, nie je priestor na stastie/nestastie a osud podla mna. Jednoducho sa to stalo, nic viac, nic menej

2 Likes

Určite nikdy :joy::joy::joy::joy::joy: lebo Mercedes to dodrbe 23 víkendov v roku že?

Mercedes nie, ale smoliarová karma.

Ja na šťastie verím =niekto ho ma a sedí v dobrom aute a niekto ho ma menej a nesedí v ňom.

Inak asi áno ma to vždy v pretekoch takéto veci konkrétne príčiny.

No takú karmu ma aj Bottas a jazdí tam 5 rokov aj 9 pretekov už vyhral :joy::joy::joy:

F1 nie je o smole, a určite nie v top tíme.

Tam sa talent vždy prejaví.

Podľa tejto teórie aj Verstapen mal smolu že nevedie viac, aj Leclerc X krat

Nie Bottas takú karmu nemá. Bottas má za tých 5 rokov výsledky.
Smoliar nemá za tri roky absolútne žiadne výsledky. Veď aj v tom Sachíre mal smolu a nevyhral závod.

To že sa Russellovi nepodarilo doteraz ani raz predviesť výsledky je fakt. Vidím to nielen ja. Aj v Eiskingu už Russella označili za smoliara a pozri sa na nadpisy o Russelovi po dnešnom závode. Také typické, zase nebodoval. Zase mu to nevyšlo. Smoliar Russell, atď. Už má auru, že absolútne vždy sa mu niečo poserie. Ak sa bude šéf tímu rozhodovať medzi Russellom a podobne nadaným mladíkom, tak by bol blázon ak by siahol po Russellovi. Ak tú smolu neprelomí vo Williamse, tak žiadny iný tím to s ním neriskne a spakuje sa z F1. Na to si kľudne vsadím.

Bottas za Williams body ziskal. Russel este ani jeden :slight_smile: