Ako ty môžeš vedieť že v 25 bude Alonso podávať rovnaké výkony ako minulý rok? A otázka je ešte aké výkony bude podávať v tejto sezóne
Neshazujte všechno na Elliota, za crashe Russella nemohl
Teraz miešaš jablká z hruškami
Já chci potvrdit psycholicky pokus, kdy se ukaže, že Alonso je označován za duchodce, co na to nemá a přesto ho lidi řeší a vytáčí je zmínka, kdy by se Alo mohl dostat zase do popředí
To same Ferrari a takisto mclaren si myslim
Tu si len zabudla dopísať, že podľa Teba je to zatiaľ najkrajšie auto na gride.
Pretože ho minulý rok porazil Hamilton s autom ktoré bolo pol sezóny za nimi… Aston len ťažil s toho že ako prvý skopíroval Red Bull… Potom keď to urobili ostatný tak Alonso šúchal nohami a ver tomu že bude aj v tejto sezóne lebo Aston… Však im sa darí len keď niekoho skopíruju inak jazdia biedu
Ban hned od prvního závodu
A pritom presne pre toto nemá jeho pôsobenie žiaden zmysel.
Navyse to by bol znak paniky a hlavne rozvrat v tíme skôr alebo neskôr ako vždy ! Taký hlúpy Toto nie je.
Okrem toho zase spomalia rozvoj Russella do toho lídra ktorého z neho vychovávajú roky pre nejakého dôchodcu ? A čo budú to takto ťahať dokedy …
Ja nerozumiem tej logike niektorých.
Okrem toho Toto celkom pekne deklaroval, že George pripravený je a urobil to mnohokrát.
Proste je čas a on to vie
Určite bude hľadať skôr ďalšieho perspektívneho jazdca a nie človeka čo do 2 rokov odíde a ešte mu aj nechá po sebe spúšť.
My sa bavíme o vývoji auta ak nevieš čítať
A po druhé taký bol 1 minulý rok…
Ale technických porúch mal až až
Russel je asi pekne nervózny z toho koho mu tam posadia a pochopiteľne bude bojovať za nejaké nemehlo. Aby nevyzeral ako nemehlo on. Každopádne nech mu tam posadia kohokoľvek Antonelliho čas sa nezadržateľne blíži a to bude koniec Russelovych snov o titule a buď z F1 odíďte alebo začne nosiť vodu.
Ja si myslím že z krátkodobého hľadiska kym príde Antonelli dáva Alonso najväčší zmysel. A stavím sa že tam o rok bude práve on.
Naozaj si neviem prestaviť Russela ako lídra Mercedesu a nemyslím že mi chyba predstavivosť. Úkazu činy podľa mna si to nevie predstaviť ani Wolff.
Britská policie řeší vloupání do domu formulového bosse Mercedesu Tota Wolffa. Zloděj původem ze Španelska měl údajně péct v kuchyni Pumpernickel.
A
To mi pak nějak nevychází
Nie je podstata fóra že je to názor ?
Či o čo ti ide ?
To sa volá diskusia, ty povieš niečo a druhý zasa to svoje. To že to niekoho vytáča je ale druhá vec. Ja nevidím jediný dvôvod prečo by bral Mercedes Alonsa tak nech si hovorí kto chce čo chce.
Miestami môžeš byť aj nad traťou.
Upravil Mercedes ten posed a dal ho viac dozadu, ako to ziadal Hamilton? Ja som technicky analfabet a neviem to takto od oka posudit. Z tej fotky, kde Mercedes porovnavali s Red Bullom to vyzera ako celkom podarena kopia.