Zoznámte sa: Mercedes W15 | Magazín F1 - F1online.sk

Ako ty môžeš vedieť že v 25 bude Alonso podávať rovnaké výkony ako minulý rok? A otázka je ešte aké výkony bude podávať v tejto sezóne

1 Like

Neshazujte všechno na Elliota, za crashe Russella nemohl :slightly_smiling_face:

1 Like

Teraz miešaš jablká z hruškami :rofl:

1 Like

Já chci potvrdit psycholicky pokus, kdy se ukaže, že Alonso je označován za duchodce, co na to nemá a přesto ho lidi řeší a vytáčí je zmínka, kdy by se Alo mohl dostat zase do popředí :grinning:

1 Like

To same Ferrari a takisto mclaren si myslim

1 Like

Lilie.

2 Likes

Tu si len zabudla dopísať, že podľa Teba je to zatiaľ najkrajšie auto na gride. :slightly_smiling_face:

4 Likes

Pretože ho minulý rok porazil Hamilton s autom ktoré bolo pol sezóny za nimi… Aston len ťažil s toho že ako prvý skopíroval Red Bull… Potom keď to urobili ostatný tak Alonso šúchal nohami a ver tomu že bude aj v tejto sezóne lebo Aston… Však im sa darí len keď niekoho skopíruju inak jazdia biedu

Ban hned od prvního závodu

A pritom presne pre toto nemá jeho pôsobenie žiaden zmysel.

Navyse to by bol znak paniky a hlavne rozvrat v tíme skôr alebo neskôr ako vždy ! Taký hlúpy Toto nie je.

Okrem toho zase spomalia rozvoj Russella do toho lídra ktorého z neho vychovávajú roky pre nejakého dôchodcu ? A čo budú to takto ťahať dokedy …

Ja nerozumiem tej logike niektorých.

Okrem toho Toto celkom pekne deklaroval, že George pripravený je a urobil to mnohokrát.

Proste je čas a on to vie
Určite bude hľadať skôr ďalšieho perspektívneho jazdca a nie človeka čo do 2 rokov odíde a ešte mu aj nechá po sebe spúšť.

My sa bavíme o vývoji auta ak nevieš čítať

A po druhé taký bol 1 minulý rok…

Ale technických porúch mal až až

Russel je asi pekne nervózny z toho koho mu tam posadia a pochopiteľne bude bojovať za nejaké nemehlo. Aby nevyzeral ako nemehlo on. Každopádne nech mu tam posadia kohokoľvek Antonelliho čas sa nezadržateľne blíži a to bude koniec Russelovych snov o titule a buď z F1 odíďte alebo začne nosiť vodu.

Ja si myslím že z krátkodobého hľadiska kym príde Antonelli dáva Alonso najväčší zmysel. A stavím sa že tam o rok bude práve on.

Naozaj si neviem prestaviť Russela ako lídra Mercedesu a nemyslím že mi chyba predstavivosť. Úkazu činy podľa mna si to nevie predstaviť ani Wolff.

2 Likes

:rotating_light: :rotating_light: :rotating_light: Britská policie řeší vloupání do domu formulového bosse Mercedesu Tota Wolffa. Zloděj původem ze Španelska měl údajně péct v kuchyni Pumpernickel.

2 Likes

A

To mi pak nějak nevychází

Nie je podstata fóra že je to názor ?

Či o čo ti ide ?

Alo je u Tota už vařenej pečenej

To sa volá diskusia, ty povieš niečo a druhý zasa to svoje. To že to niekoho vytáča je ale druhá vec. Ja nevidím jediný dvôvod prečo by bral Mercedes Alonsa tak nech si hovorí kto chce čo chce.

1 Like

Miestami môžeš byť aj nad traťou. :slightly_smiling_face:

1 Like

Cuando se sube en su Mercedes magic Alonso!!

1 Like

Upravil Mercedes ten posed a dal ho viac dozadu, ako to ziadal Hamilton? Ja som technicky analfabet a neviem to takto od oka posudit. Z tej fotky, kde Mercedes porovnavali s Red Bullom to vyzera ako celkom podarena kopia.