Zronený Russell: Toto je také typické… | Magazín F1 - F1online.sk

Babrak asi nie. Williams to najskor riskol na specifikaciou so slabsim chladenim. preto ten nadpriemerny kvalifikacny vykon a podpriemerny pretekovy.

Podpriemerný pretekový ??? Výkon mali dobrý až kým to nebuchlo.

A áno získal ale nie v takom aký bol posledné roky.

Čítaš aj tie články ?

Či len nadpisy. Navyše aj tie nadpisy sú v tom zmysle že ho skôr ľutujú ako blamujú.

Toto musí najprv vyriešiť zjavne Williams. On za to nemôže = dnes bol možno jeden z naj jazdcov v poli.

Tempo mal = z pohľadu Mercedesu určite lepšie ako Bottas.

A ak tvrdíš že F1 je o výkonoch tak tie má lepšie z roka na rok. To auto ho k veľa veciam nepúsťa.

NEchať ho kysnúť vo Williamse lebo má smolu v takom shite je blud nad blud.

Neexistuje že by sa mu toto dialo v dobrom aute.

Všetky tie situácie majú dôvod = tak ako píše aj kolega hore. To má racionálny dôvod.

F1 je objektívna to tvrdíte vy, a objektívne je to jeden z najelšpích jazdcov v poli. Nie je to o tom, že nemá šťastie. Znova tento rok môžeš povedať že ho nemá ani LH a spakuje sa ? Alebo Bottas ?

Toto je strašný bulshit toto točiť dookola, keď už nie je za jazdenie za čo, vždy sa nájde za čo mu naložiť nie ? Len preto že tu bol 1 Hulkenberg :smiley: Za toto on ozaj nemôže. A za jeho smolu môže aj samotný MErcedes už 3 roky.

A Čo sa týka Pepu ten tam tlačí Bottasa silou mocou už vyše rok = sám nevie čo chce.
Pepa tvrdí že nemôže nahradiť momentálne LH, lenže to nikto momentálne ani nechce.
Ak by sedel v Mercedese = všetko sa zlepší = to je citát Jozefa Krála takisto.

1 Like

Navše tie titulky súvisia tiez s jeho vyjadrením = povedal to sám že typical nie že to oni dali ako názor.

zacinas by smiesna s tym, ze vyhrava Russell ale prehrava tim.

Na tom, že bol veľký smoliar Hulkenberg sa snáď zhodneme. Pritom bol smoliar nech závodil v akomkoľvek tíme. Na to vysníváne pódium sa proste nikdy nedostal. Takže ak je niekto proste smoliar, tak to auto nezmení.
Pre mňa sa Russell javí ako mix Trulliho a Hulka. Geniálna rýchlosť v kvaldách, ale v závodoch mu to nikdy nevychádza. Dnes do zastávky v boxoch išiel Russell fenomenálne a už som veril, že konečne dá bod, ale proste potom znova zaúčinkovala jeho smola. Ja mu už neverím. Mal tri roky na to, aby získal v mizernom Williamse bod a nič z toho. Bottas to vo veľmi podobne slabom Williamse zvládol za jeden rok.
Neustále tu argumentuješ tým, že Leclerc, Max a alebo Bottas už posrali x-závodov. Áno, posrali. Ale na rozdiel od Russella majú aj mnoho závodov v ktorých mali výsledky a odviedli presne to, čo od nich tím očakával. V tom je ten hlavný rozdiel. Russell nemá výsledky. Lebo vietor, smola, karma, jeho neschopnosť. Vyber si čo chceš. Na tom nezáleží.

To som ja nikde nepovedala, a ani on.
Ale faktom je že ťahá to tam kde to je evidentne svojim umom + pomáha mu aj tím to každému.

Len že dnes za to ozaj nemohol = toto je technický problém. Čo s tým má on ?
Dnes to ide za tímom a aj sa mu za to ospravedlnili, aj keď za to sami asi nemohli. Shit happens.

Russell je jeden z mála ktorý tvrdí že prehrávajú aj vyhrávajú spolu. Nikdy v živote neblamuje team a naopak vždy ho chváli.

Máme tu pár iných čo to tento rok nedokázali = obaja sú v Mercedese :smiley:

priamo si to nepovedala ale vyjadrujes sa tak.

vobec nie je hrdinske nastupu do vikenduky s 3-4 stupne agresivnejsim chladenim. ziskat pol sekundu na najblisiu konkurenciu a potom uvarit motor po 20 kolach… a je eedno kto pri tom toci volantom…

Za všetko ho obviň.

Russell tempo v pretekoch má, mal ho X krát a aj dnes.

Ani jeden z menovaných nejazdil v takomto Williamse ako posledné 2 roky. Ani Bottas už to pochop.

Dnes urobil všetko čo mal ale ty ho odpíšeš po takom výkone = to len svedčí aký si ignotant.

A áno výsledky mať môžu vo Ferrari, Mercedese a Redbulle.

To auto je aké je, nemá tam ani byť a aj tak je a bohužiaľ pokazil to tím.

Keď dostane šancu v aute schopnom bojovať o body tak ako ho mali oni môžme sa potom baviť. Teoreticky ho má x túto sezónu a snáď to už aj príde = štastie potrebuje každý, len je ľahšie ho chytiť v Mercedese a RB ako Williamse či HAase.

Ako vieš čo sa stalo ?

Máš oficiálne vyjadrenie ? Lebo ak hej tak si 1.

A to že odíde chladenie je koho vina ? Pilota ? Či auta ?

urcite viem, ze to nie je Russelova silna stranka, ktora by ukazovala, ze je to najlepsie jazdec v poli ako to po dnesku trvdis ty.

Ty si úplný ignorant. Ja nespochybňujem Russellov výkon, ale výsledky. A to, že ich znova nedosiahol a to ani po takom hrdinskom výkone. Proste aura, karma, smola je proti nemu a len blázon by ho zobral do svojho tímu.

Ale veď to sa dalo čakať.

Neje za čo naložiť mu jazdecky posledné týždne, nájdeme si iné dôvody.
Absurdné, bizarné, trápne ale zase máme čo opakovať dookola.

Síce ho blamujete všetci ale v skutočnosti je z neho u fans Maxa aj Lewisa (worldwide) taký strach že to je až vtipné :smiley:

Toto už je trápne a ozaj ma nebaví v tomto pokračovať.

Keď si chcete stále niečo nájsť nájdite si keď vám to dobre robí.

Formula 1 nie je o viere na šťaste alebo nie ale o výkonoch a tie on má. Toto nie je o šťastí to má dôvod prečo sa to stalo. A Russell s nim nemal nič.

Zakopať talent lebo nemá šťastie v prepáčením v shite na konci poľa to by dalo logiku. :smiley:

@Janko_Hrasko Áno on najnovšie robí aj na technickom oddelení Williamsu a postavil si chladič sám, a sám si vypočítal že takto to pôjde, a sám si to vymyslel nie, sám vyrobil motor na kolene na balkóne ? Asi bude robiť aj inžiniera aj konštruktéra po novom, bude tím sám :smiley:
Bože toto už je bizár. A čo to bude nabudúce tá sprostosť za ktorú môže ?

Neviem ani konkrétne čo nie je jeho silná stránka ? Sanovanie materiálu ? Hardy truth. Porúch takýchto v priebehu pretekov máva minimum.

Hovorím došli argumenty prečo je idiot za výkony nájdeme si niečo iné ale vždy treba niečo mať.

Ok Russell je neschopný chumaj čo už nemá byť ani vo Williamse, nedokázal nič, nič nezajazdil, môže aj za to že začne pršať = žite si v tom svete. Keď nič iné tak karma :smiley:

Hlavne že iný nikdy za nič nemôžu, ani za vlastné rozhodnutia/nerozhodnutia .

Strach u fans Hamiltona?
Takže podľa teba Mercedes nechce Russella lebo je až príliš dobrý? Prečo potom veríš, že v budúcej sezóne Russell nahradí Bottasa? Už nebude tak dobrý?

To bola reakcia na mňa? Lebo to nedáva žiadny zmysel a vôbec som to nepochopil.

vidis, totoje presne to vyjadrenie po ktorom je zrejme ze z neuspechy obvinujes tim a z upechov milacika. pritom dneska neukazal nic. ziskal jedno miesto an starte inak absolutne nic.

Mercedes ho presne preto doteraz do auta neposadil a nehraj sa na blbého tvrdíte to samy že čo ak druhá situácia Rosberg- Ham, a presne preto ho tam nechce ani SIR.

A posadia ho tam preto ak rapper nebude vyvádzať, lebo veria že F1 nie je o karme šťastí a drístoch ale talente a výkonoch meratelných očami.

1 Like

Tak za chyby auta ozaj nemôže.

Keď odíde Mercedesu motor bude za to vinný kto ? Hamilton či Bottas ?

To je predsa blud.

Auto pilot nestavia.

Obviňovanie tímu je možné za strategiu, pneumatiky atĎ atdˇ…ale na to tu máme ineho experta.

Technické problémy tohto typu sú zlyhanie technologie a to pilot takto ovplyvniť nevie.

Ono to nie je ani vina Williamsu = oni ten motor nerobia ale odpálil sa im už 5 tento rok. V Baku za víkend 3. Tiež asi niie len ich vina.

Toto je dokonca úplne externý problém možno zkombinovaný zo zlým navrhnutím prevodovky/chladenia atd atd. teda je to problém ktorý musíš odstrániť interne, technicky.

A aj sám A-Mergl má obavy o výdž motora a spoľahlivosť.

Áno to riziko, že by nebol poslušný ako Bottas a chcel vystrčiť rožky ako Leclerc tu je. Ale ja už neverím, že by bol aspoň tak dobrý nosič vody ako Bottas. Na to je príliš veľký smoliar a polovicu závodov by do niekoho búral alebo by mu zdochla technika.
Vraj má Mercedes v Silverstone niečo oznámiť, Tak uvidíme, či niečo pozitívne pre smoliara alebo definitívny opušták F1.