Zoznámte sa: Mercedes W15 | Magazín F1 - F1online.sk

Tohtoročný Valentín je ako stvorený pre formulových srdciarov. Po predstavení nového monopostu McLarenu sme totiž poznali aj auto Mercedesu, v ktorom sa Lewis Hamilton a George Russell pokúsia vrátiť strieborné šípy späť na najvyššie stupienky víťazov. Podarí sa im to v kokpite auta, ktoré nesie označenie W15?

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/142451/zoznamte-sa-mercedes-w15

Tak to je pecka, neviem síce ako bude rozoznateľný s tou sivou a čiernou ale na obrázkoch to vyzerá parádne

Tie bočnice vyzerajú úžasne !

Nechcem nič hovoriť ale keď sa predstavovali nové pravidla tak F1 spravila maketu na ktorú najskôr všetci dávali svoje livery. Aby ešte to nebola najlepšia aerodynamicka cesta :grinning:

Ferrari, Mercedes a VISA top livery (v tomto poradi). :slight_smile:

4 Likes

Zaujimavé poradie, na to aký je ten Visa guláš. Ja mám Mercedes, Ferrari, ružový Alipn - Wiliams

tie nasavacie otvory su v podstate rovnake ako pred dvoma rokmi, len zrkadlovo otocene po horizontalnej rovine. push-rod , pull-rod configuracia ako minuly rok, ziadne prekvapenie v tomto smere.

2 Likes

Ale oni maj mít vzadu Push ne? :thinking:

vzadu push, ve předu pull, jako RB?

Push Push jako Aston ne?

My 2024 Car Livery Ranking:
:red_circle: Ferrari
:black_circle:Mercedes
:green_circle: Aston Martin
:large_blue_circle: Toro Rosso
:black_circle: Carbon fibre with blue
:black_circle: Carbon fibre with orange
:black_circle: Carbon fibre with green
:black_circle: Dark navy that could be carbon fibre
:black_circle: Carbon fibre with pink
:black_circle: Carbon fibre with white

2 Likes

Tak to se aktivisti moc nepředvedli, asi trávili víc času klečením než vývojem. Čichám čichám 5. místo.

1 Like

Push na levé straně, pull na pravé :sunglasses:

2 Likes

A to vysoké zadní rameno už taky není tak monstrozní. Nakonec ho bude mít mega jen RedBull :smile:

1 Like

To není povoleno :stuck_out_tongue_closed_eyes:

@helmutko píše o kimbinaci push a pull

Ale mělo by být :sunglasses:

FIArri to zařídí

Není nad to prezentovat černý auto na černém pozadí :smile:

ja tam vidim push v predu a pull vzadu, ale ja nie som automechanik…

1 Like